Boldog Húsvétot mindenkinek! Szinte hihetetlen, hogy mindjárt itt a nyár és néhányan már ott is lesztek Sartin. Kiváncsi vagyok, milyen hírekkel tértek haza. Katus
Azoktól szeretnék információt kérni akik már voltak a Klio apartmanba.
Hol található ez Sartin belül?
Előnyök hátrányok képek alapján szép csak az gyanús, hogy miért pont ebben van még szabad hely.
#1605272011-04-24 06:08:54 Válasz a #160526. hsz-ra
Szia killerlaci keres rá a Sarti gr és ott találsz rola infokat én már megnéztem az apartmant és nekem tetszik 2010-ben épitették ugy hogy ujtipusu apartman . Sarti közepén található.
Hozzá kell tenni ,hogy a Sarti Beach apartmanok messze vannak a központtól és gyalogosan nem túl kényelmes bejárkálni.Vagy autót vagy robogót érdemes akkor bérelni.Főleg az esti séták fárasztóak ilyenkor ha egész nap pancsolsz aztán este besétálsz a városba csalinkáztok és utána vissza sétálni a beachre.Minden utazási iroda ahol én voltam próbálják ezeket ajánlani és nem teljesen őszinték.Nem adnak teljes felvilágosítást arról,hogy merre is van pontosan a "BEACH"
Az, hogy milyen távol van a Beach, relatív. Mi már 3x voltunk ott és egyetlen este volt, hogy nem sétáltunk be a központba. Mondjuk kisgyerekkel biztos nem vállalnám be, de a mi kamasz lányunk szívesen sétált oda-vissza minden este.
Mi tavaly a beac-en voltunk és szerintem nincs messze az ófalutól. Minden reggel besétáltam friss pékáruért...viszont az este már más volt , első este besétáltunk, onnantól kezdve kocsival mentünk be esténként. Itt nem is a távolság volt gond. Teljesen igaza van fate-nek, este már nem igazán esik jó 1 km séta.
Hát Fate barátom az a 80 nap nem túl rövid idő, főleg, ha az indulásról van szó és várod
Látom Te is várod már a nyaralást Én is számolom vissza a napokat