Kefalonia
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
Hozzászóló Üzenet
# 721
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Flowers
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
3 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#72602 Üzenet linkje2008-07-21 14:33:22 

Sziasztok!
Mi szombaton jöttünk haza Lassiból. A Despinában voltunk. Minden nap takarítotak és a hét közepén türcsi és ágynemû csere is volt. A 4-es szobát kaptuk ami a tengerre nézett. Minden második este volt élõ zene az egyik tavernába,érdekes hagja volt az énekesnek. icon_eek.gif Egy jó 10 perces séta volt a part. icon_rolleyes.gif
Nem a CBR-nél béreltünk autót, kicsit drágának éreztük. Mi a ETAMnél béreltünk és a 3 sziget túrát is olcsóbban adták, mint az (Ibusz/Imperator)utazási iroda és ugyanazzal a hajóval mentünk amin a többi magyar.Õk kiszáltak Fiskardóban mi Ag. Efimia-ba mentünk és onnan vittek minket haza busszal. icon_biggrin.gif
Argostoliban érdemes apróságokat, ajándékokat vásárolni. A fagyi nagyon drága. 2-2.50euro 1 gombóc.
Pitás, kézben evõs gyrost 2 helyen láttunk és ettünk. Az egyik a House étterem(ez nem túl jó, ehetõ) a másik pedig a Makris Gailos-on van egy nagyobb fajta kajálda(itt jó fajta, 2.80 volt)sajna ez csak 18:30-ig volt nyiltva. Egyébként nagyon szép ez a strand.
A Myrtos-i öblön kívül az Antisamos-i nagyon szép. Kicsit macerás az oda-jutás és a parkolás is mert sokan vannak. icon_razz.gif
Itt találkoztunk kecskékkel is.(édesen sétálgatak az út közepén) icon_lol.gif
"röviden"ennyi. Ha valakinek van kérdése szívesen válaszolok.

# 722
Atosz
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1762 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#72685 Üzenet linkje2008-07-21 19:45:36  Válasz a #72602. hsz-ra Előzmény #72602

Flowers!

Hány hétig voltatok Kefalóniába?Mert amit most leírtál annál sokkalta érdekesebb ez a gyünyörû sziget,persze kérdés,hogy mi volt a célja az utazásnak.?? icon_confused.gif

# 723
Flowers
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
3 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#72737 Üzenet linkje2008-07-22 08:42:20  Válasz a #72685. hsz-ra Előzmény #72685

Kedves atosz!

Próbáltam még olyan infókat is leírni amit én indulás elõtt nem találtam vagy szerettem volna tudni. Félreértés ne essék fantasztikus és csodálatos a sziget, de ezt elõttem már leírták egy páran én hasznosabb infókat szerettem volna leírni.
icon_redface.gif Én indulás elõtt elolvastam ezt a forumot és egy másikat is pl. nem tudtam az árakról sok mindent, hol érdemes enni, milyen a szállás stb.

Üdv.
Gy

# 724
Firkamano
Törzstag
Törzstag
1840 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#72760 Üzenet linkje2008-07-22 11:07:06  Válasz a #72737. hsz-ra Előzmény #72737

Szia!

Megkérdezhetem, hogy nektek mennyibe került a 3 sziget-túra úgy, hogy nem az utazási irodán keresztül vettétek igénybe?

Egyébként sajnos azt vettem észre, hogy ez a sziget még nincs úgy kiépülve a turisták elõtt, szolgáltatások szempontjából. De ami késik, nem múlik icon_smile.gif

# 725
Flowers
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
3 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#72789 Üzenet linkje2008-07-22 12:01:20  Válasz a #72760. hsz-ra Előzmény #72760

szia

Mi 45e-ért mentünk.Iroda 52-ért vitt volna minket, nem sok de ez is valami.
Nekem tetszet, hogy vadregényes, de szerencsére minden jól ki van táblázva. Én vagyok a navigátor az autó bérlésnél, és nem volt probléma. icon_lol.gif

# 726
Firkamano
Törzstag
Törzstag
1840 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#72791 Üzenet linkje2008-07-22 12:08:13  Válasz a #72789. hsz-ra Előzmény #72789

Köszönöm! Hát ez tényleg kedvezõbb ár...
Az utak tényleg jók voltak, sohasem tévedtünk el, én csak azt mondtam, hogy mi is nekiindultunk keresni fakultatív programokat, nem akartuk az irodán keresztül, de nem nagyon botlottunk ilyen lehetõségekbe. Mondjuk nem annyira aktívan kerestük, de pl: Zakynthoson egy településen minimum 4 ilyen stand volt, hogy elvigyenek vmi szép helyre icon_smile.gif

Szóval ezt hiányoltam. Mondjuk a kikötõben láttunk 2 hajót, ami hasonló dologgal foglalkozott, de aztán lusták voltunk rendesen felkutatni ezeket.

# 727
Huile
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
5 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#73186 Üzenet linkje2008-07-24 11:05:58 

Köszi coolman! ...Egyébként mostmár erõteljesen a themis és a gallini apartman foglalkoztat.despina-t azért vetettem, mert ott nincs olyan kis hangulatos terasz, ahol kicsit "elbújhatunk" icon_smile.gif...egyébként az is nagyon tetszett...meg persze hallottam, hogy elég meredeken van fent. na persze engem se a szállás, ami annyira foglalkoztat, mert úgyis csak este megyünk oda, de az lényeg, hogy aranyos terasza legyen, ahonnan reggelente feltöltõdve indulhatunk az útra....szóval nem tudom, a themis-nél van olyan terasz, ami nincs egyben a szomszéddal??...themis-ben tetszik, hogy kertes, és csinos icon_smile.gif, gallini-ben, hogy tengerre néz, és van elkülönült terasz. De mégsem tudóóóm...Remélem tudtok még pro és kontra érveket. elõre is köszi...huile.
# 728
Huile
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
5 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#73289 Üzenet linkje2008-07-24 14:40:35 

bocs Coolman, hogy megint Téged...icon_smile.gif ,de lenne egy kérésem irányodba: ha lennének képeid a themis-rõl, dobnál fel nekem 1-et 2-õt ide? A neten nem túl sokatmondóakat látni...köszönöm...huile
# 729
Coolman
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
49 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#73349 Üzenet linkje2008-07-24 17:19:53 

Szia Huile. Sajnos a Tehmisrõl nem csináltunk olyat amibõl látnád amit szeretnél. A vendégek számára csak az alsó rész van kiadva. A szomszédokkal közös terasszal, de nagyon hangulatos és mindenkinek külön asztala széke, napernyõje és napozóágya van. Kilátás az a szomszéd apartmanra van és a kertre, ahol nagyon érdekes citrusfák vannak én szedtem is citromot és még valami narancs félét. A kedvesemnek nagyon tetszett a rengeteg virág ami beborítja az egészet na persze nekem is. Nekem az kifejezetten tettszett, hogy a reggelinél folyamatosan elõbújó szomszédokkal meg lehetett beszélni az elmúlt napokat. Egyébként max. 8 fõ van elszállásolva egyszerre ott. Úgyhogy nem zavaró.

jöhetnek még a kérdések nyugodtan icon_smile.gif szívesen válaszolok.

Ja az 1-es apartman kicsit elszeparlátabb a többitõl a terasza is.

üdv: cool

# 730
Huile
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
5 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#73477 Üzenet linkje2008-07-25 14:04:09  Válasz a #73349. hsz-ra Előzmény #73349

köszönöm szépen még 1szer. akkor jó, szerintem annál maradok....ill icon_rolleyes.gif ...mondjuk még van idõm, de nem igazmár, hogy nem tudok dönteni. icon_biggrin.gif ...bár, ha szép környezet, akkor mindenképp. na köszi.
# 731
Poc
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
16 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#73735 Üzenet linkje2008-07-27 20:31:22 

Sziasztok!
Új vagyok itt, végigolvastam a topikot, és nagyon sok szép kép van csatolva, útibeszámoló, és hasznos-érdekes információk, köszönöm Nektek! Mi szept. 13-án utazunk Kefalóniára, 1 hétre csupán, de már nagyon várom! icon_smile.gif
A beszámolóitok után pedig még jobban! icon_smile.gif

# 732
Coolman
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
49 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#73739 Üzenet linkje2008-07-27 20:42:35 

Jó utat poc icon_smile.gif És huile !!! Nagyon jó lesz.
# 733
Ahirulez
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
32 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#73746 Üzenet linkje2008-07-27 21:30:38 

Valoban jo kis sziget .. én görög származásu vagyok, sok helyen jartam már, de ez az idei 2hét ezen a szigeten Isteni volt.. eddig Santorini volt számomra a námbörvan, de most már csak második icon_smile.gif
# 734
Poc
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
16 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#73782 Üzenet linkje2008-07-28 09:55:39 

ahirulez, a Te képeidet meg lehet nézni valahol? Becsatoltál párat, és azok irtó szépek, szeretném megnézni a többit is, ha van rá lehetõség icon_smile.gif
# 735
Poc
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
16 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#73783 Üzenet linkje2008-07-28 09:56:58 

Lehet buta kérdés, de felteszem... mi apartmanba megyünk, oda kell vinni ágynemût...? vagy azt már mindenhol adnak? (ugyanez a kérdésem a törölközõre is vonatkozik icon_wink.gif )
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
<   1 2 3 ... 48 49 50 ... 730 731 732   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu