Igen Andi, ezekért a színekért imádom Lefkadát, sajnálom azt, aki valamiért ezt képtelen felfogni. De Esterházyval szólva az ember egy bizonyos szint felett nem megy egy bizonyos szint alá
Mezzos! Rohadt jók a videók, és hiánypótlók is, szerintem még senki sem készített ilyen informatív filmet a lejáratról. Köszi és grat, bátraké a szerencse!
Szia Mezzos, most néztem meg. Nagyon jól lefimezted. Igazából nem is látom, hogy ez a lépcső annyira károsult volna, mint ahogy hallani lehetett, csak a sittet kellene róla lelapátolni.
Azt sem értem most, hogy hova vittek minket hajóval, mert azon a parton nem volt ilyen lépcsőnek nyoma, gondolom, egy szomszédos partszakaszhoz. Igen, a behajtani tilos táblánál mi visszafordultunk. Mondtam páromnak, hogy menjünk onnan gyalog, de mondta, hogy a tábla nem hiába van ott, ő nem akarja akarattal veszélybe sodorni magunkat.
Közben elérkeztem a lefakadi részekhez a beszámolómban. Még csak az elején tartok, de ebben a részben 60 fotót mutatok a nyugati partokról áttetsző vízzel: itt
#2414382016-08-04 20:40:20 Válasz a #241416. hozzászólásra
szerintem a hajók a Porto Katsiki felőli végén kötnek ki, mert ott kevesebb az omlás. Onnan tuti nem látni a lépcsőt, mert sziklafal síkján belül esik. Na meg elég messze is van Ha elmentem volna egy 100-150 métert arrafele, akkor már nem látszott volna.
#2414412016-08-04 22:16:13 Válasz a #241422. hozzászólásra
Taki!Az vicces lenne, ha te kezdenék okoskodni, aki azzal jelentkeztél be, hogy kioktattad a topiktársakat, hogy Görögország milyen koszos, kopár és csúnya, ellentétben ausztriával (kis a-val!) és a Maldív-szigetekkel
#2414422016-08-04 22:23:53 Válasz a #241422. hozzászólásra
Taki!Az vicces lenne, ha te kezdenék okoskodni, aki azzal jelentkeztél be, hogy kioktattad a topiktársakat, hogy Görögország milyen koszos, kopár és csúnya, ellentétben ausztriával (kis a-val!) és a Maldív-szigetekkel, és milyen igénytelenek, javíthatatlanok a görögök! Maradjunk abban, hogy picit szerényebben kommentelj, ha már kérni jöttél! És főként ne te akard tematizálni a topikot!
#2414432016-08-04 22:32:42 Válasz a #241442. hozzászólásra
Andi! Nem látom P Katzikin azt a hering-érzést, amiről írtál, a képeken és a videon sem látszik zsufinak a part. A színek.....hát hiába, ezekért a színekért járunk oda 16 év alatt már 6-7-edszer, lehetetlen megúnni őket. Láttam hasonlót Kalymnostól és Korfutól kezdve Thassoson és Santorinin át Zakynthosig ès Kefaloniáig vagy Lerosig, de toronymagasan itt a legintenzívebb és a leggyakoribb! Ezt egyesek csak akkor hiszik el, ha a saját szemükkel látják. Gyönyörű fotók, látom, Te sem apróztad el Hány kép készült?
#2414442016-08-04 22:43:47 Válasz a #241438. hozzászólásra
Mezzos! Igen, lehetőség szerint a Porto Katzikihez lehető legközelebbi partig mennek a hajók, mi legalábbis idén mindkétszer így tettünk. Első alkalommal épp csak 1 órányit voltunk, én elindultam fotózni észak felé, de pár száz méter homoktúrás után láttam, hogy elkezd 'porzani' a sziklafal, a kapitány meg azonnal távozásra szólította fel a csapatot! A következő hajóutat kihagytuk, de akik mentek, azok mondták, hogy Ők sem jártak több szerencsével, időnként elkezdett peregni a fal, és hamar kis buckák gyűltek a part tövében. Legközelebb megint voltunk, akkor sikerült jó km-t elgyalogolnom a mély kavics-homok keverékben, de még nyoma sem volt a lépcsőnek, így visszafordultam, hogy valamennyit azért fürödjek is. Rohadt hosszú ez az Egremni beach, az tuti