#1569532011-02-22 20:59:10 Válasz a #156932. hsz-ra
Sünisanyi!
Köszönöm szépen. Meglestem és tényleg elfogadhatóbbak az árak. Most már csak utólagos tájékozodás miatt nézegettem az árakat, mivel már megvan a nyaralásunk.
Sosem utaztunk még előszezonban-juni 3-4-.Most sem mi megyünk,csak egy nem netközeli ismerősnek gyűjtök infókat erről az időről.Milyen ilyenkor az élet?Megy-e minden fak.program,vannak-e már gyümölcsök,zöldségek,virágok a fákon,a délidei hőfok hasonlit-e a juliusira,meg ilyenek...köszönöm annak,aki válaszol!
Mi minden évben ebben az időszakban szoktunk menni. Eddig kivétel nélkül, mindig nagyon jó idő volt. Gyönyörű zöld minden. Virágoznak a fák, bokrok. Nagyon üde minden. Napközben 28-30 fok van. Nincs tikkasztó hőség. Akár egész nap kinn lehet lenni a parton vagy lehet kirándulni. Persze vigyázni kell, mert bizony már ebben az időben is nagyon gyorsan le lehet égni. Ilyenkor már alkalmas a tenger fürdőzésre. Fakultativ programok vannak, bár előfordul, hogy egy-egy elmarad, amelyik létszámfüggő.
Friss zöldséget, gyümölcsöt mindig lehet kapni. Már görögdinnye is van, igaz kicsit drágább még ebben az időben, viszont nagyon finom. Ilyenkor már megpezsdül ott is az élet. Este igen csak megtelnek a tavernák és a sétáló utca.
#1570152011-02-23 20:14:26 Válasz a #157003. hsz-ra
Közben vissza olvastam és látom nem a Diassal mentek, azt a házat nem ismerem de nagyon jó nyaralást kívánok nektek. Mi még most keresgetünk de amennyire nem akartam lehet most is Sarti lesz a nyerő!
#1570192011-02-23 20:35:17 Válasz a #157015. hsz-ra
Márta!
Köszönjük szépen! Sajnos a Dias nem tudott nekünk megfelelő utat ajánlani, így találtuk meg Anettékat. Természetesen szívesen visszamentünk volna Sartira is, hiszen múlt nyáron is csodásan éreztük magunkat, valamint ez egy gyönyörű és nagyon hangulatos kis falu, ahova még biztos visszamegyünk. Mi is kívánunk kellemes utat és nyaralást!