#2145402014-03-26 08:27:20 Válasz a #214537. hsz-ra
Akkor - ilyen alapon - a zuhanytálcát sem használod? Az uszodában nem aggódsz? És a tengerparti homokban mezítláb...? Én a saját apartmanom elé kitett saját használatú lavór napi kimosásáról beszéltem. A közöset én sem használnám...
#2145412014-03-26 08:33:46 Válasz a #214540. hsz-ra
Én sem tartom higiénikus megoldásnak, ezért is kerestünk alternatív lehetőségeket. Nem mellesleg érkezéskor mindig adunk némi Domestost a zuhanytálcának és a wc-nek, így ez a gond is megoldva !
Hej, micsoda lavór gondok vannak itt! Viszont jó hírem van a Stella ház leendő lakóinak. Rendes slaggal lehet lábat öblíteni, a lépcső előtt! Mellesleg megjegyzem bármilyen alaposak is voltunk, mindig lett homok a szobában, igaz kevesebb.
A toloi csapvízzel nem az a gond, hogy baja lesz tőle az embernek, hanem hogy - legjobb tudomásom szerint - arzén tartalmú! Ezt pedig hiába forraljuk fel, benne marad!
Ági mindenki figyelmét felhívja, hogy ne fogyassza! Okkal!
...A toloi csapvízzel nem az a gond, hogy baja lesz tőle az embernek, hanem hogy - legjobb tudomásom szerint - arzén tartalmú! Ezt pedig hiába forraljuk fel, benne marad!...
Na ne tréfálj! Az arzéntól nem lesz baja senkinek? Ha nem sok arzén van benne és más baja nincs a víznek, akkor egy nyaralásnyi idő alatt senkinek sem lesz baja tőle (itthon is sok faluban arzénes a víz!). Ha mégis más baja is van a víznek, akkor tényleg jobb vigyázni. Ágit ismerve fel sem merül bennem, hogy ok nélkül riogatna bárkit, de ettől még meg vagyok döbbenve, hogy ez egy ilyen üdülőhelyen, hogy fordulhat elő. Továbbra is aggaszt, hogy mit csinálnak egy ilyen helyzetben az éttermek!?
#2145542014-03-26 14:00:00 Válasz a #214551. hsz-ra
H.apci! Jajj nemá, tudod, hogy értettem. Csak rosszul fogalmaztam, mint utóbb olvasom.
Ott azonnal, nem lesz tőle hasmars, vagy egyebek. Olvastam valahol, hogy miért nem lehet/tudják kivonni az arzént, de most meg nem mondom.
És elég baj az, hogy nálunk is vannak falvak, ahol ilyesmit tartalmaz a víz.
Görögországban nem csak Tolon, sok helyen nem javasolják a csapvíz fogyasztást, azért mert másfajta baktériumok vannak benne, mint amit a mi szervezetünk megszokott.
Tolon egyébként az étterem tulajdonosoknak tartálykocsikban szállítják az ivóvizet. Előszök mi sem tudtuk, hogy mi az, Ágítól kérdeztük meg.
Sziasztok!
Idén Tolót néztük ki uticélnak. Már pár tucat oldalt visszaolvastam, most csak egy gyors kérdésem lenne azokhoz, akik voltak fakultativval Hydrán, hogy van-e lehetőség, idő a hegytetőn lévő kolostorhoz felmenni, egyáltalán látogatható-e?
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni abban a döntésben,hogy az utazási iroda által szervezett fakultatív program keretében menjünk el Hydra-Spetses szigetére,vagy olvastam,hogy a kikötőből is indulnak hajók a szigetre.
Köszönöm előre is a segítséget.
Üdv:Szép nyarat kívánok mindenkinek!
#2159242014-05-06 23:25:51 Válasz a #215894. hsz-ra
1962!
Egyetértek H.apcival, mindegy, ebben az esetben mindegy. Ugyanaz a móka, ugyanaz a hajó, nincs idegenvezetés. De talán helyben, az irodában, egyszerűbb a jegyvétel.
#2159252014-05-07 07:48:57 Válasz a #215924. hsz-ra
Köszönöm a segítségetek! Hajójegy árakról van esetleg információtok,mert nem találtam sehol árakat? Tanácsokat,ötleteket szívesen fogadok,azzal kapcsolatosan ,mit érdemes feltétlen megnézni,tolóból!Üdv