Nálunk sajnos ez a kaland nem játszik,igaz én benne lennék de a többiek szeretik a tutit előre.Én is azért de ha ...akkor miért ne próbálni ki.Erősen megy a filózás merre is gondolkodjunk,jak...
#2389662016-05-23 09:59:18 Válasz a #238962. hozzászólásra
Tyűha ez nagyon általános kérdés Útvonal? Szerbia-Macedonia-Görögország-To Lefkada:) Mi 2x Perigialiban a Sunrise ap-ban voltunk, de szerintem nem nagy az esélye annak, hogy van ott még hely a közeljövőre nézve. De egy kérdést megér. http://www.sunrisestudios-lefkada.gr/ E-mailre gyorsan reagálnak.
Köszi szépen a válaszokat! Milyen települést ajánlanátok, egy fiatal párnak, akik szeretik a nyüzsit, de a nyugit is. Tavaly Kefalónián voltunk Lassiban és az a település nagyon bejött. Kocsival mennénk, szeretnénk bebarangolni a szigetet. De most olvasom, hogy több településre sem lehet behajtani. Olyanra nem szeretnénk menni.
#2389752016-05-23 19:37:08 Válasz a #238971. hozzászólásra
Lefkadán a nagyobb települések, ill. ahol a lélekszám kicsit nagyobb nyáron az Lefkadaváros, Nidri és Vassiliki-szerintem. Vasilikit sokan szeretik, mi Nidri mellett voltunk Perigialiban, ott a Sunrise ap. nagyon jó, csendes, Nidri kp-ja onnan fél óra gyalog, ha jól emlékszem. Szerintem Lefkada nem akkora bulisziget, mint Zakynthos. Utóbbin biztos mozgalmasabb az élet.
Mi 3 hetet töltöttünk Lefkadán, és Vasilikiben volt a szállásunk. Magán úton intéztünk mindent, kocsival mentünk. A Liotrivi stúdióban foglaltunk szállást, az erkélyről rá lehetett látni a tengerre. 3 hérte, 2013, szeptemberében 90 ezer forint volt a szállás. Én bátran ajánlom. Maga Vasiliki nem egy nagyváros, de nekünk nagyon tetszett. Esténként át lehetett sétálni Pontiba is.
Köszi szépen! Nyüzsi alatt nem a bulikat értettem. Öregek vagyunk mi már ehhez Sok taverna, meg üzletek. Ilyesmire gondoltam. Majd csak szeptemberben megyünk, úgyhogy elvileg még "ráérünk", de szeretnénk tudni anyagilag mégis, hogy fogunk majd kijönni. Szállást is majd csak indulás előtt nem sokkal foglalunk. Eddig mindig bejött a " last minitelés". Igaz általában már csak egy-két szállás marad, de eddig még soha sem csalódtunk (pedig borult már rám szekrényajtó). Meg nem azért megyünk, hogy a szobában/apartmanban üldögéljünk.