Ne csüggedj, biztos jó lesz 1 héttel később is a nyaralás. Bár én se lennék boldog ilyen hírtől. A szabadságunk elég fix, nem nagyon lehet tologatni. Azért még mindig Ti lesztek az elsők Sartin a fórumozók közül ( legalábbis nem jelentkezett más, és az utaslistában se találtam korábbi utazót ). úgyhogy várjuk a friss híreket!!!
A kamerát én is sokszor meglesem, a chaten sajna sosem találok senkit Az integetésedet tavaly azért nem láttam mert egyszerre voltunk Sartin és együtt integettünk idén pedig megint egy időben, de sajnos nem egy helyen leszünk. No nem baj, ha össze tudjuk hozni, akkor azért csak összefutunk
puszi
Kiss Laszlo | #159936 | 2011-04-12 20:39:26 | Válasz a #159889. hsz-ra
Szia!
Én is ebben bízom! Én még csak motoroztam, de inkább bicajoztam a hegyekben gyerekkel is a bicikliülésben, de a feleségemnek nincs tapasztalata.
Szerintem, ha óvatosak vagyunk menni fog
Kérdezném,hogy a szív alakú öbölhöz,hogy lehet lejutni.
Azt tudom,hogy hol van nagyjából legalábbis,de azt nem hogy lehet lemenni.Előre is köszönöm válaszotokat.
Ezen a honlapon van egy műholdas térkép a 3. hozzászólónál. Be van jelölve, hogy hol van a szív öböl, honnan érdemes fotózni. Szerintem a fotón a bal alsó sarokban az Sarti. Jól látszik a fotón, hogy hogyan lehet megközelíteni. Remélem tudtam segíteni.
fotó:
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net.....4742_n.jpg