Skiathos 40 Euro- gyönyörû, bár rohanás az egész.
Pöpiék kalózhajósa 20 Euro, 23 Euro, ha az irodánál fizetsz, ez más partszakasz (csak kicsit szebb) , mint a Pöpiéké.- én nem bántam meg, hogy Pöpiékkel mentem idén, mert a vendéglátás kifogástalan volt, pedig Pöpi pont akkor ott sem volt (egy magyar csajnak próbált elhelyezkedni) az apósnak csak említettem, hogy hol van Judit?- és már világba etetett, itatott volna minket.
Nekem az eddigi fakultatívok közül a Meteorák tetszett a legjobban- 2x is megnéztem már,de nem tudok vele betelni, bár ez is rohanás...
Jó nyaralást a holnap indulóknak!
Jó(bb) idõt kívánok nektek!!! Képek, beszámoló ahogy Estella említette!
Hozzatok nekünk haza egy kis Paraliat. és mellesleg pihenjetek sokat, Bryaméknek meg soksok kirándulást
Sziasztok!
Hetek óta olvasom a fórumot, de még csak most regiztem be. Nagyon sok értékes információt gyûjtöttem innen, melyeket ezúton is köszönök nektek. Ezek alapján döntöttünk Parália mellett. Nagyon-nagyon nincs üres szállás már, Caravelben sikerült 2 apartmant foglalni. Azt már több helyen olvastam, hogy a tulaj, Panos nagyon jó fej. Viszont légkondi nincs, bár engem nem igazán érdekel, csak négy kényes férfi lesz az útitársam. Szóval érdekelne minden infó a szállással kapcsolatban: nagyon meleg van-e, tisztaság, tv stb. Kérem, hogy aki szállt már meg itt, az írjon. Elõre is köszönöm. Továbbá érdekel, hogy utazik-e valaki aug. 26. és szept. 2. között? Mi akkor megyünk, már nagyon várom
Csöpp és Judit,meg persze Bry !Este még mindenképp beszélünk a szokásos helyen !
Erici! Nagyon köszönjük az infokat a vonatokkal kapcsolatban,mert az nekem is fontos!
Mi szeptember 9.-én utazunk Paráliára ketten a barátnõmmel autóval az Odüsszeia apartmanban szállunk meg (sétálóutca). Azt szeretném megkérdezni hogy milyen parkolási lehetõségek vannak? Nehéz-e helyet találni az utcán? Az utcán fizetõs-e a parkolás, ha igen akkor mennyi? Vannak-e õrzött parkolók, ha vannak mennyiért? Kb. 3hete mindennap nézem a fórumot ez az elsõ hozzászólásom (kérdésem), közben jegyzetelek is de rendesen. Nagyon sok információt gyüjtöttem már össze. Ha valaki tud valami okosat az írjon 1000-el. Köszi! Sanya
Szia!
Én holnap megyek,és az Odyssia apartmanba.Nem tudom,h ez ugyanaz-e,mint amit írtál,és csak az írásmód eltérõ,de 2 hét múlva beszámolok,h milyen volt : )
Csöpp! Jól eltûntél! Nem tudtam Tõled elköszönni, itt megteszem! Holnap indulunk! Jövünk beszámolóval és sok-sok szép képpel sõt videóval is! Hú, nagyon várom én is! Csöpp! Talizunk! Gondolunk Rátok! Bryam
Szia Solyci! Köszi a jókívánságokat! Végre ide ért! Nagyon vágyom már Görögországba! Hozok sok-sok fotót és ígérem, hogy egy szép beszámolót is! Pusz: bryam