Sziasztok!!
Már csak 6 nap és indulunk!!!!Alig várom!!A buszon talizunk Pesten,Kovács Gyula,AniFeri és irány a tenger!!!!De jó lesz nekünk!!!
Én már Győrben felszállok a Nei Pori feliratú buszra, ez áll a VOUCHER-en, Én úgy emlékszem, hogy Szeged Tescó-nál találkoznak a buszok és a virág piacnál van az igazi pihenő ott ebédelnek a sofőrök mert van egy önkiszolgáló étkezde, pár éve ze ígyment mert jönnek buszok keletről-nyugatról-északról és itt osztályozzák az utasokat ki merre, mert van aki a Chalkidiki-félszigetre Sarti-Nikiti:stb megy!
Remélem meg ismerjük egymást és 57-éves ősz, kopasz, szakállas remélem nem cápa eledelnek való csóka vagyok.
Legutóbb kovacsgyula53 szerkesztette (2011-06-01 16:19:32), összesen 1 alkalommal
Sziasztok Mindenki köszönöm, hogy aggódtok értem, de beszorult a fejem a bőröndbe és csak most szabadítottak ki.
Na jó ez csak vicc volt tényleg dolgoztam látástól-,mikulásig, de rá beszéltem a vezért rövidítsük meg a munka időmet!!!! sőt már pénzeken nem is melózom..A Győri-RÁBÁNÁL robotolok.
Sziasztok!
El sem hiszem, hogy tényleg már csak 5 nap! Jól elrepült az idő!
Még 2 nap munka... pfff... Már annyira nem ott vagyok, kész szenvedés volt a mai nap is a munkahelyen.
De azért tegnap este már mi is csomagoltunk ezerrel, már a nagyja a bőröndökben van.
Nagyon kíváncsiak vagyunk arra, hogy milyen idő van? Hány fok van? Mert a neten csak 21-24 fok van írva és az ugyebár nem kánikula.
És hogy milyen a víz?
És az árakra is nagyon kíváncsiak vagyunk, mert idei friss árakat Nei poriból még senki nem mondott.
Mi 19 nap múlva indulunk életünkben először és már nagyon kíváncsiak vagyunk és izgulunk is.
Köszi: Dóra
Szia "baloghdora"
Ne izgulj minden rendben lesz, szépen mindent elegyengetek, a cápákat jól tartom addig és nem kell izgulni nem mennek a part közelébe.
Sajnos Nei Poriról csak röviden tudok nyilatkozni csodálatos hely imádlak..
Mindig akad egykét "emberke" aki igyekszik le p...ni a másikat de hát ez így van. Akinek nem tetszik nem olvassa el attól csak ...5...nap van hátra és irány nei Pori!!! {csi}?