valakinek ha lesz ideje légyszi írja le hogy hogyan a legérdemesebb menni Atnén-ba Paraliából. Nagyon jó lenne, mert még sosem voltam Görögországban és jól jönne pár klassz infó. Itt az oldalon sokat olvasgattam és sokmindent megtudtam már most meg is szeretném köszönni azoknak akik leírták az infókat.
Szóval nagyon-nagyon köszi....
És várom még a jó öleteket.
Ja és még egy kérdés: szerintetek GPS nélkül térképpel is eltalálunk több helyre is vagy meg se próbáljuk?
Igen mi is el akarunk menni az olymposra!Hogy érdemes oda menni fakultatív program keretében vagy egyénileg?Olyan qvadot lehet bérelni ami 2 személyes? és legalább 250 es?Nagy motort is szeretnék bérelni azok vannak?
Meg akarok minden herkenytyût kóstolni!))Az igaz,hogy a meteorákba csak hosszú ruhában engednek be?
Valóban csak hosszúban. De ha nincs, akkor adnak. Igaz ezeket a darabokat Zoob Kata még nem látta. Nem is lopja el senki. Egyébként nyugodtan mehetsz egyénileg is. Üdv. Jó utat.
Sziasztok! Ismeri valaki a Hotel Paralia Beach-et? Mit jelent náluk vacsoránál a menüválasztásos? Több menübõl elõre, vagy ott helyben választhatunk, vagy azt választhatjuk, hogy kérjük vagy nem?
És még egy kérdés: a parti templom környékinél csendesebb, árnyékosabb strand van-e a közelben (templomtól északra,? délre?)
A pollenekkel kapcsolatos görögországi tapasztalataink:
A családban van aszthmás, aki egész évben szedi az antihisztamint és egyéb sprayket, a férjem szénanáthás, õ csak tavasztól-õszig.
Sem Parálián, sem Leptokárián nem kellett semmilyen gyógyszert szedni senkinek. Hazaértünk Magyarhonba... kezdõdött a gyógyszeres terápia.
Erici,el is felejtettem mesélni,h mi is találkoztunk a kis papagájjal : )
Bár reggelente nem hallottam,de volt,h a fiúk fütyültek az erkélyen,és õ visszafütyült... : ) Meg sokszor lementünk hozzá az internet kávézóba,hát nagyon vicces állat,tud görögül káromkodni,és a nevét is tudja mondani,és különbözõ állatokat is tud utánozni Barátnõmmel majd megszakadtunk a röhögéstõl... : )
Egyébként,szerintem ez az Odyssia apartman egy nagyon jó helyen van.Igaz,meleg víz csak néha volt,de nem akadtunk fenn ezen : )
A szobánk pedig a fõutcára nézett,ami nagyon jó volt. : )
Erici,nem tudod véletlenül,h a két személyes szobák hová néznek?Belsõ udvarra,vagy az utcára?
Szia Csöppvagyok!
Sajna, nem tudom, hogy- hogy helyezkednek el az apartmanok.
A papagájt ezek szerint te is a szívedbe zártad.
Nekünk volt végig melegvíz, de a nagy meleg miatt mindig csak hideggel tusoltunk.
Képeket mikor raksz fel?