10 napra megyünk, július 9-én indulunk, és 20-án jövünk haza.
Nekem már ez a 2 hét is örökkévalóságnak tûnik, ami még hátra van nyaralásig. Fõleg, hogy ilyen meleg van!
De szép a ti szállásotok is!!!! Jól néz ki.
Elhiszem, hogy számolod a napokat, én is azt teszem, csak nekem sajnos még sokat kell számolgatni.
Mennyi idõre mentek majd? Lehet, hogy még indulás elõtt pont olvashatom az élménybeszámolódat.
Meandros Village az apartman neve, és a Sol-Tours ut.irodánál foglaltuk a szállást. Egyénileg megyünk.
Ha visszajöttem, nagyon szívesen válaszolok minden kérdésre!!
Szegény Vrasna teljesen el van hanyagolva. Senki nem megy oda az idén rajtam kívül???
Teszek be a Vasilis apartman szobáiról képet, hátha a jövõ nemzedékének a segítségére leszek ezzel.
Szia Andra!
Rajtad kívül még én megyek idén Vrasnára. Még 2 hét!
Nagyon szép apartmanban lesztek!
Szia kristin!
De jó, hogy más is megy Vrasnára rajtam kívül!!!! Bár nem egy idõpontban megyünk, én majd kb. 5 hét múlva, de az még nekem egy örökkévalóság. Annyira mennék már!!!!!
Te viszont már mindjárt mész. Megkérdezhetem, hogy melyik apartmanba lesztek és hogy melyik utazási irodával mentek?
Ha visszajössz, majd tartasz élménybeszámolót ugye?
Félre értettél: tavaly náluk Parálián foglaltunk szállást, csak mi pár nappal elõbb indultunk el és Stavrosban álltunk meg, ott mi magunknak kerestünk szállást. Késõbb onnan mentünk át Paráliára, ahová sikerült a buszukkal egyidõben érkezni. Beszélgettünk az utasokkal is, meg voltak velük elégedve.
Eredetileg én is debreceni vagyok, de már lassan 20 éve elköltöztem pár várossal messzebb.
Bocsi, tényleg félre értettelek.
De jó, hogy mindenki meg van velük elégedve. Így most már teljes nyugalommal fizetem be náluk az utat.
Köszi a tájékoztatást a Panorámáról.
Félre értettél: tavaly náluk Parálián foglaltunk szállást, csak mi pár nappal elõbb indultunk el és Stavrosban álltunk meg, ott mi magunknak kerestünk szállást. Késõbb onnan mentünk át Paráliára, ahová sikerült a buszukkal egyidõben érkezni. Beszélgettünk az utasokkal is, meg voltak velük elégedve.
Eredetileg én is debreceni vagyok, de már lassan 20 éve elköltöztem pár várossal messzebb.
Andra!
A Panorámával már 3-szor utaztunk, kétszer busszal, tavaly csak a szállást foglaltuk náluk Parálián. Ismétlem magam: semmi gond nem volt velük. Sõt tavaly hamarabb indultunk, így helyben, Stavrosban kerestünk szállást, ami így többe került mint a Panorámával foglalt. És nézegetve az árakat nem mi voltunk balekok, hanem az irodának voltak jó árai és kedvezményei. Mi tavaly is ilyenkor foglaltunk és fizettünk.
Örülök, hogy nem romlott náluk a színvonal. Te is debreceni vagy, mint én?
Már tavaly is volt szállásuk Stavrosban?????? Azt hittem, hogy csak az idén kezdték el oda az utaztatást.
Nagyon valószínû, hogy a Panorámával fogunk menni, mert õk ezek szerint megbízhatóak, nyugodt lehetek, hogy nem csõdölnek be és kijutok Görögországba. Manapság sajnos már ez is elég fontos szempont egy út lefoglalásánál.
Ahogy elnézem a vrasnai szállást, azzal sem lesz gond. Nem úgy néz ki, mint egy lepukkant apartman, bár a szobákról nem volt kép a prospektusban sem. Ettõl függetlenül nem hiszem, hogy baj lesz vele.
Andra!
A Panorámával már 3-szor utaztunk, kétszer busszal, tavaly csak a szállást foglaltuk náluk Parálián. Ismétlem magam: semmi gond nem volt velük. Sõt tavaly hamarabb indultunk, így helyben, Stavrosban kerestünk szállást, ami így többe került mint a Panorámával foglalt. És nézegetve az árakat nem mi voltunk balekok, hanem az irodának voltak jó árai és kedvezményei. Mi tavaly is ilyenkor foglaltunk és fizettünk.
Andra!
bár ezt a házat nem ismerem, de gondolom a Panorama Tourssal utaztok. Az õ nevük számunkra garancia, a náluk foglalt szállásokkal soha semmi gondunk nem akadt. Remélem nálatok sem lesz gond!
Rebeka!
Igen, úgy néz ki, hogy a Panorámával fogunk utazni, hacsak nem találunk az utazási kiállításon valami jobb ajánlatot.
Ezek szerint már te is utaztál velük?
Én 97-ben mentem velük Paraliára, de maximálisan meg voltam velük elégedve minden téren. Remélem azóta sem változtak!