Parga
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 7291
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Ildima
Aktív fórumos
Aktív fórumos
178 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#164551 Üzenet linkje2011-06-06 07:33:50  Válasz a #164301. hsz-ra

Szia!
Mi is a Sakis villába megyünk aug.12-től. Tudsz infót , milyenek a szobák? Van-e erkély, messze van-e a Valtos?Emeleten vannak-e a szobák? Minden érdekelne és ha volna fotód a szobákról és a környékről megköszönném icon_biggrin.gif

# 7292
Bucuska19
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
2 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#164592 Üzenet linkje2011-06-06 14:59:40 

Szia Mindenkinek icon_smile.gif Nekünk már csak 7nap van hátra icon_razz.gif NAgyon izgulok és már lassan csomagolok icon_biggrin.gif icon_razz.gif Ahogy hazaérünk jön a beszámolóm icon_biggrin.gif Ki az aki Június 13-i indulással Apollontravellal jön?? icon_smile.gif
# 7293
Theia
Aktív fórumos
Aktív fórumos
371 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#164646 Üzenet linkje2011-06-06 20:06:16 

Szia Bucus!
El is várjuk a beszámolót ! icon_biggrin.gif
Főleg én vagyok kíváncsi nagyon az Apollon Travelre,mert most először utazunk velük!
Minden részlet érdekel majd! icon_biggrin.gif
Így előre is nagyon szép,emlékekkel teli csodás nyaralást kívánok Nektek,de addig úgyis beszélünk majd... icon_smile.gif

# 7294
Theia
Aktív fórumos
Aktív fórumos
371 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#164650 Üzenet linkje2011-06-06 20:48:42 

Ööö.... Nem értem....
Az előbbi hozzászólásom Bucuska-nak címeztem. icon_biggrin.gif
Bucuska19, te most "Bucuska" vagy, vagy Te egy most regisztált új fórumos vagy?
Ugyanis Bucuska néven van egy fórumtársunk, vele kavartalak össze.... Ha igen,akkor Sorry....
De sok szeretettel várjuk a Te beszámolódat is. icon_smile.gif

# 7295
Ancsika81
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
26 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#164679 Üzenet linkje2011-06-07 10:48:55  Válasz a #164382. hsz-ra Előzmény #164382

Remélem,hogy tényleg csodaszép,és csodajó icon_biggrin.gif
Albumokat nem sokat néztem,inkább majd élőben...de ahogy olvasgatom,amiket írtok már visszavágyom,pedig még el sem indultunk:)

# 7296
Ancsika81
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
26 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#164680 Üzenet linkje2011-06-07 10:53:16  Válasz a #164352. hsz-ra Előzmény #164352

Szia!Végre valaki aki a bakasban volt,nem sok infót találtam róla,csak,hogy melyiket ne vegyem áticon_smile.gif.Neked hogy tetszett az apartman?
# 7297
Pévi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
442 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#164690 Üzenet linkje2011-06-07 11:50:53  Válasz a #164646. hsz-ra Előzmény #164646

Szia Theia!

Én negyedszer megyek az Apollon-nal, és a barátnőmék is rendszeresen velük járnak. Nekünk sosem volt még semmi problémánk velük.
Visszaolvasva a tavalyi hozzászólásokat, reméljük, hogy az idegenvezető kérdés is megoldódott tavaly óta, sikerült megfelelő rutint, és tapasztalatot szerezni.
Egyébként együtt fogunk utazni aug. 22-én. icon_smile.gif

# 7298
Ancsika81
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
26 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#164698 Üzenet linkje2011-06-07 13:00:11  Válasz a #164646. hsz-ra Előzmény #164646

Szia!
Az apollon miatt ne aggódj,mi is már 4szer megyünk velük,és soha semmi probléma nem adódott.Bár olvastam,hogy a tavalyi idegenvezető nem volt a toppon....de ez idén már biztos megoldódott:)

# 7299
Bucuska19
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
2 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#164741 Üzenet linkje2011-06-07 19:07:56 

Szia Theia icon_smile.gif Igen Én vagyok az Bucuska icon_razz.gif icon_biggrin.gif Csak bekellett regiznem mert nem engedte beírni az úti célt :S És ezért így újra regiztem icon_biggrin.gif NAgyon nagy izgalommal vagyok vagyunk icon_smile.gif MA vettük át a részvételi jegyeket kaptunk az irodátol is egy térképet aminek a hátulján információk vannak icon_razz.gif Annyira izgulok hogy már gyomor ideg jön rám ha róla beszélek icon_smile.gif De már nem sok van hátra:P 6 nap icon_smile.gif icon_biggrin.gif JAj azt valaki nem tudja hogy a buszon lehet-e wifizni icon_biggrin.gif :$ ?????
# 7300
Csino1
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
12 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#164751 Üzenet linkje2011-06-07 20:17:09  fórum-Népszerű üdülőhelyek

Sziasztok.
Mi júl. 25-én megyünk Pargára a Kardanis-házba.
Ha valaki utazik oda kérem küldjön infót .
Köszönöm. csino

# 7301
Gaby955
Aktív fórumos
Aktív fórumos
63 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#164758 Üzenet linkje2011-06-07 20:47:32  Válasz a #164551. hsz-ra Előzmény #164551

Szia Ildima!
A Sakisban a földszinten 8 szoba van 1,2,7,8-as 3 ágyas, a másik négy kétágyas. A 3. ágy pótágy, kihuzható fotelágy. Retro butorzat, de nagyon hangulatos. Klima nincs, viszont van ventillátor. A szobák 2 folyosórol nyílnak, mindegyikről 4. Az emeletiekről nem tudok semmit, ott a szlovákok, csehek laktak. A konyha elég jól felszerelt, 3 főzőlapos, sütővel ellátott "rezsó", evőeszközök, sajtreszelő, merőkanál, teafőző, tojássütő, fazék és lábos, szűrő, stb. Tányérak, poharak csak 3-3 minden fajtából.
Naponta takarítanak, hetente ágynemű- és törölköző csere . Mindenki kap egy nagy és egy kicsi törölközőt.
A Valtosra van egy "egérút". A Sakissal szemben lévő Bizantos aparthotelen keresztül. A bár mellett lehet kimenni aValtosra vezető útra. Szívesen veszik, ha néha egy-egy frappét, vagy sört, üditőt megisztok náluk. A medencéjüket is fogyasztás ellenében lehet használni, sőt internet is van fogyasztás ellenében. Frappé 1,5 sör 2€. Ha átjutottatok a kerten, akkor a patok egy kis deszkahidon átkelve, fóliasátrak mellett, majd kicsit kanyarogva (nem lehet eltávedni) lejuttok a Valtosra. Kb. 5 perc ezen az úton. Ha a hagyományos utat, amin autók is járnak, mentek akkor kb 10 perc kényelmes séta. Ez az út a Valtos közepére ér ki, itt lehetett a vizitaxira felszállni.
A háziakról már írtam pár napja. aranyosak, segítőkészek. Az öreget Paskual-nak, a feleségét Nausikának hívják.
Üdv: Gaby

# 7302
Gaby955
Aktív fórumos
Aktív fórumos
63 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#164760 Üzenet linkje2011-06-07 20:58:46  Válasz a #164551. hsz-ra Előzmény #164551

Szioka!
Az előbb elfelejtettem megírni, Minden apartmanhoz van erkély, a nagyobbakhoz sarkon lévő, két oldalra elnyúló az erkély. Csodálatos virágokkal, pálmákkal és 3-4 m magas Yukkákkal van beültetve az egész.
Van egy fedett nagy terasz, hűttő, sütő (gáz), ahol lehet jó kis hangulatos esti partikat rendezni. Két hatalmas asztal, kb 14-16 fő is simán elfér. Fúszernövények ott nőnek cserében, vagy épp a pálma, narancs, vagy citrom fa alatt, nyugodtan lehet őket használni.
Próbálta, képet csatolni, de nem sikerült.
Üdv: Gaby

# 7303
Dtina
Aktív fórumos
Aktív fórumos
179 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#164761 Üzenet linkje2011-06-07 21:00:20 

Sziasztok! Jövőhét szombaton indulunk!!!! Első három nap az Avra szállodában szállunk meg, ezt interneten találtuk, amikor is kitaláltuk, hogy hamarabb indulunk, ők jeleztek egyedül a hat helyről vissza, hogy van náluk szabad szoba. 21-től leszünk "hivatalosan" - utazási irodán keresztül - a Villa Maria apartmanházban. Már kinyomtattam annyi beszámolót, ami jó lesz útmutatónak, csak győzzünk menni és felfedezni a vidéket. Már nagyon várjuk, el sem hiszem, hogy pár nap és indulunk. Visszük a sz.gépet ki, majd jelentkezek és leírom mi mennyibe kerül és ha lesz kérdésetek, akkor szívesen válaszolok. Teszek majd fel -ha rájövök hogy kell- képeket is. Remélem jó idő lesz!
# 7304
Joli
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
47 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#164766 Üzenet linkje2011-06-07 21:42:03  Válasz a #164680. hsz-ra Előzmény #164680

Ancsika! Az előző oldalon a 164538 alatt írtam a Bakasról. J
# 7305
Theia
Aktív fórumos
Aktív fórumos
371 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#164767 Üzenet linkje2011-06-07 21:43:35  Re:

pévi írta:
Szia Theia!

Én negyedszer megyek az Apollon-nal, és a barátnőmék is rendszeresen velük járnak. Nekünk sosem volt még semmi problémánk velük.
Visszaolvasva a tavalyi hozzászólásokat, reméljük, hogy az idegenvezető kérdés is megoldódott tavaly óta, sikerült megfelelő rutint, és tapasztalatot szerezni.
Egyébként együtt fogunk utazni aug. 22-én. icon_smile.gif

Szia pévi !
Szóval még egy útitárs,szépen lassan gyűlünk..... icon_smile.gif
Mi a Margarita-ban leszünk elszállásolva,hárman megyünk,kolléganőm és az ő kislánya,meg én.
Ti hol szálltok fel? Mi Kecskeméten.
Az Apollonos Zsanett velünk nagyon segítőkész volt tavaly,pedig nem is az ő utasai voltunk.
Az történt,hogy a Coop boltban barátnőm kiejtette a zsebéből a telefonját. Szétesett az egész,és nem vette észre,amikor ott gyorsan összerakta,hogy kirepült belőle a Sim kártya.... icon_sad.gif
Később vettük észre,amikor már a bolt bezárt este,hogy valami nem stimmel a telójával,hát amikor szétszedte,azt hitte,ott kap szívrohamot.
Szóltunk Hajninak,a mi idegenvezetőnknek,hogy mi legyen?
Másnap mentünk Korfura kirándulni korán reggel,akkor meg még nem volt nyitva a bolt.
Hajni megkérte Zsanettet,hogy a reggeli nyitáskor menjen oda a bolthoz. Az volt a szerencse,hogy este nem söpörtek ki,így előkerült egy hűtő alól a SIM. icon_biggrin.gif
Úgyhogy velünk nagyon rendes volt,csak köszönettel tartozunk neki.

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 486 487 488 ... 745 746 747   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu