Jövõ hétvégén indulunk Kefalóniára, robogóval terveztük bejárni a szigetet. Visszaolvasva láttam, hogy páran szintén így indultatok útnak, légyszi osszátok meg a tapasztalatokat
Milyen motort lehet/érdemes elvinni, mire kell figyelni, hogy a kacskaringós utakon se lepõdjünk meg? Van olyan szakasz, ami olyan meredek, hogy a motor nem menne fel?
Melyik kölcsönzõt érdemes választani, ha Lassi-ban lesz a szállásunk? Részletes, kis utakat is feltüntetõ térképrõl tudtok esetleg?
Szóval midnen info érdekel, elõre is nagyon kösz ia segítséget!
Üdv: Taki
Húúú, akkor már csak 4 nap, gondolom nagyon várod!!! Melyik irodával utaztok? vagy magán úton? Mikor indultok pontosan?
Jó nyaralást Nektek, érezzétek nagyon jól magatokat!
Sziasztok, már végigolvastam a fórumot a tavasszal, de sajnos nem emlékszem, hogy Ithakára át lehet e vinni a bérelt motort. ha valaki volt úgy, hogy kihagyta a fakultatív programot és saját szervezésben ment át, légyszi írja meg! köszi!
poc: vasárnap (7-én) indulunk, az IBUSZ szervezett útjával. LAssiban, a Depsina apt-ban fogunk lakni. Köszi a jókívánságokat, biztos szép és jó lesz minden
Mi is IBUSZ-al megyünk, eddig azt hittem, h õk szombaton mennek - szombaton jönnek.
Nagyon szép nyaralást nektek, és akkor akár 13án ugyanazon a szigeten leszünk !
Sziasztok!
A Pink Sunrise apartmannal kapcsolatban van tapasztalata valakinek?
Holnap hajnalban indulunk az imperatortravel szervezésében,és már nagyon izgulunk!
Bármilyen jó állapotban lévõ robogó megfelelõ a célnak. Lassiban is van két kölcsönzõ. Mi 50-es mocival voltunk és elvitt mindenhova. Térképet adnak a kölcsönzõben de lehet is venni minden super marketben. Jól kitáblázott a sziget. Könnyû közlekedni!
Képzeljétek: mi IBUSZ-szal megyünk Kefalóniára, úgy volt, hogy most szombatn indulunk. Tegnap jött egy telefon, hogy pici változás történt, és most vasárnaptól - vasárnapig tartanak a turnusok. Egyáltalán nem gond, csak furcsa
Nem tudjátok véletlenül, h így ugyanakkor indulnak/érkeznek a gépek? Jön valaki most vasárnap Kefalóniára?
Örülök, ha találtál benne számodra hasznos infót.
Nagyon kellemes repülést (leszállást is) és élményekben gazdag nyaralást kívánok!
Ha hazaértél, várom a beszámolód!
Sziasztok!
Tegnap fizettünk be az útra, és már nincs idõm végigolvasgatni a fórumot.
A kérdésem az lenne: át tudunk-e menni Kefalóniáról Lefkadába, illetve Zakynthosra bérelt autóval vagy motorral???
Mert úgy hallottam, nem engedik.
El lehet valahogy intézni???
Kérlek segítsetek...
Állíttólag nem engedik ki a szigetrõl a bérelt gépeket. De a parkolóban le kell tenni és a szigeten kell bérelni egy másikat és meg van oldva!!! :)Nem drága!