#1644472011-06-05 07:57:21 Válasz a #164442. hsz-ra
Sziasztok "AniFeri és "lityi"
Akkor holnap, és indulás a hőn áhított úti cél felé Nei Pori.
De természetesen üdvözlök minden kedves fórumozó társat. Mindenkinek szép napot.
Minden holnap utazónak nagyon kellemes utazást, jó pihenést és sok-sok pozitív élményt kívánok. Aztán várjuk a beszámolókat. J
Köszönjük "Joli" a jókívánságot gondolunk reátok. ne csüggedjetek nektek meg akkor lesz jó mikor mi már túl leszünk és "irigykedve" gondolunk rátok,.
Mert Nei Pori egy csodás hely és ezt nem lehet megunni
Köszi szépen Joli, de látom Neked se kell sokat várni az utazásig!
Igen, holnap indulunk, már vagyok zsongva...
Gudli, Ti mikor indultok a Kalandozással?
Kedves Joli és Mindenki, aki jó utat kiván nekünk, köszönjük szépen!
Ani Feri! Mi negyed 3 kor szállunk fel Szegeden. Úgyhogy figyeljétek a Neoline-Kalandozás Travel buszt a virágpiacnál. Én is figyelni fogom az Apollónos buszt, amelyik Nei Poriba megy. Szerintem itt találálkozni fogunk. Fekete térdnadrág és piros újjatlan felső lesz rajtam. Rövidre vágott vörös haj.
Mindenkinek, aki holnap utazik, nagyon jó utat kívánok és érezzétek jól magatokat! Nekem még van egy "kis" időm az indulásig, addig is olvasgatlak titeket és a beszámolókat.
Mindenkinek nagyon jó utat kívánok!!!
Érezzétek nagyon jól magatokat,egyetek sok sok gyrost,tengeri herkentyűt....fürödjetek sokat!!!!
Aztán kérünk ,sok sok szép élménybeszámolót is!!!!
Legyetek nagyon jók és vigyázzatok magatokra!!
De irigyellek benneteket!!! Milyen jó lesz Nektek!!!))
Gondoljatok ránk ,mikor megmártóztok az isteni Égei tengerben..
Nekem addig marad a Tisza part...
Jó utat a holnap utazóknak! A beszámolók mellé kérnék majd fényképeket Illetve majd egy kis segítséget, mert szeretnénk robogóval megnézni a kagylóházat, és bár rákerestem google-maps-on, lehet valaki pontosabb útitervet tudna
Sziasztok holnapi utazók!még egyszer kívánok nektek nagyon jó időt,jó szórakozást és jó pihenést!Rátok fér ez a kikapcsolódás,kinek ezért, kinek azért.Egy a lényeg,élvezzétek ki minden percét az ott töltött időnek.Holnap én is utazok,na nem veletek hanem Budapest Scorpions koncert!Jó utat mindenkinek!
#1644812011-06-05 15:25:27 Válasz a #164474. hsz-ra
Köszönjük a szívből jövő jókivánságokat. Személy szerint biztos a napozásnak és a fürdőzésnek fogok hódolni. Nem így volt beütemezve de hát az élet már csak ilyen ezt produkálta, a társamnak akartam kedveskedni a programokkal és az élet közbe szólt, még "szerencse,hogy nem őt érte a tragédia" """csak a hozzátartozóját"""" Még egyszer köszönöm mindenkinek, és majd gondolok rátok. Mikor haza érkeztem igyekszem megírni az élmény beszámolót.
JASZASZ-szerbusztok fórumozók
#1644852011-06-05 15:32:24 Válasz a #164440. hsz-ra
Szia Gudli!
Előre is köszönöm szépen a segítséget. Nagyon várom a beszámolódat!
Nagyon-nagyon kellemes nyaralást Kívánok, na meg verőfényes napsütést és kellemes tengert!