Nekünk is Paralia volt az elsõ görög utunk,és bár most már nem mennék oda,nem bántam meg.Érdekes volt és jó szivvel emlékszem rá vissza.Talán a helyedben inkább Olimpic Beacht próbálnám meg.Idõben ugyanannyi,mert 3-4 km-re van Paraliától,de a tengerpart sokkal jobb.Talán kisgyerekkel jobb lenne ott...de mondom Paralis is szép emlék nekünk!
Gondoltunk Olimpic Beach-re is. Voltunk ott, amikor Paralián nyaraltunk. Mégis Paralia a szimpatikusabb a kettõ közül. Átruccanni meg könnyen lehet a parti sétányon.
Sziasztok!Most elõször utazom a tenger mellé.Olyan szeretettel írtok itt Sartiról,hogy teljesen beleszerettem.A Stamatis apartmant néztem ki.Azt szeretném megtudni,hogy nem lehet oda interneten foglalni,csak az irodában?Nem szeretnék lecsúszni róla.Azért,ha van más ötlet szívesen fogadom.Két gyerek két felnõtt,autóval megyünk.Üdv:Andi
Szia HJudit!
Néha nehéz eldöntenem mit hol írjak.Persze igazad volt!Nekem két gyerekem van/13 lány,6 fiú/.Még soha nem utaztunk 4 óránál többet,így kicsit izgulok.A kicsi nagyon szeret autózni és imád nézelõdni.A nagy soha nem bírta az utazást.Kell majd némi CD esetleg DVD,hogy egy idõre elfoglalják magukat.Túl sok órát nem igazán lehet aludni az autóban,mert elgémberedik az ember minten tagja.Bízom benne,hogy nem rémálom lesz.
Üdv:Andici
Szia HJudit!
Néha nehéz eldöntenem mit hol írjak.Persze igazad volt!Nekem két gyerekem van/13 lány,6 fiú/.Még soha nem utaztunk 4 óránál többet,így kicsit izgulok.A kicsi nagyon szeret autózni és imád nézelõdni.A nagy soha nem bírta az utazást.Kell majd némi CD esetleg DVD,hogy egy idõre elfoglalják magukat.Túl sok órát nem igazán lehet aludni az autóban,mert elgémberedik az ember minten tagja.Bízom benne,hogy nem rémálom lesz.
Üdv:Andici
Szia andici!
Nekem 3 gyerekem van (13,9,4), rendszeresen járunk nyaralni velük autóval.Hidd el nekem nem lesz semmi gond.Állítóm én néha nehezebben viseltem, mint õk.A DVD sztem nagyon jó ötlet ha a nagyobbik nehezebben bírja.De ha szeretnek játszani, lehet több féle mégneses autóba való játékot is kapni (sakk, malom stb...).Mi általában éjszaka indultunk és az utazás nagyobb részét õk átaludták, de ez már részletkérdés, ki mikor szeret vezetni. :)Szerintem nagyon izgalmas és emlékezetes nyaralásotok lesz!!
Sziasztok!Most elõször utazom a tenger mellé.Olyan szeretettel írtok itt Sartiról,hogy teljesen beleszerettem.A Stamatis apartmant néztem ki.Azt szeretném megtudni,hogy nem lehet oda interneten foglalni,csak az irodában?Nem szeretnék lecsúszni róla.Azért,ha van más ötlet szívesen fogadom.Két gyerek két felnõtt,autóval megyünk.Üdv:Andi
Sarti igazán gyönyörû hely, és tele van magyarokkal, sokan beszélik a nyelvünket.Még az orvosi rendelõben is magyarul beszélt az adminisztrációt intézõ hölgy. Amikor mi voltunk, akkor mi nem foglaltattunk elõre, hanem ott helyben a sithon traveles fiúk segítettek szállást keresni.A 3 gyerekkel nekünk 35 Euro/nap Szerintem ez elég jó ár. A tenger pedig direkt gyerekeknek való, nagyon sekély , nyugodtan el lehet õket engedni egyedül a tengerben mert nagyon lassan mélyül.Egyébként nagyon tiszta is.
Biztosan lehet interneten is foglalni, beírod a gugliba hogy sarti szállásfoglalás és tuti kiadja a lehetõségeket
Nemsokára indultok. Mi nem vállaltuk be idén a buszos utat, így nem is megyünk Görögországba.
Jövõre halasztottuk. Akkor már 3 éves lesz a csemete.
Majd írd meg a tapasztalataidat, minden téren. Utazás, szállás, étkezés, strandolás, fakultatív kirándulás, stb. Minden érdekel, ami gyerkõccel kapcsolatos.
Jó készülõdést!
Igen, tényleg hamarosan indulunk. Már izgulok, hogy tényleg hogy fogja bírni a kicsi, ráadásul azóta kiderült, hogy én meg babát várok, úgyhogy dupla izgalom lesz! Ígérem, hogy írok, amint hazaértünk! Már beszereztünk egy hordozható DVD lejátszót, remélem hasznát fogjuk venni!
Brumi: hûha, nem semmi, akkor eggyel többen mentek nyaralni, mint ahány helyet lefoglaltatok Gratulálok! Nagyon vigyázz magadra.
Mi elõször 2006-ban voltunk a 2 éves fiunkkal busszal Metamorphosiba, az ott van Neos Marmaras közelében. Semmi gond nem volt az úton, pedig én is izgúltam. Éjjel utaztunk, és átaludta az egész éjszakát. 16 kisgyerek volt a buszban kb. 1 éves kortól. Nagyjából mindenki jól viselte az utat. Tavaly nyáron Asprovaltán voltunk szintén busszal, akkor is jól ment minden. Az idén már nagyon be van sózva a kisfiam, pedig még jó két hónap van az indulásig.
Köszi, igyekszem vigyázni magunkra! Tényleg a picurka grátiszban nyaral!
Én is úgy gondoltam, hogy bírni fogja, mert este 6-kor indulunk, másnap 13 óra körül kint vagyunk, elvileg nagyrészét átalussza. Elõször kocsival akartunk menni, de magunk nem mertünk elindulni, de szerintem azt még rosszabbul tûrte volna, mert ott beszíjazva kéne ülnie, a buszon azért csak jobban tud mozogni. Azért megnyugtattál, hogy más is indult már el ekkora gyerekkel, bízom benne, hogy más gyerekek is lesznek!
Bocs h én is beleszólok, nekem is 2 éves volt a harmadik gyerekem amikor elmentünk Görögországba. Mondanom se kell, h nem volt vele semmi baj azonkívül, h kicsit székredõs lett a hosszú úton, de 2 nap után minden rendben volt . Nagyon élvezte a tengert. Szerintem nem lesz semmi baj!