Paralia
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 7666
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Christee
Törzstag
Törzstag
502 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#79268 Üzenet linkje2008-08-30 00:12:14 

Estella icon_exclaim.gif !Remélem jövõre 2 hét lesz és közösen! icon_biggrin.gif
Voltam egyébként egy nagyon jó Tavernában és 6 € volt egy nagy adag tonhalsaláta icon_razz.gif !Nagyon finom volt,és jól laktam tõle! icon_lol.gif
Hát a Görög gombócos fagyi is isteni icon_biggrin.gif
Vörös polipját is megkóstoltam!Nyami! icon_biggrin.gif

# 7667
Tenere
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
5 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#79287 Üzenet linkje2008-08-30 13:08:43  Nei Pori 2008 képek

Sziasztok! Megosztanám az idei nyaralásom képeit, nézzétek szeretettel!

http://foto.kdekor.hu

# 7668
Estella
Aktív fórumos
Aktív fórumos
402 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#79303 Üzenet linkje2008-08-30 17:44:14 

Christee icon_exclaim.gif

Én is nagyon remélem, hogy így lesz icon_exclaim.gif icon_exclaim.gif icon_cool.gif icon_biggrin.gif

# 7669
Rekid
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
3 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#79353 Üzenet linkje2008-08-31 00:42:20 

Hello!

Hetfon indulunk a parommal paraliara! Dias zeussal Maila apartmanba.
Tudtok friss infot mondani Sos ben? icon_smile.gif)

Illetve akarunk aranyat venni. Mennyi a zsakbamacska eselye? (nemakarok hamisat venni).
Szorakozo helyek nyitva lesznek meg?
Erdekel minket a kaloz hajo meg az olympos. Hol erdemes befizetni ezekre a helyieknel?
Alkoholos italok milyen arban vannak? Vigyek ki vagy erdemesebb kint venni?
Esetleg ha valami plusz tanacs akkor pls irjatok meg.
Üdv!

# 7670
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Popeye77
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
511 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#79355 Üzenet linkje2008-08-31 01:34:03  Válasz a #79353. hsz-ra Előzmény #79353

Olympos megoldhato szerintem egyenileg is. Bereltek egy motort vagy egy quadot es usgyi:D Szorakozo helyek nyitva lesznek, mi mikor szeptemberben voltunk "nem tudtunk" aludni miattuk icon_razz.gif Piat mindig boltban vettem, erre a celra van kulon topic ott biztos talalsz ra valaszt.
# 7671
Anitusz
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
1 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#79362 Üzenet linkje2008-08-31 10:23:40 

Sziasztok!
Mi holnap indulunk Paraliára:D
Valaki el tudná küldeni a Panos quadtúra ismertetõjét? (anitusz77@gmail.com címre)
Köszi!

# 7672
Moszatka
Aktív fórumos
Aktív fórumos
58 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#79363 Üzenet linkje2008-08-31 10:26:57 

Sziasztok!

Eszembe jutott néhány hasznos infó azok számára akik most készülnek menni icon_wink.gif
Paraliáról Katerinibe a templom bal oldalán lévõ fõutcáról indul a busz. 5-25 percenként megy, ez teljesen változó, náluk nincs fix menetrend (vagy csak nem tartják be). Az automatából a piros színû jegyet kell megvenni, 1,3 EUR- ba kerül. Szerintem érdemes bemenni Katerinibe, igazi nyüzsgõ görög városka, a szerelmesek parkja pedig gyönyörû icon_lol.gif
Vásárolni nem nagyon érdemes, mert minden piszok drága icon_cry.gif
Paralián érdemes elmenni az Atlantis Hotel fala mellett (két éület között) mûködõ Atlantis Grill-be, kis nádból épült büfé, de itt volt a legfinomabb a souvlaki és a legolcsóbb is. Még épp a partot is lehet látni onnan, mert a parti házsor kezdete elõtt van (a házsor a Mentha Bárral kezdõdik) az út túloldalán, ha szemben álltok a templommal, akkor balra kell elindulni.
Mi nem szendvicsben ettük a souvlakit, hanem 2-2-t kértünk sültkrumplival, tzatzikivel és degeszre ettük magunkat 13 EUR-ért (itallal együtt). icon_lol.gif

# 7673
Moszatka
Aktív fórumos
Aktív fórumos
58 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#79364 Üzenet linkje2008-08-31 10:29:58 

Szombat este Panos a Caravelben ingyenes kagylókóstolót szervez, érdemes elmenni icon_biggrin.gif
Nagyon finom volt a kagyló és a hangulat is szuper (jó a zene, az italokat nem aranyárban mérik).
A kagylókóstoló végül abból állt, hogy akinek ízlett teleehette magát vele icon_lol.gif
A bárjában pedig isteni a jeges csoki icon_lol.gif

# 7674
Moszatka
Aktív fórumos
Aktív fórumos
58 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#79365 Üzenet linkje2008-08-31 10:32:40 

A napozáshoz szükséges cuccokra pedig érdemes picit többet szánni, mert mi megvettük a legolcsóbb helyen a matracot, a legolcsóbb napernyõvel. Aztán a matrac másnaptól szépen elkezdett leengedni, a napernyõ rúdja pedig az elsõ leszúrásnál eltört. Így vennünk kellett még egy matracot, s így összességében drágábban jöttünk ki a "buliból", mintha elsõre vettünk volna egy jobb minõségût.
# 7675
Tundragon
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
8 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#79368 Üzenet linkje2008-08-31 10:55:49 

Sziasztok!
Mi szeptember 19-én indulunk Paráliára a Dias zeusz Travellel és az Erato aparmanban lesz a szállásunk.

Csak addig bírjuk ki....

# 7676
Rekid
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
3 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#79370 Üzenet linkje2008-08-31 12:00:03 

Köszi a gyrs valaszt!

MEg egy kerdes!
Mas forumon olvastam hogy paralian nem adnak gazi gorog gyrost. (En korfun voltam ket eve ott nagyon jo volt sultkrumpli tzazziki hus stb..)
Mondjatok hogy itt is jo gyrost adnak mert ha nem nagyon szomoru leszek.

# 7677
Csöppvagyok
Aktív fórumos
Aktív fórumos
280 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#79372 Üzenet linkje2008-08-31 12:10:34 

Szerintem Paralián is ki lehet fogni jó gyrosost.De idén ettünk Thessalonikiben is,és huuuhh....az isteni volt.Jó nagy adag : )
# 7678
Estella
Aktív fórumos
Aktív fórumos
402 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#79382 Üzenet linkje2008-08-31 17:41:18 

Kedves Rekid!

Kalózhajózásra szerintem ne a DIAS-nál fizessetek be, mert drágább, mintha helyieknél fizetnéd be.
A fórumról sokan mentek a már milliószor emlegetett PÖPI-féle kalózhajózásra. Az ára 18 euró. A templomtól balra kell menni a Cocus disco irányába és láttok majd egy fabódét egy kalóz bábuval ott lehet fizetni.
Mi vittünk ki alkoholt, mert olcsóbb, mintha ott vettünk volna whiskyt. De ha ouzót vagy metaxát szeretnétek inni, akkor csakis ott vegyetek icon_exclaim.gif

Jó tanács: a Hoola hoop-ban sok jó buli volt nyáron, hátha még most is van ott élet, érdemes megnézni icon_biggrin.gif
És igyatok sok frappét icon_exclaim.gif Nagyon fincsi icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif

ÉREZZÉTEK NAGYON JÓL MAGATOKAT icon_exclaim.gif icon_wink.gif

# 7679
Gyfland
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
38 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#79396 Üzenet linkje2008-08-31 19:01:42 

Sziasztok ! Nem éppen közérdekû, de számomra óriási esemény! Végre itt a nagy nap, amit év eleje óta várunk a nejemmel. HOLNAP NDULUNK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
# 7680
Estella
Aktív fórumos
Aktív fórumos
402 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#79401 Üzenet linkje2008-08-31 19:55:08 

Kedves Gyfland icon_exclaim.gif

Napsütésben gazdag nyaralást kívánok NEKTEK icon_exclaim.gif icon_cool.gif

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió