Ti lehet hogy hamarabb leértek mint mi ......
Ahogy itt végigolvastam a fórumot aggaszt , hogy a disco mennyire fog minket zavarni az alvásban.
(Alexandros Palace-ba megyünk) ............
Örülök, hogy megnyugtattál...
Tavaly Koson az ablakunkkal szemben volt a szálloda saját discoja.....hát csukott erkélyajtónál jól lehetett aludni , de nyitottnál már nem....mondjuk ez csak akkor ciki ha nincs légkoni a szobában!
A diszkó tényleg ne aggasszon,mert egyáltalán nem hallottuk mi sem,pedig nincs messze!
Légkondi nem minden szobában van,pl.a földszintieken nem láttam,de mi a 2.-on voltunk ott volt.
Mi barátnõmmel úgy mentünk ki, hogy szinte nem aludtunk semmit elõzõ este és így vágtunk neki a 20 órás útnak, a barátnõm tudott aludni én egy szemhunyásnyit sem, pedig nagyon jó alvókám van, de hát eszméletlen kényelmetlen buszon utazni 20 órát!
Igen én is javaslom, hogy inkább kocsival, mint busszal. Nekünk szerencsénk volt, simán mentünk át minden határon 19 óra alatt meg is érkeztünk.
Maci, mikor is voltatok kint?
Dettó, én barátnõmmel voltam kint, eddigi legjobb nyaralásunk volt, király volt a szállás a tenger a város szóval óriásit nyaraltunk. Mi már most mennénk vissza!