Az új tagoknak:olvassatok vissza,és minden infót megtaláltok a keresett dolgokról!
Itt a lap alján van a kereső,csak oda kell beütni,amit kerestek,és ennyi.....
Mi augusztusban megyünk a Párommal Pargára előszőr. Érdeklődni szeretnék, hogy lehet-e kerékpárt bérelni?
Lehet, de szerintem nem érdemes, hacsak nem vagytok edzettek a mindennapos hegyi kerékpározásban. Vagy még egy lehetőség, amikor érdemes, ha kicsi gyerekekkel mentek (busszal) és mondjuk a város egyik végéből a másikba szeretnétek átmenni mondjuk strandra, mert ilyenkor a gyerkőcöknek hosszú lehet a séta.
Szia papamaci! Az idén nem megyünk Pargára. 2 hét múlva ablakokat cserélünk, aztán meg festés. Ha marad lové, akkor lesz valami last minute augusztus elején. De mindenképpen Görögország. Ti mentek?
#1594672011-04-03 16:57:01 Válasz a #159449. hsz-ra
Szia mi megyünk Pargára megegyeztem Norbival Walter travel tulajával 40000-ért augusztus 22-töl gyertek akkor ti is ha van kedvetek
Szóval idén is Parga
#1595332011-04-04 19:37:24 Válasz a #159516. hsz-ra
Szia törzs utas,barátság,kicsit alkudunk ,régi ismerös,nem válogatok ami marad az pont megfelel és így jön ki ez
Tavaly is így volt és akkor pont tengerre néző apartmant kaptunk
idén Thomasba kerülünk elvileg de majd kiderül nekem mindegy nem válogatunk
Innen is üdvözlöm őket Norbit,Hajnit és a kis csapatott
Csak ajánlani tudom neked is és mindenkinek a Walter travelt megbízhatóak és korrektek
#1595442011-04-04 21:19:33 Válasz a #159533. hsz-ra
Szia!
Értem. Szóval amolyan mediterrán tombola walter módra
Én is nézegettem az iroda útjait tavaly, amikor még voltak 9 éjszakás turnusaik, nekem az volt a fő vonzerejük. Az úgy összességében nagyon kedvező ajánlat volt.
Aztán tavaly mégis másik irodával és máshová utaztunk, de úgy gondoltuk, hogy idén velük megyünk Pargára. De sajnos idén csak 7 éjszakás turnusok vannak, az meg van minden irodának, lehet válogatni...
#1596392011-04-06 13:47:16 Válasz a #159409. hsz-ra
A Gardenről csak jót tudunk mondani! Bár igencsak távol van a várostól, de közelebb a Valtoshoz. Sok sétára kell felkészülni. A szállásunk kiváló minőségű volt, a házigazdák barátságosak. Előnye, hogy medencéje is van, aminek nem csak a gyerekek örültek.
OFF Nem tudom kitölteni az uticélt... Elolvastam, hogy az "utazás" majd a Beírás menüre kell menni, de én ilyet nem is találok, csak utaslistát és naptárt . Pedig tavaly beírtam....ON