Hát én is irigykedem egy kicsit!
Õk a Dias Zeus-nál foglalták a szállást,és autóval vágtak neki a hosszú útnak.A lányom az idén kétszer jut ki,egyszer
most,augusztusban meg velünk.
Szia pingvin21!
Mi autóval megyünk. Két felnõtt és egy 8 és 10 éves fiunkkal.Sajnos a fiúk még nem tudnak úszni, így fontos hogy a parttól kicsit távolabb se legyen mély a víz.Remélem itt olyan. Valaki mondta itt hogy kifeszítettek egy hálót idén a hínárok miatt...Akkor ez úgy látszik nem igazán szuperált. Ti milyen programokat csináltatok magatoknak? Írsz majd beszámolót, és teszel itt fel képeket?
Mi is a Dias Zeuszon keresztül foglaltunk, de kint õk az Erato-val állnak kapcsolatban és ott már õk foglalkoznak az emberekkel. De jó nekik, kétszer egy nyáron!!!
Az autós topikban írtam az utazással kapcsolatos tapasztalatokkal. OB-nek van egy olyan szakasza, ahol ha bemész a vízbe, akkor még kicsi, aztán van egy pár méteren keresztül egy mély része, ott át kell úszni, aztán megint derékig ér.
Vagy Paraliára kell menni, ahol kicsi a víz (közel van), vagy megkeresni OB-n azt a részt, ahol nádtetõs napernyõk vannak. Ott feltöltötték és nincs ez a mély víz rész. Meg aztán meg kell tanulni úszni...
Igen, majd írok beszámolót, bár lassacskán a hozzászólásaimban leírok mindent... képeket itt találsz: www.asztralfeny.hu/gorogorszag Nem az összes kép, hanem a lényegesek.
Mi sokat fürödtünk, sétáltunk OB-en és Parálián is. Kirándulni voltunk az Olymposzon, kocsival, felmentünk, ameddig csak lehetett egy nagyon szép, csermelyes részig (Nemzeti Park). Voltunk kalózkiránduláson, ami talán a legjobb volt a maga nemében. Görög esten is voltunk, a mûsor tetszett, amúgy nekem kicsit túl "nagy" volt (sok ember, több, mint ezer nézõ). Voltunk a Meteoráknál, ott szervezetten, busszal. Az nagyon szép és különleges élmény volt.
Vannak terveitek, mit szeretnétek megnézni?
Ja, még valami. Nagyon sok kóbor kutyus meg cica van , a pihenõhelyeknél meg OB-en is. Barátságosak, nem kell félni tõlük. Nagyon soványak, koldulnak, ha lehetõségetek adódik, adjatok nekik egy kis maradékot....
mi a Papastergiuban fogunk lakni.mi már 3x megyünk O.Beachre.nekünk nagyon bejön.már alig várom, csak még egy picit messze van...
a képeket már megnéztem.
Úgy el fog menni az idõ, hogy észre sem veszed! Akkor biztos ismered a Fehér Rózsát! Kalózhajóra el szoktatok menni? Te akkor már lassan "õshonos" vagy... Annyira rövid volt ez a 8 nap...
Szia apollon!
mi Jászapátiról indulunk, O.B.-n pedig a Michel apartmanban fogunk lakni. Elvileg 70 m a parttól, nem láttad véletlenül, ha már 3szor is ott voltatok? A képek róla eltüntek a gépemrõl.
Mi 14-én hajnalban indulunk haza. Ti melyik útvonalon mentek?
mi busszal megyünk.eddig úgy van hogy Szerbia-Bulgária-Görögország útvonalon megyünk.de tavaly is változtattak rajta és Macedónián keresztül mentünk.ti merre mentek?amúgy holnap megyünk be az utazási irodába és majd megkérdezzük h merre,hogy,mikor???családdal mész vagy kivel?