Estella !Remélem jövõre 2 hét lesz és közösen!
Voltam egyébként egy nagyon jó Tavernában és 6 € volt egy nagy adag tonhalsaláta !Nagyon finom volt,és jól laktam tõle!
Hát a Görög gombócos fagyi is isteni
Vörös polipját is megkóstoltam!Nyami!
Hetfon indulunk a parommal paraliara! Dias zeussal Maila apartmanba.
Tudtok friss infot mondani Sos ben? )
Illetve akarunk aranyat venni. Mennyi a zsakbamacska eselye? (nemakarok hamisat venni).
Szorakozo helyek nyitva lesznek meg?
Erdekel minket a kaloz hajo meg az olympos. Hol erdemes befizetni ezekre a helyieknel?
Alkoholos italok milyen arban vannak? Vigyek ki vagy erdemesebb kint venni?
Esetleg ha valami plusz tanacs akkor pls irjatok meg.
Üdv!
Olympos megoldhato szerintem egyenileg is. Bereltek egy motort vagy egy quadot es usgyi:D Szorakozo helyek nyitva lesznek, mi mikor szeptemberben voltunk "nem tudtunk" aludni miattuk Piat mindig boltban vettem, erre a celra van kulon topic ott biztos talalsz ra valaszt.
Eszembe jutott néhány hasznos infó azok számára akik most készülnek menni
Paraliáról Katerinibe a templom bal oldalán lévõ fõutcáról indul a busz. 5-25 percenként megy, ez teljesen változó, náluk nincs fix menetrend (vagy csak nem tartják be). Az automatából a piros színû jegyet kell megvenni, 1,3 EUR- ba kerül. Szerintem érdemes bemenni Katerinibe, igazi nyüzsgõ görög városka, a szerelmesek parkja pedig gyönyörû
Vásárolni nem nagyon érdemes, mert minden piszok drága
Paralián érdemes elmenni az Atlantis Hotel fala mellett (két éület között) mûködõ Atlantis Grill-be, kis nádból épült büfé, de itt volt a legfinomabb a souvlaki és a legolcsóbb is. Még épp a partot is lehet látni onnan, mert a parti házsor kezdete elõtt van (a házsor a Mentha Bárral kezdõdik) az út túloldalán, ha szemben álltok a templommal, akkor balra kell elindulni.
Mi nem szendvicsben ettük a souvlakit, hanem 2-2-t kértünk sültkrumplival, tzatzikivel és degeszre ettük magunkat 13 EUR-ért (itallal együtt).
Szombat este Panos a Caravelben ingyenes kagylókóstolót szervez, érdemes elmenni
Nagyon finom volt a kagyló és a hangulat is szuper (jó a zene, az italokat nem aranyárban mérik).
A kagylókóstoló végül abból állt, hogy akinek ízlett teleehette magát vele
A bárjában pedig isteni a jeges csoki
A napozáshoz szükséges cuccokra pedig érdemes picit többet szánni, mert mi megvettük a legolcsóbb helyen a matracot, a legolcsóbb napernyõvel. Aztán a matrac másnaptól szépen elkezdett leengedni, a napernyõ rúdja pedig az elsõ leszúrásnál eltört. Így vennünk kellett még egy matracot, s így összességében drágábban jöttünk ki a "buliból", mintha elsõre vettünk volna egy jobb minõségût.
MEg egy kerdes!
Mas forumon olvastam hogy paralian nem adnak gazi gorog gyrost. (En korfun voltam ket eve ott nagyon jo volt sultkrumpli tzazziki hus stb..)
Mondjatok hogy itt is jo gyrost adnak mert ha nem nagyon szomoru leszek.
Kalózhajózásra szerintem ne a DIAS-nál fizessetek be, mert drágább, mintha helyieknél fizetnéd be.
A fórumról sokan mentek a már milliószor emlegetett PÖPI-féle kalózhajózásra. Az ára 18 euró. A templomtól balra kell menni a Cocus disco irányába és láttok majd egy fabódét egy kalóz bábuval ott lehet fizetni.
Mi vittünk ki alkoholt, mert olcsóbb, mintha ott vettünk volna whiskyt. De ha ouzót vagy metaxát szeretnétek inni, akkor csakis ott vegyetek
Jó tanács: a Hoola hoop-ban sok jó buli volt nyáron, hátha még most is van ott élet, érdemes megnézni
És igyatok sok frappét Nagyon fincsi
Sziasztok ! Nem éppen közérdekû, de számomra óriási esemény! Végre itt a nagy nap, amit év eleje óta várunk a nejemmel. HOLNAP NDULUNK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!