Valaki tudna nekem írni, vagy esetleg képet küldeni a Gatsoulis apartmanról Nidriben? Biztos volt már róla itt szó, sokat visszaolvastam, de nem találtam!
Sziasztok!
Mi tavaly voltunk a Gatsoulisba,nem rossz de a ha mégegyszer mennék biztos hogy a hátsó udvarra nézõ szobát kérném mert nagyon hangos.Nidri 2. fõutcáján található ez az apartman és hatalmas a forgalom kora reggeltõl késõ estig.Pár nap kellett hogy megszokjuk.
Üdv: Niki!
Szia Zsanett!
Várom majd a leírást az apartmanról. És ha tudsz, majd árakat is mondjál, vagy bármi érdemleges információt, ami még jól jöhet.
Más!
Valaki nem tudja, hogy augusztus végén hány fok szokott lenni Lefkada-n? Mert olvastam több helyen, hogy néha jóval 40 fölé emelkedik a hõmérséklet. :S Ha valakinek van tapasztalata, szívesen fogadom!
Mi is aug.végén megyünk Perigialiba ami Nidrivel már majdnem összenõt.Erre az idõszakra hallom én is ,hogy "gatya-rohasztó" meleg szokott lenni. De Kónyú v. Kakadu régi "bevándorló" erre a szigetre õk biztosan válaszolnak és hozzávetõlegesen megtudják mondani,hogy mi a dörgés.
Sajnos a rémálmommal, vagyis busszal.Pár éve Eviára mentünk busszal,de nem kivánom senkinek azt a kinlódást amit mi akkor oda-vissza megéltünk.Akkor még Bulgária felé kellett menni és egy olyan szintársulattal akik összetévesztették a sarki kocsmát a busszal.Lábszag,üvöltözés,italbûz és hosszú 24 órás út, francia Wc-ék mindenhol ahol megálltunk,de nem sorolom.Nem vagyok finnyás,de ettõl ökölbe szorult a talpam... Remélem most tûrhetõbb lesz és gyorsabb.Mi a Hõsök terérõl indulunk majd.Gondoltam menjünk kocsival,de én görögök közé nem viszem a saját verdámat.Aki már annyit levezetett görögbe mint én az tudja mit jelent az ott közlekedni... Különben mindig repülõvel mentünk minden helyre és ott béreltünk kocsit.Tudom marhára megdrágítja az utazást.Egy kicsit luxus,de a szigetekre javarészt így lehet közlekedni Lefkada és Evia kivételével.Ti mivel mentek?
Bocsi, beleszólok én is. Mi tavaly busszal mentünk Lefkadára. Semmi probléma nem volt az utitársakkal, csak a határokon voltak rengetegen. Szerbeknél és a Macedónoknál elõre vették a saját buszaikat, a többiek ráértek. Azt hiszem én legközelebb is busszal megyek. (Ami sajnos nem az idén lesz! )