Kefalonia
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
Hozzászóló Üzenet
# 7321
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Mediterraneo
Törzstag
Törzstag
1300 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#206264 Üzenet linkje2013-07-09 15:06:20  Válasz a #206262. hsz-ra

Neked is köszi, Fazika, utána fogok járni áraknak és egyéb részleteknek.
A fekvés mindenképpen szuper, zsákutcának nézem a helyet, és van olyan szoba ami a tengerre néz - kérdés, hogy mindegyik arra néz-e?
Az emeleten szívesen laknék, a kilátás és a terasz miatt is!
És, mivel Lassi, nem kéne teljes időre autót bérelni!

# 7322
Majszi2
Aktív fórumos
Aktív fórumos
148 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#206290 Üzenet linkje2013-07-09 19:48:04  Válasz a #206150. hsz-ra Előzmény #206150

Szia Melus, milyen listába? Még nem vagyok annyira profi, illetve nem tudom hogy kell icon_smile.gif

De mindenképp megkeressük Kako L....-ot, már nagyon várom az indulást! (2 nap icon_smile.gif)

# 7323
Melus16
Törzstag
Törzstag
1763 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#206300 Üzenet linkje2013-07-09 21:28:54  Válasz a #206290. hsz-ra Előzmény #206290

Utazólistába. icon_wink.gif

Főoldal, jobb felső sarok- Utazás -Utazás beírása
És akkor nálad is látszana, mikor és hova. icon_wink.gif
Csak akkor látod, ha be vagy jelentkezve...

És minden jót, az útra és a nyaralásra is.

# 7324
Decision
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
23 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#206323 Üzenet linkje2013-07-10 10:51:05 

afrodité89 írta:
elmebajnok ( Gábor ) !

Skalán egy " szórakozó hely " van a VETO bár. kb 1 ig van nyitva max 2 ig, minden más éjfélkor bezár. Ez az egyetlen zenés hely ahol van lehetőség táncolni. Illetve minden csütörtökön van a Makis hotel ( a tengerparti sétányon ) bárjánál élő zene ( nosztalgikus rock ) mi ott nagyon jót buliztunk. de zömében angol középkorosztály volt. Mi meg fiatalok. Ha a pároddal mentek kettesben akkor pár koktél után szerintem ti is jól érzitek magatokat itt icon_smile.gif Illetve a fakultatív görög estről is jókat mondtak a csoport társak , hogy nagyon sokat táncoltak.

Így van.
Amit még érdemes elmondani, hogy a VETO bár udvara egészen pontosan a szórakozóhely. Tehát ne egy zárt diszkót képzelj el. Sajnos a koktélok és innivalók itt nem éppen olcsók, de a hely hangulata miatt érdemes benézni, bár inkább délután, nagyon jól néznek ki oldalt a banánfák és egyéb növények. Tömeg viszont nincs. enyhe kifejezés volt. Szóval biztosan el fogtok férni... icon_smile.gif

# 7325
Decision
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
23 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#206324 Üzenet linkje2013-07-10 11:07:27 

A Kako Lagadi-ról ill a Horgota-ról:
Azoknak jó, akik kimondottan azt szeretik, ha egy strand NAGYON pici. Nagyon-nagyon. Itt megvan az esélyed arra, hogy egyedül leszel, bár hozzáteszem, nekünk ez júniusban nem jött össze.
A (C)horgota-ig elautóztunk, nagyon hosszú és kacskaringós út visz oda. Lementünk, volt ott két autó és 7 ember. Ettünk egy szendvicset és köszöntük szépen, nem így terveztük pedig. Nem mondom, hogy nem fértünk volna el, de az "intim" hangulatnak vége, főleg úgy, hogy az egyik család gyerekekkel volt.
KL:
Megtalálni nem nehéz. Aki POROSból indul, az a Poros tábla után 3000-3100 méterrel emelkedőn, bal kanyar előtt figyelje a (nyilván) túloldalban meginduló szalagkorlátot. Már korábban írta valaki, hogy hirtelen vége szakad a korlátnak, ebben az irányban hirtelen kezdődik. Nem lehet eltéveszteni így. A sz.korlátok úgy kezdődnek/végződnek, hogy leívelik őket a földbe. ennek a vége nem lóg a földbe, megszakad. Ott van egy kis hely, ahol elfér 1-2 autó, robogó.
Majd szépen a korlát mentén belül meg lehet indulni felfelé majd kis "kecske" ösvényen lefelé. Aki fél a pókoktól ne menjen. Az út járható, nem vészes simán le lehet ereszkedni, de kissé szűk az ösvény, ill néha kapaszkodni kell majd. Fontos, hogy megjegyezd pontosan hol mentél le, mert érdemes ott visszajönni és visszafelé az ösvény nehezebben járható. (Én sikeresen utat tévesztettem, feljutottam simán így is, de kissé nehezebb átgázolni néhány bokron. Persze nem mindenki olyan ügyetlen mint én.)
Egészen addig ereszkedtem, hogy csak a sziklákon kellett volna átjutnom oldalt, lent a parton. Aztán szépen visszamentem. Már voltak ott és a páromnak egyébként is kihívás lett volna lejutni (A Platia Ammos-ra simán lementünk). Szóval nem az én strandom volt, sokkal többre számítottam. Persze szép, szép...
Megnéztünk nagyon sok helyet, ahová visszamentünk, visszamennénk többször:
Myrtos, Petani, P. Ammos, Xi, Antisamos. Azt hiszem ezek a strandok tetszettek a legjobban.

Lementem

# 7326
Sanchez
Aktív fórumos
Aktív fórumos
83 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#206334 Üzenet linkje2013-07-10 12:49:50  Válasz a #206324. hsz-ra Előzmény #206324

Sziasztok! A Kato Lagadira mi is le akartunk menni, először megtaláltam az ösvényt de én is csak addig mentem ahol összeszűkült és már nagyon veszélyesnek tűnt tovább menni, ráadásul árnyékban is volt, másodjára a nagy forróságban már az ösvényen eltévedtünk, de legalább felülről láttam egy kicsit, igaz a lábunkat összevissza karmolták a szúrós növények. A Platia Amosra lementünk úgyhogy annyira nem vagyunk ijedősek, de a Kato Lagadi kimaradt
# 7327
Sanchez
Aktív fórumos
Aktív fórumos
83 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#206335 Üzenet linkje2013-07-10 12:54:35 

A Horgotára is elmentünk elég veszélyes szerpentin vezet le, van olyan kanyar amit még személyautóval sem lehet egy ivben bevenni, parkoló hely nincs, megfordulni is alig lehet. Csak odáig visz az út, ott vége.
# 7328
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Kónyu
Törzstag
Törzstag
3614 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#206359 Üzenet linkje2013-07-10 18:20:46  Válasz a #206335. hsz-ra Előzmény #206335

"Csak odáig visz az út, ott vége." - hát igen, a tenger már túl nagy kihíyást jelentett az építőknek icon_smile.gif
# 7329
Sanchez
Aktív fórumos
Aktív fórumos
83 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#206366 Üzenet linkje2013-07-10 19:11:56  Válasz a #206359. hsz-ra Előzmény #206359

Az út a tengerrel párhuzamosan ért véget úgyhogy az épitők nyugodtan épithették volna tovább is.
# 7330
Rekuc
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
417 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#206369 Üzenet linkje2013-07-10 19:16:54 

Sziasztok!

Ismét komppal kapcs.ban írok nektek icon_smile.gif Amit kaptam még néhány héttel ezelőtt linkek szuperek, mert már fent van a főszezoni indulás, viszont ezek Fiscardoba mennek. Nekünk Sami jobb lenne. Tudtok olyan komptársaságot, ami Lefkadáról Samiba visz?

# 7331
Melus16
Törzstag
Törzstag
1763 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#206373 Üzenet linkje2013-07-10 19:40:34  Válasz a #206366. hsz-ra Előzmény #206366

Nem tudom, csak tippelek, de az is lehet, hogy nem olyan rég oda még út sem volt. Mármint burkolt. Nem tartom kizártnak, hogy a forgatás táján kapott bitument. icon_wink.gif
És örüljünk, hogy egyáltalán el lehet jutni, kisautóval is. Én baromira élveztem azt az utat, éppen nekem való. icon_wink.gif

# 7332
Melus16
Törzstag
Törzstag
1763 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#206375 Üzenet linkje2013-07-10 19:47:37  Válasz a #206369. hsz-ra Előzmény #206369

Rekuc!

Vassiliki-Sami

Ezt találtam. De az út sokkal hosszabb, ergo gondolom drágább is.
Ahogy nézem a célállomásotok, vagy a komp lesz plusz egy óra, vagy az autó. Egyik sem vészes. icon_wink.gif Azt meg Te tudod, hogy hajókázni, vagy autózni szeretnél. icon_lol.gif

A társaság másik, ha úgy van, ahogy gondolom, és a Ionian Pelagos megy, akkor nem kell előre foglalni, mert jó nagy hajó. icon_lol.gif

# 7333
Decision
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
23 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#206381 Üzenet linkje2013-07-10 20:49:24  Válasz a #206335. hsz-ra Előzmény #206335

Sanchez:
Egyetértek Veled mindkét hozzászólással kapcsolatban. Én a Kako Lagadi-hoz teljesen lementem, a sziklákig (ott már szikla mászás, vízben tapicskolás következett volna, majd vissza vizes lábbal a poros emelkedőn, mivel nem fogott meg annyira, ezért kihagytam).
A Horgota-nál az úttal kapcsolatban maximálisan igazad van, szintén egyetértek. Nem érte meg. Csak azért mert ott forgatták a film egy jelenetét... Hát... Persze szép, szép, de azért a Platia Ammoshoz és a Myrtoshoz nem fogható.
Egyébként a White Rocks Hotel strandjára is lementünk. Akit érdekel, egyszerű. Út mellett a túloldalon nagy területen lehet parkolni, utána besétálsz az "(utca)ajtón". icon_smile.gif Onnan balra tarts a bungalók között le, a medence mellett el s ott is vagy a falatnyi kis beach-en. A szikla látványa a szomszédos strandokról impozáns, de innen nem az. A vízről lehet 1-2 jó fotót készíteni, egyébként nem kavicsos a part, hanem vízszintes szikla lapokon tudsz bemenni a vízbe. Hát... Senki nem fürdött. A vendégek a napágyakban és a medencénél töltötték az idejüket. Pár fotó és jöttünk is, pedig lehetett volna maradni.

# 7334
Tapodyt
Törzstag
Törzstag
768 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#206386 Üzenet linkje2013-07-10 21:53:16  Válasz a #206369. hsz-ra Előzmény #206369

Kedves rekuc!

Júl.1. bejegyzésem

Autóval utazók figyelmébe ajánlom,kűlönösen a sziget déli csücskébe utazóknak hogy a mai naptól napi 1 komp megy VASILIKIBŐL - SAMI-ba!
Menetidő 2 óra,utasjegy 9.20EUR,autó(nagyobb személyautó)42.70EUR--oda vissza útra foglalva a visszaútra 20% kedvezmény 34.20EUR,kisebb autó 2EUR-val kevesebb.
Indulási idő 12óra30perc, Samiból vissza 9:45.
foglalni szintén a sambatoursnál is lehet.
Hátha valakinek tetszik.

# 7335
Tapodyt
Törzstag
Törzstag
768 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#206387 Üzenet linkje2013-07-10 21:58:12  Válasz a #206386. hsz-ra Előzmény #206386

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
<   1 2 3 ... 488 489 490 ... 730 731 732   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu