milyen élelmet, -főleg az útra- vigyek magammal ami nem igényel hűtést, ezen a téren(is) tapasztalatlan vagyok, mert hűtő nélkül még nem utaztam, de a két kerék közé nem fér el.
Tanácsokat, ötleteket előre is köszönöm.
ne majd a kártya topikba teszem fel a kérdést, úgy is oda való
Mikor én kifizettem a benzin árát és rendelni akartam masszt akkor nem engedték meg és figyeltem hogy máshová verik be a rendelésemet.
Azt hogy karival valaki potyenelt azt pedig nem vetten észte,vagyis nem láttam.
ok, elolvastam a másik topicot is, de más helyeken mást és mást írnak azért kérdeztem ott amit kérdeztem.
Szia Cortez86!
A megadott "adatok" alapján tippek!
Kaja:
Az eltöltetendő napokat felezzétek el! Azaz kb. 4-5 napra való főznivalót vigyetek. Így lesz lehetőség görög izeket kóstolni, de mégsem az összes pénzetek megy el kajára. A gyerekek (még a kisfelnőttek is) szeretik a tésztákat. Úgyhogy száraztészát, és rávaló üveges szószt szerintem vigyetek, ill. rávaló sajtot (sajtreszelő is).
Vagy tészta helyett lehet kapni száraztészta formájában raviolli-t (hússal sonkával, töltött tészta). Erre szintén jó a sajt, vagy bármi féle mártás.
Mi szoktunk vinni virslit is (fóliás). Ez viszont már a hűtőládát telíti.
Én vagyok annyira lelkes, hogy indulás előtt lesütök 2 tucat fasirtot. Ebből viszünk is el, ill. az uton a zsömlébe tesszük, szendvicsnek. Hidegen is ehető kaja. Szintén hütőládát telíti.
Szerintem ilyesmiket lehet vinni.
Hideg kajából meg olyat vigyél, amit tuti szerettek. (szalámi , kolbász, margarin, májkrém, zabpehelyhek). De ne sokat, mi is mindig hozzunk vissza.
üdvözlet: Zsófi73
És ha viszel ilyen húsokat, a macedónok nem dobálják ki? mert évekkel ezelőtt még húsárút nem lehetett bevinni az országba.
Szia Vaesz!
Nem! Eddig még nem forult elő (4 alk.) Tavaly vittem sült csirkecombokat is. Ezek a kaják 1-2 napig tartanak.
Nem a nyers húsokat dobják ki?
üdv.: Zsófi73
#1109052009-07-24 13:34:52 Válasz a #110762. hsz-ra
Lehet kapni kíváló konzerveket is. Mi amikor a gyerekeimmel 3 hétre Görögországba utaztunk,mindig felkészültünk a kajával.Sólet,füstölthússal.vadas marhahúsból,bakonyi sertésborda,lencsefőzelék.Különböző vagdalthúsok,májkrémek,ezeket vittük konzervként. Zacskós leveseket,rengeteg száraz tésztát.ha van kedvetek a paprikáskrumplihoz lehet krumplit és hagymát is vinni.Hűtés nélkül eláll a dobozos tej is.Remélem tudtam valamit segíteni.