Szia Vicosz! Teljesen egyetértek Veled,nagyon jó ötlet! Én is kértem véleményt a Kypriotis apartmanról,de sajnos még nem jött válasz! Lehet,hogy a fórumozók közül még nem volt senki abban az apartmanban,de az is lehet,hogy mivel már 3 oldallal ezelött kértem segítséget nem vette észre az írást ,aki pediglen tudná véleményezni!
Azért lenne jó a privát vélemény ,mert mindenhol /több irodánál is nézve /ugyanaz a sablon szöveg van leírva egy-egy apartmanról.
#1558612011-02-03 17:51:37 Válasz a #155858. hsz-ra
Szia Uerika! Pont elkerüljük egymást,mi 1-én megyünk igaz nem abba az apartmanba.A lényeg,hogy Sarti legyen az uticél!!! 8 éve voltunk először ,azóta több helyen is jártunk,de SARTI AZ SARTI!!És most végre
a gyerekeinknek is megmutathatjuk!
Most már csak győzzük kivárni az indulás napját.Olyan távolinak tűnik,de az a 10 nap milyen gyorsan eltelik!
#1558622011-02-03 18:35:21 Válasz a #155861. hsz-ra
Szia beszter!
Mi meg soha nem voltunk Sartin, Gorogben is csak szigeten vagyis Zakyntoson 2 eve.Az is nagyon jo volt,de hulyek voltunk mert akkor a gyerekeket nem vittuk .De most potlas kovetkezik
Remelem gyorsan elelik az a 155 nap....
Erika
#1558682011-02-03 20:11:51 Válasz a #155862. hsz-ra
Erikának! Mi Korfun és Paralián voltunk eddig Görögországban.A maga nemében mindegyik jó hely ,de Paralia túl nyüzsi, Korfu pedig nekem nem elég GÖRÖG! Sartin élet is van,mégis megőrizte báját. A táj pedig fantasztikus, főleg az Athos hegy mögül felkelő nap.Azt mondják,ha az igazi Görögországot akarja valaki megismerni nem szigetre kell menni.Bár Eviát kipróbálnám,mivel onnét azért Athén is elérhető távolságra van.Sajnos az Apollonnál nincs rá lehetőség,de máshol sem találtam.
A beszter nevet egyébként a gyerekek találták ki ,mivel ők Bence és Eszter.Úgyhogy én most úgy köszönök el Tőled,hogy Üdv Anikótól!
beszter!
A keresőbe beírtam, hogy Kypriotis, és ezt dobta ki " Elég meredek a domb, minden alkalommal levegő után kapkodtunk, mire felértünk, főleg 40 fokban. De az apartman nagyon szép, és közel van mindenhez. "
Ezt nani75 írta 2010. 07.27-én.
Szia Évuska és szia Dettix! Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket! Írtam napisnak a Stavros fórumra,hátha véleményezi az apartmant. Köszi mégegyszer!!
Dettix melyik irodával mentek Toloba? Voltatok már ott! Nagy előnye,hogy közel van Athén!
Mi július 8.-án megyünk s nem tudom melyik utazási irodával ez ilyen szervezet út barátok között mi csak fizetünk!
Mi is a Kipriotis apartmanban leszünk, szóval ha bárkinek van róla valami infója azon felül, hogy egy domb tetején van azt szÍvesen fogadom!!
Örülök neki, hogy Sarti jó választás, remélem nem fog csalódást okozni!
#1559382011-02-05 11:56:19 Válasz a #155917. hsz-ra
Szia Diuska! Mi július 1-én megyünk a Kipriotisba.Eddig annyit sikerült kiderítenem,hogy az utcára néző szobák jók,a többi egy másik apartmanra néz. Jól felszerelt ,modern berendezésű szobák,LCD tv-vel,nagyon kényelmesek.Nagyon meredeken kell felcammogni,ez az egyetlen hátránya.Stavros fórumról várom Napis véleményét,Ő tavaly volt ott!!
Évuska nagyon szépen köszönöm!Stavrosnál nincs ekkora forgalom ,mint itt a Sarti fórumon.Most már többen érdeklődünk,de egy két dolgot már sikerült megtudni az apartmanról!