Sziasztok!
Tegnap előtt érkeztünk haza Nei Poriból,nagyon jó volt,tele élményekkel érkeztünk ,de szomorúan,mert még jó lett volna ott ,maradni egy kicsit.mondjuk örökre!! Ha van valakinek kérdése szivesen válaszolok!!
Sziasztok, egy kis segítséget kérnék. Szeretnénk még 2 éjszakát maradni, szerintetek hol érdemes elkezdenem keresni szállást, itthonról, vagy ráérek kint nézelődni?
9 éjszakát leszünk az Ezüst-házban, gondolom ott nem maradhatunk, hiszen jön a következő turnus.
Szerintem nagyon ráérsz ott szállást keresni,mert szinte mindenhol ki van írva,hogy kiadó apartman van,sőt egy helyen láttam magyarul is!
Ha sajátmagad keresel tudsz alkudni is az árból ,ne aggódj,mert találni fogtok!2 éve mi is maradtunk még 3 napot és egyből sikerült !
Tessenek már segíteni "kovacsgyula53"-nak, annyira érdekelne, hogy mit fotózott. Amúgy is már "tűkön" ülök....már aludni se tudok éjszaka...úúúúúúútálom az utazással járó idegességet. Amúgy emeletes busszal megyünk, és legelöl fogunk ülni
Tessenek már segíteni "kovacsgyula53"-nak, annyira érdekelne, hogy mit fotózott. Amúgy is már "tűkön" ülök....már aludni se tudok éjszaka...úúúúúúútálom az utazással járó idegességet. Amúgy emeletes busszal megyünk, és legelöl fogunk ülni
Húú, de jó helyetek lesz, akkor aztán tudtok nézelődni.
Mi is emeletessel mentünk, mi pedig fent leghátul ültünk. Tök jó volt, nagyon kényelmes volt és hátra lehetett dönteni az üléseket. Amúgy ezek az Apollonos buszok nagyon jók, egy csomó hely volt a lábunknál.
#1660632011-06-18 08:56:33 Válasz a #166062. hsz-ra
Sziasztok. En megtalaltam, a Gudlira rakattintasz, es ott a fotoalbumra. De csak az elso parat tudtam megnezni, es arra en sem jottem ra, hogy lehet tovabbiakat is megnezni.