Elnézem neked a figyelmetlenséget! Mindenre nem lehet odafigyelni. Már átnyálaztam amit Éva küldött, összehasonlítottam az irodákkal küldött árakkal. Jegyzeteltem magamnak, azt majd kint döntünk, hogyan merre. Üdv : Béla
#2078272013-07-27 20:09:14 Válasz a #207823. hsz-ra
Kopter!
Arra figyelj, hogy a szezonok váltásakor az árak is változnak! Mi pl. egyik nap foglaltunk, de másnap reggel induláskor, amikor be is fizettünk, már 4 euróval többe került, mert júli 1-gyel kezdődött a szezon Ha előző nap fizetek is, még a régi áron kaptam volna, Marcsi kuncogott is, hogy Vele jobban jártunk volna, mert nem változott az ára, csakhogy mi meg nem akartunk rizikózni, mert minden nap más arcát mutatta a tenger, jelesül akkor az ithakai fakultatívon az utasok olyan sz@rul voltak a hullámzástól, hogy nem merészkedtek a fedélzetre, a hajó aljában öklendeztek, és a szigetre érkezéskor a parti őrség közölte is a hajóval, ha fél órán belül nem fordulnak vissza Ithakáról, nem engedik őket tengerre, és a szigeten kell tölteniük az éjszakát
Lehet választani, kinek melyik verzió jön be! Meg az igazsághoz tartozik, hogy a darált húsból főzőcskézős kórházi csapattal semmi kedvem nem volt egy fedél alatt tölteni egyetlen percet sem, nemhogy az egész napot
Akkor már inkább az angolok
Kónyu !
Tanács megfogadva. A magyar utazási irodánál az ár lefixálva. Amint kiérünk első nap meg bemegyünk Argostoliba, azt megérdeklődjük ott is mi mennyi. Az asszony úgy sem bírja a hajókázást, nemhogy az óriási hullámokat, ami dobálja a hajót. Igaz lehet én is kidobtam volna a taccsot. A „ darált húsból főzőcskézős kórházi csapatot” meg megértem.
A augusztus 30-án indulun a nejemmel és egy baráti párral Grögországba, Skala Renieri apartmanban lesz a szállásunk a második emelet 33-s apartmanban. Tudna valaki infókat adni az apartmanról,( konyha felszerelés fürdő, szobákról, kilátás a tengerre stb ?
Előre is köszönöm!
Mi is a Renieri apartmanba megyünk hamarosan,így pár dolognak már utána néztem.A konyha alapszinten felszerelt (személyszámnak megfelelő tányér,pohár,evőeszköz stb.,mikró,vízforraló),ami szerintem elég,bár ez attól is függ,hogy főzőcskézni szeretnétek-e vagy sem (mi nem szoktunk,mert helyette nyaralunk Aki már volt ott,az biztosan több infót is tud adni Nektek (Akoska például ,de a Grand Toursos fórumban Marcsi,a helyi idegenvezető is készséggel áll rendelkezésünkre bármilyen kérdésünk is lenne (akár századszorra is
Ithakához hozzátennék 1-2 dolgot pénteken voltunk granddal 30eur/fő,egyéni szervezéssel 35 ért lehet.szerencsére hullámokkal nem volt probléma ,mindenkinek ajánlom nekünk nagyon tetszett.
Mégegyszer szeretném megköszönni a z idegenvezetést Marcsinak!
#2078562013-07-28 17:02:38 Válasz a #207854. hsz-ra
Gyönyörűek a fotóid!!! (Mint mindig.) Köszönjük szépen!
Csak csorog a nyálam, nem győzöm törölgetni az íróasztalt.
Majd kérünk még képeket! Még, még, még...
#2078782013-07-28 23:10:59 Válasz a #207854. hsz-ra
Tomi!
Sajnálattal veszem tudomásul, hogy nagyon jól hozzászoktál az új gépedhez, pedig akartam ajánlani, ha nem barátkoznál meg vele, féláron átveszem
Én is csak dicsérni tudom a fotóidat (eleve nem akartam szidni), b@szott jól komponálsz, nagyon királyak a színek, a képkivágások, és rohadt jó érzéked van a témaválasztáshoz!! Szóval nagybetűs gratula és köszönjük, élmény nézni a képeidet! Ajánlom valamelyiket küldd el majd a Grand pályázatára! Bár nekem a furcsaságok miatt elment a kedvem, de ezekből a képekből Neked simán lehet egy I. helyezés. Ha mégsem, az nem a Te hibád lenne.
Ja, és Marcsit sokszor puszilom (sorry az offért mindenkitől!!), feltétlen add át Neki. És ha ne adj Isten, Tzanist is látod, Neki hatványozott üdvözlet!!
#2080552013-07-31 13:08:27 Válasz a #207689. hsz-ra
Pötyike: a legtöbb beülős helyen van wifi, ami ugyan jelszavas, de fogyasztásért cserébe elárulják a jelszót mi a Makis Hotelbe jártunk medencézni és ebédelni, oda a jelszó makishotel123 a hotelünkben is volt, de sajnos csak 2 napig élvezhettük, mert utána nem tudtunk rámenni...
csatlakozom ahhoz, aki fentebb írta, hogy hideg a víz. Nem azt mondom, hogy jeges, de legtöbbször centinként mentünk be a vízbe. persze egy idő után már kellemes volt, de az első pár percekről születtek vicces fényképek Eddig mindig augusztus közepén nyaraltunk, akkorra már fincsi szokott lenni a víz, most még ráfért volna 1-2 fok.
Amúgy a sziget gyönyörű, 2 napja értünk haza, bejártuk az egészet és továbbra is imádjuk Görögországot
#2080722013-07-31 19:22:59 Válasz a #208069. hsz-ra
Nincs mit, Tomi, nem esett nehezemre! És különben sem arról vagyok híres, hogy könnyen és érdemtelenül osztogatom a dicséretet
Írhattam volna, hogy ilyen géppel könnyű, de most pont nem a masinád tulajdonságairól szóltam! Bár azért azt is irigylem Tőled