Andi, ez nem ott van, ahol mi voltunk (Nelly's), csak hasonló. Ez csaknem a fõutca közepénél van , de tényleg hasonlít rá... Látom, beindult a nosztalgia! De jó is volt...
Köszi, h.apci A nosztalgia hamar be indul kpek láttán. Brekiék itt nagyon hamar kelhettek, mert Tolóban nincs látványos naplemente (hegyek mögött), hanem látványos napfelkelte van, mint ezt ti is már tudjátok, akik voltatok. Nyáron ahoz pedig jó korán kell felkelni. Mikor is?
Hát igen... Be kell valljam, mi átaludtuk a napfelkeltéket, ami ugye júniusban még korábban van. Egyszer (kényszerbõl) felkeltem napfelkeltekor, vetettem is rá egy álmélkodó pillantást az erkélyünkrõl, de annyira nem voltam még magamnál, hogy pl. a fényképezés eszembe sem jutott; kábán zuhantam vissza az ágyba. Ahogy olvastam valamelyik beszámolóban, úgy jártam én is; elõbb aludtam el, mielõtt a fejem a párnára ért.
Köszi a képeket, meg minden infót. De igen, elõször én írtam a fickóról. Annak is ott lenne a helye a "Tolói halvendéglõs" topikban, de mivel h-apci írt oda korábban, bután nézne ki, hogy utána következik az, ami h.apcit oda vezérelte
Köszi a képeket, meg minden infót. De igen, elõször én írtam a fickóról. Annak is ott lenne a helye a "Tolói halvendéglõs" topikban, de mivel h-apci írt oda korábban, bután nézne ki, hogy utána következik az, ami h.apcit oda vezérelte
Na ne szégyenlõsködj! Tedd elé, vagy úgy, hogy elõzmény, vagy õstörténet, stb. Nem hiszem el, hogy nem tudsz kitalálni valamit!
Szép kép. Amikor elõször voltunk Tolóban, a szállásunk a hegyoldalban volt és a kertbe valaki rendszeresen tett ki salátaleveleket és arra is jött egy ilyen teknõs. ...