Én, én, én szeretnéééék!!!!
De sajna még vagy tízszer ennyi napunk van!
Na, sebaj, majd csak kibírjuk valahogy. Addig is olvasgatunk itt, és gyűjtjük mások tapasztalatait.
#1677492011-06-29 15:36:59 Válasz a #167662. hsz-ra
Nyugi Gugic, mikor mi mentünk június elején, az előrejelzés minden napra mutatta a sötét felhőket és az esőt, nulla találati sikerrel...gyönyörű meleg, felhőtlen időnk volt, egyszer sem volt még egy kis felhőcske az égen. Ott is jó "megbízható" az előrejelzés
Mi is hétfőn megyünk az Apollónnal,a villa mariaba:) Remélem az időjárás előrejelzés téved és nem lesz ennyi eső a jövő héten.
Amit az előrejelzés ír, az csak "elvétve zápor", vagy "átmeneti zápor", és azt is csak egy-két alkalommal.
Az meg időnként még jól is esik a nagy melegben.
#1677852011-06-29 20:25:43 Válasz a #167770. hsz-ra
Hasonlóan az előző évekhez, naponta változik, szerencsére jó irányba haladunk:) Volt, hogy 4 napra is mutatott esőt
Most már csak a Villa Maria dohmentességében kell reménykednem:)
A 300. oldalon járok a visszaolvasásban, nem tudom, hogy lesz-e időm a végére érni, így érdekelne, hogy ha kocsit bérlünk és elmegyünk Lefkadára milyen plusz költségek merülnek fel? Autópályán kell menni, vagy főút visz oda? Van-e fizetős kapu, híd bármi?
Köszönöm előre is! (Még 5-t kell aludni:))
#1677862011-06-29 20:37:54 Válasz a #167785. hsz-ra
Szia!
Mi tavaly voltunk, az emeleten szuper volt nem volt dohos. az albumot nézd meg ha gondolod vannak képek a Villa mariából,és hogy hol van ,valamint hová érdemes elmenneni.
http://alexander.fotoalbum.hu/
#1677992011-06-29 21:49:18 Válasz a #167787. hsz-ra
Sziasztok!
A felső szintek állítólag nem, csak Titok írta, hogy ők tavaly az alagsorban voltak (ott vannak a 2 személyes stúdiók állítólag) és dohos és penészes volt, de remélem ezen változtattak:)
Renault, legalább lesz egy kis edzés is nem csak lustálkodás Látom Sartira mész, nagyon szép és tartalmas nyaralást kívánok Neked, imádjuk Sartit, a tengerpartja és a környék is feledhetetlen. Ovelixbe feltétlenül üljetek be egy vagy több:) kétszemélyes tálra!
Sziasztok! Van piac Pargán. Mi tegnap értünk haza, nagyon fárasztó volt a visszaút, de hát ugye a vissza az mindig is az szokott lenni. 9-kor kellett elhagyni a Villa Mariát, utána még elmentünk a Meteorákat megnézni, hát örülök, hogy nem fizettünk be fakultatív a programra. 50,- euro volt egy főre, még gondolkodtunk, hogy bevállaljuk-e, de végül nem. A belépő minden kolostorba 2,- euró, gyerekre nem kell fizetni 10 éves korig. Hosszú szoknya/nadrág kötelező és takart váll (szóval topp nem). Mi csajok vittünk egy-egy pólót, a szoknya meg adott ott. Aki kocsival megy, annak ajánlani tudom csak a külön utat, mert sokkal, de sokkal olcsóbb. Ja és nem kell félni a megközelítéstől, mert egyszerű nagyon. A kolostorokhoz meg fel lehet gyalogolni. A legnagyobb kedden zárva van, a többi mind nyitva, van egy, ami csak 15.30-ig.