Sziasztok!
Olyan apartman ház nevére lennék kíváncsi,ami a focipálya közelében van,vagy nem túl messze /max.200m /.
Nekünk itt jött be legjobban a srtand.
Dettix!
Köszönöm szépn!
Esetleg voltál valamelyikben? ha igen érdekelne a véleményed!
Látom az idén te is Lefkadára fogsz utazni! Nekem még van hátra egy kicsi,de majdcsak eltelik valahogy!
További szép napot!
Niki!
Szia Niki! Nem voltam egyikben sem, de a Galini nagyon tetszett kívülrõl. Van honlapja is a www.galini-chalkidiki.com, a Corelié www.coreli-hotel.gr. Azt nem tudom, hogy utazási iroda megy-e oda. De nincsenek Sartin nagy távolságok, akár az Apollonból is el tudsz sétálni a focipályáig, nincs messze. Nekünk Lefkada lesz az idén, s már alig várom. Remélem lesz olyan jó, mint Sarti. Szia: Dettix
Szia Dettix!
Köszi az infót!
Mi is Lefkadára utazunk az idén,2 hétre megyünk. Sartival kapcsolatos infók azért kellettek mert ha majd visszamegyünk Sartiba szeretnék a nevezett helyhez közel szállást keresni.
Gondolom te is nézegettél fotókat Lefkadáról,tuti hogy még szebb mint Sarti,de ez nekünk csak jó!
Niki!
júli 28-tól megyek a párommal Sarti-ba. A Stelios apartmanban fogunk elvileg lakni. Van valakinek tapasztalata, infoja ezzel az apartmannal kapcsolatban? Esetleg melyik szoba jó-roszz... messze van e a tengertõl? stb...
Fekvése: Az egyszerû apartmanház Sarti óvárosában, a fõutcán található, a parttól mindössze 40 méterre. A fontosabb bevásárló- és szórakozóhelyek néhány perces sétával könnyen elérhetõk.
Hát oké, azért köszi, nagyon rossz csak nem lesz. Két éve voltunk Stavrosban, ha csak annyira rendben van akkor nem lesz baj. Az sem volt túl nagy szám de a célnak megfelelt. Kívülrõl pedig ez is néz ki úgy.
Sziasztok! Mi augusztus 2-án indulunk Sartira, a Jordan apartmanba. Tud valaki róla valamit? Mennyi pénzt érdemes vinni fejenként 10 napra, ha nem akarunk itthonról kaját vinni?