#1645512011-06-06 07:33:50 Válasz a #164301. hsz-ra
Szia!
Mi is a Sakis villába megyünk aug.12-től. Tudsz infót , milyenek a szobák? Van-e erkély, messze van-e a Valtos?Emeleten vannak-e a szobák? Minden érdekelne és ha volna fotód a szobákról és a környékről megköszönném
Szia Mindenkinek Nekünk már csak 7nap van hátra NAgyon izgulok és már lassan csomagolok Ahogy hazaérünk jön a beszámolóm Ki az aki Június 13-i indulással Apollontravellal jön??
Szia Bucus!
El is várjuk a beszámolót !
Főleg én vagyok kíváncsi nagyon az Apollon Travelre,mert most először utazunk velük!
Minden részlet érdekel majd!
Így előre is nagyon szép,emlékekkel teli csodás nyaralást kívánok Nektek,de addig úgyis beszélünk majd...
Ööö.... Nem értem....
Az előbbi hozzászólásom Bucuska-nak címeztem.
Bucuska19, te most "Bucuska" vagy, vagy Te egy most regisztált új fórumos vagy?
Ugyanis Bucuska néven van egy fórumtársunk, vele kavartalak össze.... Ha igen,akkor Sorry....
De sok szeretettel várjuk a Te beszámolódat is.
#1646792011-06-07 10:48:55 Válasz a #164382. hsz-ra
Remélem,hogy tényleg csodaszép,és csodajó
Albumokat nem sokat néztem,inkább majd élőben...de ahogy olvasgatom,amiket írtok már visszavágyom,pedig még el sem indultunk:)
#1646902011-06-07 11:50:53 Válasz a #164646. hsz-ra
Szia Theia!
Én negyedszer megyek az Apollon-nal, és a barátnőmék is rendszeresen velük járnak. Nekünk sosem volt még semmi problémánk velük.
Visszaolvasva a tavalyi hozzászólásokat, reméljük, hogy az idegenvezető kérdés is megoldódott tavaly óta, sikerült megfelelő rutint, és tapasztalatot szerezni.
Egyébként együtt fogunk utazni aug. 22-én.
#1646982011-06-07 13:00:11 Válasz a #164646. hsz-ra
Szia!
Az apollon miatt ne aggódj,mi is már 4szer megyünk velük,és soha semmi probléma nem adódott.Bár olvastam,hogy a tavalyi idegenvezető nem volt a toppon....de ez idén már biztos megoldódott:)
Szia Theia Igen Én vagyok az Bucuska Csak bekellett regiznem mert nem engedte beírni az úti célt :S És ezért így újra regiztem NAgyon nagy izgalommal vagyok vagyunk MA vettük át a részvételi jegyeket kaptunk az irodátol is egy térképet aminek a hátulján információk vannak Annyira izgulok hogy már gyomor ideg jön rám ha róla beszélek De már nem sok van hátra:P 6 nap JAj azt valaki nem tudja hogy a buszon lehet-e wifizni :$ ?????
#1647582011-06-07 20:47:32 Válasz a #164551. hsz-ra
Szia Ildima!
A Sakisban a földszinten 8 szoba van 1,2,7,8-as 3 ágyas, a másik négy kétágyas. A 3. ágy pótágy, kihuzható fotelágy. Retro butorzat, de nagyon hangulatos. Klima nincs, viszont van ventillátor. A szobák 2 folyosórol nyílnak, mindegyikről 4. Az emeletiekről nem tudok semmit, ott a szlovákok, csehek laktak. A konyha elég jól felszerelt, 3 főzőlapos, sütővel ellátott "rezsó", evőeszközök, sajtreszelő, merőkanál, teafőző, tojássütő, fazék és lábos, szűrő, stb. Tányérak, poharak csak 3-3 minden fajtából.
Naponta takarítanak, hetente ágynemű- és törölköző csere . Mindenki kap egy nagy és egy kicsi törölközőt.
A Valtosra van egy "egérút". A Sakissal szemben lévő Bizantos aparthotelen keresztül. A bár mellett lehet kimenni aValtosra vezető útra. Szívesen veszik, ha néha egy-egy frappét, vagy sört, üditőt megisztok náluk. A medencéjüket is fogyasztás ellenében lehet használni, sőt internet is van fogyasztás ellenében. Frappé 1,5 sör 2€. Ha átjutottatok a kerten, akkor a patok egy kis deszkahidon átkelve, fóliasátrak mellett, majd kicsit kanyarogva (nem lehet eltávedni) lejuttok a Valtosra. Kb. 5 perc ezen az úton. Ha a hagyományos utat, amin autók is járnak, mentek akkor kb 10 perc kényelmes séta. Ez az út a Valtos közepére ér ki, itt lehetett a vizitaxira felszállni.
A háziakról már írtam pár napja. aranyosak, segítőkészek. Az öreget Paskual-nak, a feleségét Nausikának hívják.
Üdv: Gaby
#1647602011-06-07 20:58:46 Válasz a #164551. hsz-ra
Szioka!
Az előbb elfelejtettem megírni, Minden apartmanhoz van erkély, a nagyobbakhoz sarkon lévő, két oldalra elnyúló az erkély. Csodálatos virágokkal, pálmákkal és 3-4 m magas Yukkákkal van beültetve az egész.
Van egy fedett nagy terasz, hűttő, sütő (gáz), ahol lehet jó kis hangulatos esti partikat rendezni. Két hatalmas asztal, kb 14-16 fő is simán elfér. Fúszernövények ott nőnek cserében, vagy épp a pálma, narancs, vagy citrom fa alatt, nyugodtan lehet őket használni.
Próbálta, képet csatolni, de nem sikerült.
Üdv: Gaby
Sziasztok! Jövőhét szombaton indulunk!!!! Első három nap az Avra szállodában szállunk meg, ezt interneten találtuk, amikor is kitaláltuk, hogy hamarabb indulunk, ők jeleztek egyedül a hat helyről vissza, hogy van náluk szabad szoba. 21-től leszünk "hivatalosan" - utazási irodán keresztül - a Villa Maria apartmanházban. Már kinyomtattam annyi beszámolót, ami jó lesz útmutatónak, csak győzzünk menni és felfedezni a vidéket. Már nagyon várjuk, el sem hiszem, hogy pár nap és indulunk. Visszük a sz.gépet ki, majd jelentkezek és leírom mi mennyibe kerül és ha lesz kérdésetek, akkor szívesen válaszolok. Teszek majd fel -ha rájövök hogy kell- képeket is. Remélem jó idő lesz!
Én negyedszer megyek az Apollon-nal, és a barátnőmék is rendszeresen velük járnak. Nekünk sosem volt még semmi problémánk velük.
Visszaolvasva a tavalyi hozzászólásokat, reméljük, hogy az idegenvezető kérdés is megoldódott tavaly óta, sikerült megfelelő rutint, és tapasztalatot szerezni.
Egyébként együtt fogunk utazni aug. 22-én.
Szia pévi !
Szóval még egy útitárs,szépen lassan gyűlünk.....
Mi a Margarita-ban leszünk elszállásolva,hárman megyünk,kolléganőm és az ő kislánya,meg én.
Ti hol szálltok fel? Mi Kecskeméten.
Az Apollonos Zsanett velünk nagyon segítőkész volt tavaly,pedig nem is az ő utasai voltunk.
Az történt,hogy a Coop boltban barátnőm kiejtette a zsebéből a telefonját. Szétesett az egész,és nem vette észre,amikor ott gyorsan összerakta,hogy kirepült belőle a Sim kártya....
Később vettük észre,amikor már a bolt bezárt este,hogy valami nem stimmel a telójával,hát amikor szétszedte,azt hitte,ott kap szívrohamot.
Szóltunk Hajninak,a mi idegenvezetőnknek,hogy mi legyen?
Másnap mentünk Korfura kirándulni korán reggel,akkor meg még nem volt nyitva a bolt.
Hajni megkérte Zsanettet,hogy a reggeli nyitáskor menjen oda a bolthoz. Az volt a szerencse,hogy este nem söpörtek ki,így előkerült egy hűtő alól a SIM.
Úgyhogy velünk nagyon rendes volt,csak köszönettel tartozunk neki.