Az azért enyhe TÚLZÁS, hogy a szobák koszosak. Persze. Koszosak, amikor elhagyja a vendég hazautazáskor és Soula meg Toula nekifog takarítani. Akkor télleg koszosak.
De tiszta, friss ágynemû illatú szobába érkeztek. Rajtatok áll, hogyan hagyjátok el.
Az Odysseia a sétálóutca mellett van. Lehet hátast vetni bele a tengerbe... Annyira közel van a víz...
A sétálón rengeteg butik van. Az Odysseia alatt egy kajálda is található.
Szup.mark. is van a közelben.
Várunk sok-sok szeretettel.
Jó8. SOPHIE (Id.vez.)
Azt szeretném kérdezni, hogy mennyi esélyünk van arra hogy tengerre nézõ szobát kapjunk? Az irodában azt mondta az ügyintézõ, hogy felírja az adatlapunkra de nem garantálja hogy sikerülni is fog. Monddj valami bíztatót!
Nagyon köszi a választ! Már azt hittem, hogy senki nem fog válaszolni... de ezek szerint vannak még segítõkész emberek
na ennek örülök, hogy a ház elõtt nincsen nyüzsi, jobban szeretem ha csendes helyen vagyok és onnan tudok 5 perc alatt bejutni a sûrûjébe
Nagyjából betájoltam a térképen, hogy merre lehetek, ugyh sokat segítettél...
na megyek is aludni és holnap elmondhatom, hogy már csak 9-et kell aludni az indulásig
üdvi!
Christee!
Szió!
Még egy kérdésem lenne a panos-féle túrákról. Az Olympos-hegyi nem quadtúra? Mert az extrém motortúrának nevezi. Crossmotor vagy mi? Tudsz errõl vmit?
Köszi elõre is
Ha az ügyintézõ télleg felírta az adatlapotokra, akkor mi mindent megteszünk, hogy tengerre nézõ szobát kapjatok. De ha még 10 honfitársad ugyanezt kérte, és mondjuk csak 9 tengerre nézõ szoba van, és ti a listán csak 10.-ek vagytok, akkor "elúszott" a tengerre nézõ szoba.
Tehát kell egy adag szerencse is.
Sok szeretettel várunk benneteket!
Kellemes délutánt!
SOPHIE (Id.vez.)
Örülök, hogy itt vagy a fórumon, remélem tudsz nekem is segíteni
Aug.18-án indulunk a Villa Atlantis apartmanba. Állítólag a nagy strandnál van. Ott milyen a víz? Vannak még hullámtörõ kövek?
Esetleg az apartmanról tudnál írni valamit? Menyire zajos környéken van, milyen messze van a parttól?
Moszatka !A hullámtörõ kövek azok a templom felé vannak !
Ott aztán nincsenek nagy távolságok !Ha jól emlékszem az Atlantis közel van a parthoz,mégis a csendesebb részén!
Akkor ne feledd!50€ amit le kell tenni!
Aztán majd gondolom Sophie részletesen beszámol!
Elõször is tisztázni kellene, hogy melyik utazási irodával jöttök és aszerint be tudnám tájolni, hogy melyik Atlantis-ról van szó. Mert kapásból most 5 Atlantis szálló jut eszembe.
Üdv: SOPHIE (Id.vez.)
Csak egy rövidke referenciát ajánlok figyelmetekbe. Pár héttel ezelõtt volt szerencsém személyesen is találkozni Sophie-val. A legjobb, legkedvesebb idegenvezetõ!!! Felkészült, figyelmes, segítõkész, mosolygós és jól tud bánni az emberekkel. Sok helyen jártam már, sok idegenvezetõvel...de nálam õ a no. 1. Jó idõtöltést a Paraliára igyekvõknek!!!
Szia Sophie!
Köszönöm szépen a segítségedet! Most megnyugodtam.... Még egy kérdésem lenne Téged ott Paralián hogyan lehet utolérni, vagy mi ott találkozhatunk Veled? Ha problémánk van akkor hozzád lehet fordulni? Te a Németh Travel-nél vagy id. vez?
Elõre is köszi! Szép napot! Pusssz