Sziasztok! Most regisztraltam a forumon, bar mar regota olvasgatom. A fotoalbumban a kepeket ugy tudjatok megnezni, akkor is, ha nem vagytok bejelentkezve, ha a forum oldalon, a lap tetejen a fotoalbum menut valasztod. Megjelennek a fotoalbumok, a kepre klikkelsz. Igy meg tudjatok nezni az osszes kepet.
Sziasztok!Nincs senki aki leírná a Kovácsgyulának részletesen hogy hogyan kell azokat a képeket fel tenni?Sajnos én se értek hozzá,másképp segítenék.Pedig nagyon várjuk,ő meg már lehet feladja!
#1661172011-06-18 17:08:13 Válasz a #166112. hsz-ra
Szia "tallér"
Nem az vagyok aki könnyen fel adja! Már ma nem, hiszem holnap nem vagyok gépközelben a legközelebbi próbálkozás Jövő hét szerdán. Remélem tettem fel mert elment a moderátorhoz, csak attól félek nem volt 30-db és így nem engedélyezi. Ma már nincs türelmem!
Köszönöm. Kedden már másképp nézném ezeket a képeket. Egyelőre csak elképzelni tudom, hogy milyen lehet Athénba szerettem volna menni, de ahogy olvastam, hogy rohanás az egész Úgyhogy tegnap este megnéztük a Görögbe fogadva filmet, abban egy hétig csak Athén körül voltak
Valaki (elnézést ha most nem jut eszembe a nick neve) írta, hogy hova fog/fognak menni az elkövetkező 5 évben. Santorini asszem jövőre volt írva. Én minden nap Santorinin vagyok. Ugyanis egy 1000 darabos panorámás puzzle lóg a nagyszoba falán Remélem tudok valami görögös puzzle-t venni
Igen, igyekeztünk sok mindent megnézni, de pihenni is.
Erinet, Te pedig légyszi számolj majd be mindenről, amikor visszajöttök Santoriniről. Már nemsokára mentek.
Bridzsit, csakis miattad raktuk fel gyorsan tegnap este a képeket, mert láttam, hogy hétfőn mentek és gondoltam legyen még egy kis ráhangolódás... De amúgy is feltettem volna egy héten belül. Szerintem rám gondoltál, mert én írtam, hogy Santorinire szeretnék menni jövőre.
Bridzsit, csakis miattad raktuk fel gyorsan tegnap este a képeket, mert láttam, hogy hétfőn mentek és gondoltam legyen még egy kis ráhangolódás... De amúgy is feltettem volna egy héten belül. Szerintem rám gondoltál, mert én írtam, hogy Santorinire szeretnék menni jövőre.
Köszönöm a megtiszteltetést Szerintem miután hazajöttünk, vagy aznap, vagy majd csak a hétvégén teszek fel képeket. Persze csak akkor, ha lesz igény rá. Amúgy a képek között engem mindig a bazársor vidít fel. Érdekes módon nem szeretek vásárolni, de a sok görög mütyür között imádok lenni. A férjem kinézte magának a Görögbe fogadva filmből a nemtom hány literes Ouzo-t Bár amit mindenképp szeretne az a 18 csillagos Metaxa. Legutóbb 12 csillagost hoztunk. Nyam. Igaz azt is tavaly karácsonykor ittuk meg. Addigra betöltötte kb. a 17. évét a Metaxa
Mazsolaborról van valakinek valamilyen véleménye? Finom, édes, rossz, stb?