Mi az idén megyünk hatodjára Sartiba.
Aki akarja itt megtalál mindent amit szeretne.Voltam már más helyen is Görögországban,de a szívem Sartiban hagytam.
Csodálatos hely,és én nem is vágyom máshova.Egyszerűen valami különleges varázsa van amit az ember képtelen megfejteni.
A szórakozóhelyekkel kapcsolatban,Mi a Georg-ba jártunk,ami a Kalóztanya után van.Szerintem Sartiban ez a legjobb hely ha bulizni akarsz.Minket az ott élő barátnőm vitt el ide,és már bánom hogy nem előbb.
Nagyon jó a zene,és változatos, a tulaj is tök jó fej.Egyébként az ottani görögök is sokan járnak oda.Szóval szerintem ne hagyjátok ki ha ott lesztek.
UI: Ja és persze várjuk az integetéseket is a Kalóztanyánál.
Aki autóval megy nehogy megfeledkezzen a nemzetközi zöldkártyárol mert nem engedik be a macedónok az országba!!!!
Érdemes váltani szerbeknél szerb dinárt macedónoknál meg macedon denárt mert az eurót drágán váltják a szemetek.Tankolni csak omv tankoltam. macedónoknál inkább sehol...........
Mi tavaly kártyával fizettünk és elég jól számolták. A benzinnel semmi gond nem volt. Szerbiában a MOL kúto a határ után a Macedónoknál pedig a Macpetrol kúton.
Ezért adnak ószómellényt, hogy ha valaki bizonytalan, akkor is tudjon fürcsizni. Csak halkan jegyzem meg, hogy én sem próbáltam ki a 100 m-es vizet
Ha jól tudom az egész csapatból talán 3-an? Fate talán jobban emléxik
A víz szerintem teljesen mindegy, hogy 10 méter, vagy 100
Ha a páromon múlna ,szívesen elindulna Sartira autóval,de én már nem vagyok ilyen bátor.
Valakinek az autó,másnak a busz kényelmesebb.Biztos jobb hangulatban telik az út,ha az ember autóval családi,baráti körben megy!És igen ,nem kell alkalmazkodni vadidegen emberekhez.És igen,mindig vannak olyanok ,akikre várni kell,mert még nem végzett az illemhelyen,nem szívta el azt a 10 szál cigit,amit beakar pótolni a 4 óránkénti megállásoknál!
De....
Én nagyon tartanék attól,hogy lerobban az autó!!Szüleim már jártak így külföldön és többe került Nekik,mint nekünk most 5 főre a busz.És a pénzen kívül még az egész nyaralás elvan rontva.És ez benne van a pakliban akkor is ,ha új autó és utazás elött át lett nézetve.
Kívánom mindenkinek,aki az autót választotta,hogy legyen sima útjuk,hiszen mi itt a fórumon azért írunk egymásnak,mert ugyanaz a cél :egy felejthetetlen nyaralás a görög tengerparton.
És mindegy mivel utazunk!
Egyszóval HAJRÁ AUTÓSOK!
Én maradok a busznál!
Szia Boni!
Mintha az én érzéseimet írtad volna le!
Én 2003-ban hagytam a szívem Sartin!!Azóta akármerre jártunk(Paralia,Korfu,Oropesa del mar),mindig ide vágytam.Na de majd most feltöltekezem!!
Csak telne gyorsabban az idő!
Én nagyon szeretek autózni, autóval utazni, de főleg vezetni, még annak ellenére is, hogy közel 20 éve havi 5-6000 km-t vezetek a munka mellett.
Régen nagy álmom volt, hogy egy jó autóval elutazni egy tengerpartra nyaralni, barátokkal, barátnővel, családdal.
Ez a vágy valahogy megmaradt bennem és most megtehetem, hogy a családdal elindulunk egy megbízható kocsival nyaralni.
Voltunk régen , még nem voltak gyerekek, busszal, ami nagyon jó volt, annak is meg volt a maga hangulata.
Nekem viszont a kocsi a csúcs.
Most nézegettem a busz árakat kb 20-25eft /fő, ha veszünk egy 4 fős családot akkor tényleg ott van az ár.De ha már 5 fő van a kocsiban hát nem a legkényelmesebb. Kinek ez, kinek az jön be. Mindegyiknek meg van a magam előnye és hátránya. Nekünk speckó a helyzetünk így, de így vagy úgy tuti jó lesz.
Már nagyon várom. De holnap még vizsga és lépek egy kis ágyút írni.
Igazatok lehet, hogy a külömbség a nagy és a kis mélység között uszkálni, maga a tudat. Ki hogy éli meg ez is személytől függő. Ha én arra gondolnék fürdés közben, hogy milyen mély a viz alattam a frász kitörne.
De jó neked hogy már csak 51 napod van az indulásig,azt kívánom töltödj fel annyira hogy a következő nyaralásig kibird.
Nekem sajnos még 135 nap van hátra,mivel mindig szeptemberben szoktunk menni.
Mondjuk ennek is megvan az előnye,több szempontból is.valahogy így jobban birom a telet,mert a "Sartiérzés "kitart azokban a hideg időkben is.de majd töröm a fejemet hogy egy kis tartalékot hogy tudnék magammal hozni,hogy maradjon belőle jövő szeptemberig.
Remélem hamarosan jönnek majd az élménybeszámolók.mert ha ugyan közvetve is ,de legalább addig is egy picit közelebb lehetek álmaim varázslatos helyéhez.
Valóban szerintem is a leggazdaságosabb ha Szalonikiből busszal mentek le Sartira.Úgy tudom a reptérről busszal át tudok menni az autóbuszállomásra ahonnan indul a Sartis busz.
A központban a polgármesteri hivatalnál tudtok leszállni.habár nem tudom melyik apartmanban lesztek,mert lehet hogy még több megállója is van itt.
Mi tavaly kérdeztük a görög sofőrt,ha jól emlékszem olyan 24 Euró volt a busz.Ez szerintem reális ár.