Azt szeretném kérdezni tõletek, hogy szeptember közepén (09.16-09.23) mennyire van még "élet" paralian gondolok itt az éttermekre, üzletekre...stb.?
Ilyenkor már kevesen nyaralnak? Az idõjárásnak visszanéztem a fórumon, az vagy ilyen vagy olyan azt már tudom, de az elõzõ kérdéseimre nem sikerült megkapnom a választ. Légyszi Írjatok! Köszi! Sanya
Mi tavaly ilyen tájban voltunk és nagy nyüzsi volt még. Az idõ is elég jó volt, de volt esõ is. Személy szerint nekem a tenger már nem volt meleg, így nem sokat fürödtünk. Esténként már jól jön a pulcsi, mert cidri van.
Sanya és Matinho!Én nem voltam szeptember közepén csak elején,de akkor még volt élet és disco,a késõbbi idõpontokról nem tudok nyilatkozni !Matinho!Ezek szerint mégis sikerült az email? A képen egyébként én vagyok! Imark!Azt mondják a Pericles jó étterem,csak azt ne kérdezd merre van
Káku!
A fotoalbumban "kisvacak" néven keresd a Paralia 2006 albumot. Ott van kép a Caravelrõl, Panosról.
Tippelj, milyen lehet a Caravel, ha tavalyelõtt mi ott voltunk és idén is odamentünk volna ha lett volna szabad hely. Már márciusban nem volt hely aug. 5-tõl. Így maradt a mellette lévõ Billy's. Úgyis át fogunk járni a Caravelbe Panoshoz, mert mi nagyon jól éreztük magunkat nála.
Mi a Panos lakása melletti apartmanban voltunk az elsõ emeleten. Isteni frappét csinál, azt meg kell kóstolnod! Beszél magyarul és nagyon segítõkész.
Sokan érdeklõdnek a klíma felõl... Igaz a Caravelben nincs, de mi vittünk ventillátort. Egyszer sem kapcsoltuk be, mert nem volt rá szükség. Valahogy ott másabb a meleg mint itthon.