Sziasztok! Egy kis ízelítő hogy lehet lejutni Gialos beachre autóval. Először nem volt szerencsénk mert le volt zárva mert szalagkorlátot építettek, de vasárnap sikerült lejutni autóval. Hát izzasztó élmény volt, de nagyon megérte https://youtu.be/bvVv3Vg_drY
#2414842016-08-07 13:58:28 Válasz a #241483. hozzászólásra
Szia, azt ne mond ,hogy nincsen homokos part ha még nem voltál ott. Nyugati part Avali beach más néven (rasta beach) sok hippi fiatal vadkempingezik itt,fele homok fele apro kavics,csütörtökön vitt el oda az egyik helyi srác. Meseszép
Azért mondtam, hogy nincsen homokos part, mert 100%-ban homokos, tehát kizárólag homokos nincs! Megali Petran is felfedezhető homok, de javarészt apró kavics van...
#2414902016-08-07 16:23:53 Válasz a #241486. hozzászólásra
Nem érdemes szőrszálhasogatni, szerintem egyszerűbb úgy fogalmazni, hogy aki a homokos beacheket szereti, az ne Lefkadára menjen nyaralni! Nyilván ennek a polémiának a lényege nem az, hogy a sziget teljes partszakaszán akad-e pár méternyi homok, hanem hogy 99%-ban szezamos-apró kavicsos-kavicsos a part. Némi homok felfedezhető több helyen is, de attól még az a beach sem homokos! Avalin nem jártam még, Fordkasanyának elhiszem, hogy homokos, lehet jövőre megkeressük, csak kérek egy pontos leírást.
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni Tőletek.
Soha nem voltam még Lefkadán de jövőre végre mi is láthathjuk ezt a csodát
Két gyerekkel érkeznénk, 13 és 15 évesek. Valaki tud nekem ajánlani vagy apartmant vagy szállodát?
Nyugati oldal érdekelne szállás szempontjából.
köszönöm előre is a segítséget
#2414932016-08-07 17:39:34 Válasz a #241490. hozzászólásra
Á, már meg is van. Közvetlenül Kavalikeftától északra. Érdekes, arrafelé szezamos-apró kavicsos beachek vannak, legközelebb ránézünk. Azt hittem, valami apró eldugott kis öbölről beszél Sanya.
mi voltunk Avalin múlt héten, alig voltak a többihez képest. Tényleg van homokos rész is ott, de majd ne lepődjetek meg a szokásosnál gyakoribb kuki és punci látványtól, elég sok a nudista. Nekünk nagyon tetszett maga a part, de túl sok volt a fedetlen hímtag.
#2414982016-08-08 01:23:01 Válasz a #241496. hozzászólásra
Alfie és Andi!
Igen, a videón ez a bizonyos Porto Paleu azt a partot jelöli, ami Porto Katziki beachén egy vízbe nyúló sziklabeszögellés után következik dél felé. Amikor 2000-Ben először jártunk Porto Katzikin, ez tűnt a legnyugisabb résznek, ezért oda cuccoltunk mindenestűl, aztán délután a vízben lustizva egyszer csak azon kaptunk magunkat, hogy megérkezett a dagály, és már kb. mellmagasságig ér a víz a sziklánál, úgy-hogy gyorsan kihúztunk a cuccunkért, és visszaköltöztünk a sziklán túlra az itt-ott már vizes csomagjainkkal
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni Tőletek.
Soha nem voltam még Lefkadán de jövőre végre mi is láthathjuk ezt a csodát
Két gyerekkel érkeznénk, 13 és 15 évesek. Valaki tud nekem ajánlani vagy apartmant vagy szállodát?
Nyugati oldal érdekelne szállás szempontjából.
köszönöm előre is a segítséget
Moncsi! A nyugati parton többen is ajánlották a Fantasticot Kalamitsiben! Írd be ezt a 2 szót alul a keresőbe (vagy csak a Fantasticot), és találsz róla infót is.