szia
Mikor ott voltunk (ez év) a téren látunk bent kirándulo hajot amire a nyugati part volt ráirva:porto meg még valamik ........ ennyi ugrik be csak.
#2402942016-07-03 12:45:58 Válasz a #240284. hozzászólásra
Szia, ez engem is érdekelne, mert mi is mindjárt indulunk Lefkadara és nekünk is Vasilikiben lesz a szállásunk. Nem is értem, mirét Nidriből indulnak ahajók, hiszen azoknak akkor az egész déli partot körbe kell előbb hajózniuk. Nidriből már leírta Kónyu a lehetőségeket, nekünk ez sem lenne gond, mert végig lesz autónk, de ha helyből is indul, minek mennék Nidribe?
Találtam is már kettőt itt.
Az első megy a távolabbi nyugati partok mentén (nagy vitorlás), a második meg Agiofili, Porto Katsiki és Egremni felé (motoros kisebb).
Valamint kompok Kefaloniára és Ithakára. Árakat nem találtam, de gondolom, ha egyszer elsétál az ember Vasikiliben a kikötőbe, azonnal megtalálja ezeket.
Itt is van több is.
Énolyat keresek már egy ideje, ami Kefaloniára menne, de nem komp, hanemkiránduló hajó a legszebb helyekhez, de ezt még nem találtam meg.
#2403562016-07-04 18:22:02 Válasz a #240349. hozzászólásra
Mi már egy hete itt vagyunk...továbbra is szenzációs a sziget! Tavaly 1 hónappal később voltunk, mégis akkor hidegebbnek tűnt a tenger! Most nagyon jó!
Jó utat nektek!
Szia Kónyu.
Lehet hogy csak én nem találom, de érdekelne hogy az általad ajánlott Paleokatouna nevű taverna merre található Nidriben? Látom hogy volt aki már képet is talált róla de nekem nem egyértelmű. Ha Vassiliki felől megyünk merre keressük? Köszi!
#2403732016-07-05 08:12:45 Válasz a #240371. hozzászólásra
Az előttem szólók tökéletes választ adtak Annyi tennék hozzá, hogy a Nidri főút Nidrin kívül esik, nem összetévesztendő a Nidrin átvezető úttal! Tehát Vassiliki felől jőve Nidrit balról kerüli a főút, és arról ágazik balra a Paleokatounába vezető út. És dél tájban nem szokott még nyitva lenni az étterem, inkább esti vacsizó-hely!