#2398922016-06-22 01:05:59 Válasz a #239846. hozzászólásra
És kevesen tudják, hogy a Perigiali-táblánál van a Passa beach, a keleti part talán legszebb, sznorizható strandja!! Szép shell-kegylókat búvárkodtam ott 1 hete, és 2 tintahal harcát is végignézhettem
És ezek csak a bal oldali beachrészlet 2 iránya, de van egy jobbos szekció is, az is klassz
Kónyu!
Víz hőfok milyen? Neten nem találok erre vonatkozóan semmit!1 hét múlva már mi is ott leszünk!
Már 2 hete jó volt nekünk (Paja szerint hideg volt, de ezt cáfolom!), vittünk shortyt, de most először évek óta nem használtuk. Szóval szerintem úgy 21-22 fok lehetett, azóta több, de nem vittem hőmérőt a vízbe
Tud valaki esetleg abban segíteni, hogy most Nidriben vagy Lefkasban hol lehet kivetítőn nézni az EB mérkőzéseit?
Köszönöm előre is.
Mindenhol!! Ne izgulj, erről szól minden kávézó és taverna, Nidriben van olyan hely, ahol 3 óriási kivetítő van (vagy 1m x 1.50-es!). Persze leginkább a sétányon, a kikötőben keresgélj, este ott zajlik az élet!
#2399992016-06-25 13:38:50 Válasz a #239954. hozzászólásra
Csodálatosak a víz színek, én még sosem láttam ilyen simának a vízet lefkadai képeken, a híres strandokon mindig hatalmas hullámok voltak mások képein. Bárcsak mi is így fognánk ki. Le vagyok taglózva ezektől a színektől.
Az, ahol olyan nagyon kék a tenger és nagyon azúr színű a partnál, ahol a zöld dombhátak között olyan mélye fekszik az öböl, az ugye Mikros Gialos Beach? Leyrnád röviden, honnan és mennyire hosszút tűráztatok a helyhez, ahonnan ilyen rálátást kaptatok erre a strandra?
Hol és milyen időpontban volt a fotózott halpiac?
Csodálatos képek, már rettentően vágyakozom a tengerhez és a görög ételek után.
#2400032016-06-25 15:34:35 Válasz a #239954. hozzászólásra
Még egy pár kérdés Kónyu,
hol ettétek azt a csodálatosan grillezett oktopuszt?
És melyik ez az öböl?
Remélem, nem baj,hoyg bemásoltam a képet, csak nem találtam sorozatszámot, hogy az alapján kérdezzem.
Akkor ez a hajókirándulás megáll Egremninél, Porto Katsikiben és ennél a fenti öbölnél? Ez a három van benne? És ahol meg kaja is van, az a másik kirándulás, oda csak fürdeni megy a hajó, egy helyre?
Igen, a fotón Aghiofili látható, mi a Nikolaos boat "3 beach" tripjén jártunk ott 2 alkalommal is. A polipokat vagy 6-7 alkalommal a Bardis grilltavernában ettük, érdemes előző nap szólni, akkor biztosan lesz!!
#2400122016-06-25 18:56:02 Válasz a #240003. hozzászólásra
Andi!
A Nikolaosnak 3-féle útja van, a Kastos/Kalamos csak kajával van, és 25 euro. A 3 beach 20 euro, plusz ha kell kaja még 5 euro, és a Kis szigetek túra 15 euro, ha kell kaja az plusz 5.
Ez kb. a kaja, 7-8 görög húsgolyó, parisali, tzatziki, kenyér, ital....a lepke csak szép volt Meganissin