Hozzá kell tenni ,hogy a Sarti Beach apartmanok messze vannak a központtól és gyalogosan nem túl kényelmes bejárkálni.Vagy autót vagy robogót érdemes akkor bérelni.Főleg az esti séták fárasztóak ilyenkor ha egész nap pancsolsz aztán este besétálsz a városba csalinkáztok és utána vissza sétálni a beachre.Minden utazási iroda ahol én voltam próbálják ezeket ajánlani és nem teljesen őszinték.Nem adnak teljes felvilágosítást arról,hogy merre is van pontosan a "BEACH"
Az, hogy milyen távol van a Beach, relatív. Mi már 3x voltunk ott és egyetlen este volt, hogy nem sétáltunk be a központba. Mondjuk kisgyerekkel biztos nem vállalnám be, de a mi kamasz lányunk szívesen sétált oda-vissza minden este.
Mi tavaly a beac-en voltunk és szerintem nincs messze az ófalutól. Minden reggel besétáltam friss pékáruért...viszont az este már más volt , első este besétáltunk, onnantól kezdve kocsival mentünk be esténként. Itt nem is a távolság volt gond. Teljesen igaza van fate-nek, este már nem igazán esik jó 1 km séta.
Hát Fate barátom az a 80 nap nem túl rövid idő, főleg, ha az indulásról van szó és várod
Látom Te is várod már a nyaralást Én is számolom vissza a napokat
Na most már mi is nagyon várjuk a NAGY NAPOT:) Végre BIZTOS a Spanosban a helyünk, ezúttal is köszi az Ibusznak.
Ha lesz még valaki aki oda menne és abba a nehézségbe ütközik (mint én), hogy egy térképen sem találja az apartmant, akkor segítségként: ha minden igaz, akkor kvalcsi térképén a coralli apartman mellett található, tehát valahol a 64-es szám körül.
Hát én bízom benne, hogy július végén már csak jó idő lehet, de két hét alatt még sok minden változhat, ha szerencsétek van, akkor melegszik jó pár fokot addig:)
Esetleg valaki volt már Sartiról Athenban? Van esetleg szervezett kirándulás, busz, hajó, vonat vagy valami?
Azért kicsit megnyugodtam hogy nem csak én számolok vissza...
Leköröztelek benneteket, mert nekünk még 106 nap. De addig olvasom az élménybeszámolókat!
Írjatok csak bőszen!
Sarti beach-ről a begyalogolás meg nézőpont kérdése:)Mi gyalogoltunk be 40 fokba délbe az fárasztó volt:)Befelé még elment de visszafelé....De este nekem még jól is esett 1 kis séta.Tavaly viszont az Apollón traveles Dinatól meg se próbáltuk.Az tényleg messze van mindentől.
Gingike!
Én is egyszer nézegettem , mikor Bibionébe mentünk és állandóan rossz időt jósoltak, itthon is nagyon rossz idő volt, viszont ott egy felhő sem volt az égen és meleg volt.
Ne a neten nézegesd az időjárást, menj és nézd meg ott