Fate08: köszi ezért a körpanorámás linkért! nagyon klassz!
és már nagyon sokfelé jártam Görögo-ban; csodálatos szép helyeken. tavaly pl. Kefalonián, ami lenyűgöző, viszont nagyon hiányzott az igazi görög "fíling", a hangulat, a görögök kedvessége, hogy leülnek hozzánk beszélgetni; a pezsgés, az éttermi kis "ajándékok" vacsi után... semmi ilyesmi nem volt.
Ezt várom idén Sartitól.
szerintem jó választás lesz, igaz?
Szia csak gratulálni tudok neked hogy Kefalonián nem találtad meg amit kerestél de a görög siófokon azaz sartin megtaláltad akkor éljen sarti kefalónia kuka HÚÚÚÚÚÚ inkább nem is idegesítem magam tovább
Papapaci: szerintem tanulj meg olvasni, mielőtt ilyen kedves hozzászólásokat fűzöl más kommentjeihez. Amúgysem kedvelem a negatív hozzállású embereket. Mindenkinek más lehet a szép és a jó, ezt nem lenne baj megtanulnod tolerálni, de legalább nem lehúzni.
Kefalonia gyönyörű, nem bírtam vele betelni. Az egyik legszebb hely, amit láttam. De mivel nem tartják "tipikusan" görögnek magukat, ezért nincs is meg az a görög vendégszeretet ott, amit korábban máshol tapasztaltam és ami miatt szeretem Görögországot.
És még nem jártam Sartin, de idén fogok - ezt a tényt ismét a diszlexiádnak ajánlom. Law budget nyaralás fért bele az életembe, olyasvalakivel, aki nagyon szereti Sartit és én hiszek neki.
Ha valaki elmegy nyaralni, bárhová is menjen, az baromi jó.Legyen az Siófok, Görög Siófok Bolgár Siófok, Olasz Siófok...stb tök mindegy. Nem kell leszólni egy helyet sem, mert , ha valaki elmegy nyaralni bárhová is , akár itthon egy kis faluba, és nem érzi jól magát, azt az embert sajnálom
Szia Bitang!
Teljesen igazad van ,nem kellett volna felállnom és átadnom a helyemet.De,hogy fokozzam : egy lányom korabeli(10 év) kislány volt aki elém állt és közölte,hogy ide márpedig Ő akar ülni.!!
Én pedig úgy meglepődtem,hogy tátott szájjal mentem el onnét.
Ma már nem így tennék!
Egyébként pedig úgy érzem múltkor kicsit lehet,hogy keményebben fogalmaztam Nem minden angol ilyen,úgyhogy bocs a kivételeknek!
Leenee és KissLászló Leírtátok a lényeget!!
Ha olyasvalakivel megy az ember nyaralni,akit/akiket/ nagyon szeret és ad a véleményére,akkor mindegy is hol vagyunk,biztos jól fogjuk érezni magunkat!
A kalóztúráról már nagyon sokan írtunk, de mindenki elhiheti nagyon megéri. Fate jól leírta a dolgokat, nekem szerencsém volt vele együtt kalózkodni Gyűjtöttünk tengeri süniket, kagylókat és láttunk mindenféle tengeri élőlényt A kalózhajó üzemeltetői nagyon kedves és közvetlen emberek, akik mindent megtesznek azért, hogy a vendégek jól érezzék magukat. Sajnos nem mindig rajtuk múlik minden. Ha az idő nem engedi, akkor a kis hajó nem fut ki a kikötőből. De ha egyszer elindult, akkor egy csodálatos élményben lehet részünk. Ja igen... A Kalóztanya egy koktélbár, amelyet ugyancsak a már említett család üzemeltet. Igaz, hogy mi idén nem Sartira megyünk, de mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy ha van rá lehetősége látogassa meg a kalóztanyát és jelentkezzen a kalóztúrára. Azt hiszem a sok pozitív leírás elmond mindent erről a programról.
Köszi Sancho!
Mivel Te is nagy Sarti Fun vagy és Te is nagyon ajánlod a programot,így már Tuti,hogy kipróbáljuk.És a Kalóztanyát is meglátogatjuk!
Sajnálom,hogy Nektek idén nem jött össze Sarti,de biztos Nei Pori is szuper lesz.Azért majd gondolunk Rátok kalózkodás közben!
Ja és azt elfelejtettem: jól vettem ki az írásokból,hogy Ők (Kalóztanya,Kalózhajó) magyarok?
Ha már annyira a görög feelingnél tartunk,így mennyire GÖRÖGÖS a kirándulás?
Már annyira beleéltem magam,hogy remélem a görög érzéssel is minden OK!!!!
#1613592011-05-07 21:23:22 Válasz a #161357. hsz-ra
beszter!
Érdemes lesz kipróbálni, nagyon nagy élmény lesz és nagyon emlékkel távoztok majd. Idén valóban nem Sartira megyünk, de remélem jövőre ismét vissza tudunk majd térni. Sarti egy csodálatos hely. Én sok helyen jártam mér Göröghonban, de Sarti mindegyik felett volt számomra!
Aranyos vagy, hogy gondolsz ránk kalózkodás közben Majd jusson eszedbe, hogy mennyire ajánlgattam
#1613602011-05-07 21:30:53 Válasz a #161358. hsz-ra
beszter!
Igen, a Kalóztanya és a kalózhajó tulajai magyarok. A kapitány Attila és Arnold. Velük van még Attila és Arnold párja is. Fantasztikus kis ebédet rittyentenek a hajókázás közben és nagyon sok helyre elvisznek. Van egy rész, ahol 100 méter mély a tenger. Ott a bátrabbak beugorhatnak és úszkálhatnak a mély vízben. Vannak kis játékok is, amelyek emelik a hangulatot
Hm a görögös hangulat... Ez elég érdekes. Ha valaki úgy megy Göröghonba, hogy a görög hangulatot keresi, akkor nem biztos, hogy megtalálja. Ezt neked kell magaddal vinned, hogy megérezd és megismerd a görög hangulatot. Ott leszel, görög levegőt szívsz, látod a tengert és átérzed mindazt, amiről a többiek meséltek. Elvarázsol és magaddal ragad az az érzés és az a valami, amit mi úgy hívunk a görög érzés, és az ami mindekit megfog és el sem engedi egy életen át. Aki csak egyszer is kint járt, azt többet nem engedi el az érzés, hogy ide mindig vissza akar térni. Valahogy minden más. Jaj ne haragudj, kicsit szentimentális lettem Szóval magadban érezd a görög hangulatot és élvezd minden pillanatát Göröghonnak