#2411252016-07-25 21:13:00 Válasz a #241120. hozzászólásra
Ez teljes mértékben mindekinek a magáízlése, hogy milyen partot szeret, de szeretném elmondani, hogy régen én is a homokosért rajongtam, időközben nagyon megszerettem a köveset. Sokkal tisztább a víz, és nem tapad mindenedre rá a sok homok. Ami kissebb köves, azon még ráadásul nagyon kellemes feküdni is, szinte masszíroz. A vízbe menetelhez erősen ajánlott egy műanyag vagy szörfös cipő, különben eléggé fájdalmas lehet. Homokos partot nem találtunk, de az a nagyon hosszú part, ahol a három szélmalom roncs van, a főváros mellett, a lagúna külső oldalán, az majdnem, illetve részben homokos. Pár képet betszek róla, talán ez megtetszik, bár igen erős a hullámzás:
#2411302016-07-26 00:21:07 Válasz a #241125. hozzászólásra
Igen, ez a partrész nagyon változatos, hol homokos, hol köves, apró kavicsos. Nagyon hosszú partszakasz, mi kimentünk egészen a végéig, az Amoglossáig és onnan sétáltunk végig a part mentén az utcsó szélmalomig. Fárasztó 2-3 óra volt, de imádtam minden pillanatát...mondjuk az asszony nem annyira Igaz, a fővárosig még stoppal jöttünk Nidriből, onnan viszont ki gyalog a szélesebb földnyúlványon a forgóhídon át az erődig és világítótoronyig, onnan vissza a hídon, arról jobbra ki egészen az Amoglossára (a fotó alján az a kikerekedő homokalakzat), onnan vissza jobbra kanyarodva (egészen a fotó jobb széléig ívelő part mentén) végig a part mentén, csak néha visszaingázva az úttestre fotózgatni, kíváncsiskodni Hát, hosszú séta volt, de tetszett!!!
Sziasztok!Megpróbáltam legalább 1évet visszaolvasni,lehet elkerülte a figyelmemet,de valahol van mosási lehetőség?Mi 2hétre megyünk,és nem szeretnénk annyi bőröndöt vinni.
Kónyu, klasszak a képek. Ha én feküdtem volna az útra, bizony kilapított volna egy autó, mert nekünk akkora forgalom volt. A sárga virág-felhők-bicikli csendélet nagyon tetszik.
#2411462016-07-26 13:14:08 Válasz a #241144. hozzászólásra
Nem tudok neked erre választ adni, de nekünk mindkét szálláson a házi néni az apartmanház folyósólyán vagy kertjében mosott a mosógéppel és szerintem ha megkértük volna szépen, vagy adtunk volna neki egy kis aprópénzt, simán meg lehetett volna kérni egy mosásra. Ha ez fontos neked, akkor olyan magánszállást keress, amiben nem nagyüzemi a mosás és biztosa vagyok benne, hogy a görög mentalitás mellett megengedik, hogy használd a mosógépüket.
Köszönöm szépen:)Én is erre gondoltam,csak mivel nem beszélem a nyelvet nehézkes lesz a dolog,de megoldjuk szerintem.A szálláshelyünk már megvan,nem létfontosság a mosás,ne értsd félre,csak ha már a kétheti törölközőmennyiségre gondolok,az már fél bőrönd:OO.
Igen,tudom,voltam már párszor Görögországban.Biztosan megoldjuk valahogy,csak azt hittem van valahol valami lehetőség,mert nem nagyon szeretek szivességet kérni.Köszönöm a válaszokat:)