A készülödés még sajnos odébb van. De azért én már irtam listát, mi jön velünk. Igy biztos nem marad itthon semmi. Eurot már beszereztem. Azért irigyellek az Irilena miatt. Nagyon jó kis szállás volt.
#2077762013-07-27 10:36:27 Válasz a #207742. hsz-ra
Évi és Kopter!
Sorry, én voltam figyelmetlen, csináltam magamnak egy kis plusz munkát
cscs!
Nemrég ezt írtad ebbe a topikba: "nagyon jó ez az oldal is https://kefallinia.hu/"
Amellet, hogy köszönjük viizo nevében is a reklámot, visszakérdezek: Te miért nem írtad le részletesen, mi van az említett oldalon?!
Elárulom, ez egy netes szokás, amit nem kell érteni, elég igazodni. Ha majd visszajössz első nyaralásodról, és nem csak kérdéseid lesznek, hanem Te is bőszen válaszolgatsz, és infókkal, segítséggel látod el a fórumot, nagy valószínűséggel Te is ezt az utat fogod választani ahelyett, hogy esetenként több oldalnyi szöveget copyzz be, nem beszélve arról, ha képek is vannak, azokat külön be kell tenni egyesével a fórumra. És az is ajánlatos lenne, hogy elolvasd végre a fórum etikettet, abban pl ez áll: "...- Amikor valaki olyan hozzászólására szeretnénk reagálni az idézet funkciót használva, aki egy hosszabb szöveget, nagyobb méretû képe(ke)t helyezett küldött a topicba, ne idézzük be az õ teljes hozzászólását, inkább hagyjunk meg belõle pár sort, amiben a lényegi infó van (vagy akár a hozzászólás elejét), és csak ezt csatoljuk a mi bejegyzésünkhöz. Ezzel rövidíthetõ 1-1 oldal hossza, áttekinthetõbb marad a fórum..." - ez vonatkoztatható a linkelésre is!
És itt a link is, éppen azért, hogy ne a topikot terheljük, erősen ajánlott minden kezdőnek elolvasni: Fórum etikett!!
A legeslegutolsó pillanatban kiderült,hogy mégis el tudunk utazni idén is Görögországba,Skala Renieri apartmanban lesz a szállásunk (már csak ez maradt a kínálatból,de persze ennek is nagyon örültünk). Tudna valaki infókat adni a tengerre néző földszinti szobákról? Előre is köszönöm!
Látom,nektek ismét Lassi Rég olvastalak benneteket,mert eddig úgy tűnt idén kimarad a görögországi nyaralás. De végül is szerencsések vagyunk,mert volt még 2 hely Skalan,így idén sem maradnak ki a szép kefaloniai partok.
Szép nyaralást majd nektek!
Elöször is szia kónya!
Ĺatom téged meg. bántótalak a kérdésnél,de alul a levélben elnézést kértem, de látom csak kritizálni tudós a levelemet.
Demásokat nem, pedig 3-4 oldalon csak arol írogatnak hogy miért csak 15 kg lehet a börönd.
Pedig én is a valós árakról érdeklödtem itt.
Igen jó lenne ez az oldal ha nem ilyeneken. vitatkozóbánk.
És meg csak annyit én nem sürün írók itt pont ezért. De olvasom a sok beszámolót és nézem a képeiket amiket fel raknak.
#2078022013-07-27 15:32:43 Válasz a #207779. hsz-ra
Tengerre néző földszinti szoba????Én május végén voltam ott és csak a legfelső emeletről lehet látni a tengert de abba se vagyok biztos. http://www.grandtours.hu/gorogorszag/kefalonia-skala/renieri_apartman-a7.html <---itt van alaprajz.az 1. emelten lévő tengerre néző szobák asszem 4 fősek!de szerintem onnan télleg nem sokat látni.
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy az apartmanokban van törölköző, vagy vinni kell? Kifejezetten a Tzivras apartmanra gondolok. Köszönöm a választ előre is.
#2078092013-07-27 17:03:08 Válasz a #207788. hsz-ra
Kedves cscs!
Kérlek, írd meg újra a hozzászólásodat, de először word-ben, ott az összes helyesírási hibát kijavíthatod, így már értelmezni tudom majd a beírásod. Az egyetlen szó, amit értettem belőle, az a nevem volt, de még azt sem tudtad helyesen bemásolni!
Előre is köszi, 20 hiba alatt nem szoktam szólni, most ezt túlszárnyaltad
és eszem ágában sincs megsértődni, sokan félreértenek, egyszerűen csak nem szokásom kertelni, ami a szívemen, az a számon
#2078102013-07-27 17:13:10 Válasz a #207803. hsz-ra
LAnita87!
A konkrét apartmant nem ismerem, viszont még nem voltam olyan apartmanban, ahol ne adtak volna törölközőket. Általában személyenként kettőt, egy nagyobbat és egy kissebbet szoktak adni. De strandolni a saját törölközőt szoktuk használni.
Lehet félreérthető voltam,a tenger felőli (nem utcára néző) földszinti szobákra gondoltam Például az érdekelne,hogy mennyire melegszenek fel az ott lévő apartmanok,mert ha jól láttam a képeken,akkor fedett gang van a szobák előtt És bármely más észrevételt is szívesen fogadok. Ha választási lehetőség lett volna,akkor a Hermesben foglalunk,de aki (mint mi)az utolsó pillanatban foglal,az örüljön,hogy egyáltalán lesz helye Nagy igényeink nincsenek,csak aludni járunk majd "haza"
Szép napot!