ha rossz helyre írnám, akkor elnézést érte. Le tudná valaki fordítani Pashalis Terzis Mia Fora című dalát? Kerestem a listában, de nem találtam. Előre is köszönöm.
Valóban nem a legjobb helyre írtad, Heidike...! (A lista elején fel van tüntetve a fórum is, ahol a dalok klipjei, és a szövegeik is szerepelnek... ha jó napunk van, még a fordítás is megszülethet... előbb-, vagy utóbb...! )
De az eredeti szöveget a videóval, felteszem ide is...!
Legutóbb Stratos szerkesztette (2010-04-20 23:37:05), összesen 1 alkalommal
Έτσι είναι όλοι οι άνθρωποι λες
Περπατούν μες τον κόσμο μονάχοι
Βρίσκουν και χάνουν αγάπες πολλές
Όλο κλαιν και στεγνώνουν το δάκρυ
Ζουν και χωρίζουν με βλέμμα κενό
Εύκολα λεν σ’ αγαπώ
Μια φορά εγώ θα νικήσω
Μια φορά εγώ θα μιλήσω
Μια φορά θα πω σ’ αγαπώ
Μια φορά και θα είναι για πάντα αυτό
Μια φορά διαλέγω για μένα
Μια φορά και αγάπησα εσένα
Μια φορά μιλάει η καρδιά
Και μετά ας γίνει συντρίμμια γυαλιά
Μια φορά μια φορά αγαπάει η δική μου καρδιά
Μια φορά μια φορά αγαπάει και κλείνει μετά
Μη μου ζητάς να το δω λογικά
Πως θα βρούμε άλλη αγάπη εγώ και εσύ
Δεν είναι σαν το μυαλό η καρδιά
Να σκεφτεί να το πάρει απόφαση
Stratos! Köszönöm, köszönöm, köszönöm. Imádom ezt a zenét és fantasztikus az előadó is. Mivel még kezdő fórumos vagyok, ezért nem tudtam, hová kell írni, de most már figyelni fogok rá
Stratos! Köszönöm, köszönöm, köszönöm. Imádom ezt a zenét és fantasztikus az előadó is. Mivel még kezdő fórumos vagyok, ezért nem tudtam, hová kell írni, de most már figyelni fogok rá
Rendben, itt még elnézem a köszöngetést...!
(De a dalfordítós fórumba nehogy elkövesd ezt a hibát!
Ott elég, ha megemlíted a dalt, ill. az előadót...! )
#1355502010-05-25 19:24:59 Válasz a #131762. hsz-ra
Idáig a Görög zenék fórumot valahogy kihagytam, de most a Görögbe fogadva c. film betétdalát keresve én is felfedeztem Sakis Rouvas-t
Találtam is egy néhány variációt erre a dalra, nem olvastam végig a fórumot talán már megelőzött valaki, a dal cime Ta pedia tou pirea,
Melina Mercouri énekelte [u]A never on Sunday c. filmben.
#1355522010-05-25 19:28:46 Válasz a #131762. hsz-ra
Idáig a Görög zenék fórumot valahogy kihagytam, de most a Görögbe fogadva c. film betétdalát keresve én is felfedeztem Sakis Rouvas-t
Találtam is egy néhány variációt erre a dalra, nem olvastam végig a fórumot talán már megelőzött valaki, a dal cime Ta pedia tou pirea,
Melina Mercouri énekelte [u]A never on Sunday c. filmben.