Látom még kiscsoportos Hellaszos vagy,úgyhogy légy üdvözölve "hatalmas" táborunkba...
Akkó mán rákérdezek,hogy te jártál-e mán görög honban, hiszen ez még csak az elsõ szöveges bejelentkezésed.Kössz az üdvözleted.
Megtalálható vagy még?!Ja és megtaláltuk a szekrénybe az illatosítótokat és még illata is vót, képzeld.Jó kis apartman,nekünk tetszett.A 7-es pedig mindig a szerencseszámom volt.Most egyenlõre másról nem írok.
Igen egyet értek! minden szigetnek megvan a maga szépsége.
Zakintosz pedig inkább olaszos beütésü sziget, én hijányoltam a romokat ami Görögorszára jelemzö, oda vagyok értük !
De azért jo volt
Sajnos mint már írtam az idõjárás meglopta egy kicsit a nyaralást.Kb ahogy Ilothék hazautaztak, megjött a hüvösebb idõ,beborult és hatalmas felhõszakladás szerû zuhik jöttek,érdekesmód semmi villámlás,semmi dörgés.Épp Vassilikosban voltunk,mentünk le megnézni a Gerakaszi teknõs "ültetvényt" és ott kapott el a trópusi zuhé.Hazafelé egy két helyen,vizösszefolyásoknál a kocsiba ajtajánál is beakart kéreckedni a víz.Ettõl a naptól kezdve lehült a levegõ,az éjjel meg szabályosan hideglett.Elõkerültek a plédek.2-3 nap után kezdõdött a javulás.Olyan melegek már nem lettek többé mint az elsõ két három napban.Meg is halt a sziget turizmusa.Volt még szép idõ,de nem az az igazi.No azért még fürödtünk elég sokat,útkõzben és sok helyen.Az éjjelek viszont változatlanúl hüvösek,hidegek maradtak.
Most egy pár mondatot a szigetrõl.Sajnos már gép landolásakor kiszurtuk,hogy itt is égnek erdõk és égtek még egy két napot.Kocsival rengeteg helyre elmentünk és sajna még aggasztóbb leégett területeket találtunk amik talajszintig kifujtak...Ez a sziget ikább nyugati részén történt,pedig a szebbik része a szigetnek pont a nyugati része,hangsúlyozom az én véleményem szerint.Keleti részen már túl nagy a "kultura" és sajna rengeteg a szemét amit nem igyekszenek eltüntetni ahogy láttam.Ezektõl függetlenül nagyon szép sziget,de...
Ami nekünk nagyon tetszett az pl.Keri,Marathia,Volimes,Ag.Nikolaos,Giri,Bochali és persze a Ship Wreck,Blue Caves,hogy egy párat kiemeljek.Legjobban a Volimesi görögökkel tudtunk társalogni és õket szerettük meg.Hát, per pillanat most ennyit.
Véleményünk Zantéról valóban megeggyezik,sõt mivel nem akarok hangulatkeltõ lenni nem írtam semmi olyat ami netán elvenné a kedvit valakinek az ottani nyaralástól.A teljesen szubjektív véleményemet megtartom és talán ezért nem is akarok élmény beszámolót írni, mert nem óhajtok mellébeszélni és kábítani senkit semmivel.Valakinek nagyon tetszik és valakinek kevésbé.Ez mindenkinek szuverén joga.Az tény hogy az ideáig bejárt jópár görög sziget közül ez volt a legkevésbé görögös jelleget mutató.Ez most teljesen független attól,hogy jó vagy rossz idõ volt,érzelmileg nem ez határozott meg semmit.Hát kb ennyit.