Helló "Pinga"'
Elmulik az így, is holnap megírom a beszámolom és meg próbálom feltenni a képeket is amiket csináltam. Utána jártam személyesen robogóval a Pori----Poroi ---Nei Porinak is.Örölök a humorodnak ezt őszintén mondom.
Helló "Gudli"
Te nem Nei poriban voltál?? Mert ott kétszer volt hatalmas eső egyszer nappal jól meg is áztam mert akkor voltam oda robogóval. Egyszer meg éjjel volt nagy eső ha jól emlékszem, pedig a metaxás üvegre sem néztem !
simán humoros vagyok még az akasztofa alatt is
nem adom ám fel, izzitok még augusztusra hogy Tallérral bedobjunk pár ouzot N.Poriban,kibirjuk a buszt is valahogy, pecázni mocival is el lehet menni
Kovácsgyula, való igaz, hogy egyszer éjjel is volt eső, de mekkora azt nem tudom, mert átaludtam. Egyik nap meg Platamonban kapott el bennünket egy zápor. Kb 20 percig esett, aztán gyönyörűen kiderült az ég. Azért is irtam, hogy ennek semmi jelentősége.
Vaczsaci, hidd el gyorsan elrepül az az 54 nap és akkor indultok, mi pedig csak vágyakozunk. Egyébként tényleg jó volt. Nei Pori tényleg egy strandolásra való hely.
Szia Gudli!
Olyan kérdésem lenne még ,hogy milyen busszal mentetek! Nem emlékszel,hogy melyik busszal mentetek (www.contibus.hu) ... erről az oldalról?
Említetted,hogy emeletessel mentetek...nem láttad véletlenül,milyenek az asztalos helyek?
Előre is köszi!
Mylo!
Oda és vissza is emeletes busz volt. Mindkettő asztalos. A kifelé menő busz nagyobb volt, irtó tágas. A visszafelé úton egy kisebbel jöttünk, az 66 személyes. Mindkét úton az asztalnál ültünk (8 fős baráti társaság). Irtam neked privit.
Kovácsgyula, való igaz, hogy egyszer éjjel is volt eső, de mekkora azt nem tudom, mert átaludtam. Egyik nap meg Platamonban kapott el bennünket egy zápor. Kb 20 percig esett, aztán gyönyörűen kiderült az ég. Azért is irtam, hogy ennek semmi jelentősége.
Igaz bármekkora eső volt utána negyed óra és irány a strand, de villámláskor ki a vízből azt tudjátok ugye.
Szegény ma az Apollónnal érkező Nei Porisok!
A másik olimposzi riviérás busz ( a miénk) hazafelé 4-5 alkalommal lerobbant,így ők is
megérezték ezt! Ugyanis az Ő buszuk kísérte a miénket,hogyha gáz van velünk,akkor a sofőrök tudjanak
segíteni. De hála a jó égnek, a Rom-car elég összetartó csapat,így a görög határtól (addigra már 1-szer lerobbantunk, utána még kb. 3-szor), mindig megálltak és együtt javították a söfőrök a miénket és mindig minket engedtek előre. A határokon is.
Ők voltak a hátszelünk. Bocsi Gyula...... Tudom, sokan voltatok még mások is a fórumról.
Nálatok is sok lett a medúza az utolsó 3 napra? Nálunk kegyetlen sok. Előtte még hideg volt a víz, mire meleg lett,
azok a kis dögök is megjelentek.
SOHA TÖBBÉ ELŐSZEZON!!!!!Akkor inkább nem megyek,mert részemről,aki beteges fürdőmániás, ez a legnagyobb
rémálom. Főleg,h. Athén se volt kirándulásként,mert pünkösd volt!