Csak az elsö járat,az az ami 17.-én megy,csak és kizárólag ez indul ebben a korai órában,a többi marad a 12.20-as indulással!
Ez vissza nem hoz utasokat,és nem Budapesten száll le.
No ennyit tudtam meg ma a Travel Service-töl. De pénteken vagy szombaton azért majd még egyszer hívjam öket vagy az irodát.
A helyi buszközlekedés valóban nagyon kiszámíthatatlan.Mi tavaly Lassiból szerettünk volna bebuszozni Argostoliba,de hiába tudtuk a menetrendet,a busz vagy nem jött vagy meg sem állt Maradt helyette a bringázás,s még jobb is volt
Olvastam, hogy a buszközlekedés nagyon kiszámíthatatlan és csak a helyieknek áll meg...... Nagyon érdekelne kinek milyen tapasztalata van ezzel kapcsolatban, mert augusztusban megyünk Skalara és szeretnénk majd busszal is közlekedni.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Mariann
Kefalónián nem buszoztunk, de máshol igen.
Ha úgy látod, nem áll meg, intsd le, vagy ha az sem látszik hatásosnak áll ki elé. No, ne úgy, hogy alákerülj, csak egyértelmű legyen, hogy te pedig fel akarsz szállni...
Korfun csíptem már el így buszt, amikor már untam a hőséget!
Ha nincs ülőhely, akkor minden hiába, nem fog megállni....
Örülök , hogy megoldodott az indulás. Pedig én is örültem volna a korai indulásnak. De ez van. Igaz sok víz lefolyik még a dunán, bármi megtörténhet, fölleg a Travel Service jovoltábol. Akik hétfőn indulnak azoknak jó utat kívánok, érezzétek nagyon jól magatokat !!! Üdv: Béla
Argostoliba szeretnénk nagyon elmenni, és úgy néztem, hogy a busz: Skala-Argostoli
és visszafelé Argostoli-Skala
Nem tudom, hogy ezek végállomások-e. DE!
Kell attól félnem, hogy Argostoliba odamegyek a 17:30-as utolsó buszhoz, és az nem áll meg? Így nem jutok vissza Skalaba? Azért ez egy kicsit ijesztő.
Vagy ezek távolsági buszoknak számítanak? Csak mondjuk Argostoliban a helyi buszok ilyen megbízhatatlanok.
Tapasztalat? Köszi
#2042322013-06-12 11:42:22 Válasz a #204202. hsz-ra
Szia!
Ahogy Napfény is írta, az a tapasztalat, hogy nem nagyon állnak meg a buszok csak a helyi bácsiknak, néniknek. illetve sokszor nem is menetrend szerint közlekednek.
#2042342013-06-12 12:00:59 Válasz a #204233. hsz-ra
eperke 1211!
Ezt az oldalt ajánlom és valaki segítségével foglaljátok le e-mail-ben az autót, nem kell előleget fizetnetek csak majd az odaérkezésnél,átvételnél. Mi már másodszor bérelünk tőlük és elégedettel voltunk velük teljes mértékig. Most is őket választottuk. Minél több napra bérelsz annál olcsóbb és persze az autó típusától is függ. Nézegessétek az oldalakat és ismerős segítségét kérve könnyen le tudjátok vele levelezni.