Először is mindenki megnyugtatására az idő szép,igaz néha egy két felhő feltűnik az égen,de ez nem sokat változtat a levegő hőmérsékletén.
Tegnap már a tengerbe is bemerészkedtem kb 21 fokos lehet.
Laptop-ról írok nektek a Coral apartmanházból.
Itt van ingyenes wifi az itt nyaralóknak, igaz elég sokszor ledob.
Nei Poriban 8-adszor vagyunk, nekünk ez a bevált nyaralóhely.
#1642472011-06-03 06:03:31 Válasz a #164198. hsz-ra
Bridzsit!
Szerintem a különböző üdülőhelyeken közel ugyanazok a dolgok kaphatóak, ahogy elnéztem. Én több helyen is jártam Göröghonban és úgy tapasztaltam hogy vagy ugyanazok, vagy hasonló ajándéktárgyak és mindenféle csecsebecsék vannak. Kivétek talán a valóban helyi vonatkozású dolog, pl póló a helység nevével, vagy a képeslapok, és ajándéktárgyak, bár valószínű ezeknél is csak a felirat változik
A gyrosról még mindig az a véleményem, hogy több helyre üljetek be és tapasztaljátok meg hol a legfinibb
Nem tudtok aludni korai fórumozók?Hiába ez már függőség!
Kovacsgyula csak rád számíthatok hogy el viszel a bőröndbe,mivel már aniferiéknél nincsen hely.Nem is értem mit tudnak olyan sok mindent pakolni,hiszen csak egy bikini kel! Szóval akkor 3 nap
Szia Tallér!!
Én is 3 nap múlva megyek a Gyuláékkal meg az AniFeriékkel egy buszon!!Ha gondolod szorítok neked helyet a bőröndömben???De nekem még van is egy szabad helyem,mert 3 főre van fizetve,de csak ketten megyünk!!!Szóval nem kell a bőröndben nyomorognod!!
Na most ráfaragtál mert lehet nekem is lesz egy szabad helyem,na mit szólsz?Az a baj hogy nem tudok kivenni ennyi szabit így aztán csak gondolatba megyek veletek.Pont most beszéltem én is az utazási irodával hogy mi a teendő ha mégis egy személlyel kevesebben mennénk,mert ez 2 hét múlva kiderül.Azért nagyon jó nyaralást kívánok már így előre is,nem szeretném kimaradnál a sorból!
Nem tudtok aludni korai fórumozók?Hiába ez már függőség!
Kovacsgyula csak rád számíthatok hogy el viszel a bőröndbe,mivel már aniferiéknél nincsen hely.Nem is értem mit tudnak olyan sok mindent pakolni,hiszen csak egy bikini kel! Szóval akkor 3 nap
De az apartmanban még azt is levesszük!! A hőség miatt!
Sziasztok!
Gondolom Aniferi, Lityi, Kovácsgyula, Ti is mind az Apollónnal jöttök.
Már aki a Kalliopébe megy. Még az is lehet,h. én is azon a buszon
leszek,mert az Apollóntól 2 busz szokott menni az olymposzi riviérára,
a fele Paraliás társaság a Nei poris busszal megy.
Részvételi jegyet elhoztam, biztit megkötöttem, már becsomagoltam...
Indulásra készen!
A jövőhétre végig 30 fokot mondanak, az esős idő elmúlik a hétvégén.
Jó utat Nektek!
Emici!!
Örülök neki,hogy jó idő lesz,én is ebben bíztam!!Nem szeretném átpakolni a tatyómat!!
Ma én is elhoztam a részvételi jegyeket,mert az utolsó pillanatig vártam ,mivel nem tudtam ki jön velem!!De sajna csak ketten megyünk a lányommal!!
Viszont még biztosítást nem kötöttem,ezért a hétvégén valamit találnom kell!!!
Már csak két nap és irány a tenger!!De jó nekünk!!!
Kedves KovacsGyula!!
Sajnálom,hogy így alakult a nyaralásod,de ne szomorkodj!!Majd csak lesz valahogy!!
Mindig történik valami amire az ember nem számít!!