Kefalonia
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
Hozzászóló Üzenet
# 7801
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
MaciG
Törzstag
Törzstag
816 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#210694 Üzenet linkje2013-10-17 09:24:51 

Köszi az infót, bár egyikőtök azt mondja jó volt a másik azt ,hogy nem így sokra nem jutottam icon_biggrin.gif
Egyébként nyilván én sem netezni megyek, de pont erre jó, hogy hazaírjak, meg vacsi előtti pihinél kicsit szörföljek, esetleg ha valamit nem tudom merre van, megnézem. icon_smile.gif

A Renieri apartman wifi-jéről valami infó esetleg?

# 7802
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Melus16
Törzstag
Törzstag
1763 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#210695 Üzenet linkje2013-10-17 10:05:05 

MaciG írta:

A Renieri apartman wifi-jéről valami infó esetleg?

Az én infóm tavalyi. Kaptunk kódot, aztán ez változott kb. háromszor. Utána már jó volt, bár nem volt túl erős a jel.
Nekem is útvonal tervezésre kellett, és erre alkalmas volt.
Szerintem, mindkét ház alkalmas arra, amire kell. Inkább egyéb szempontjaid alapján válassz közülük. icon_lol.gif

# 7803
Kónyu
Törzstag
Törzstag
3614 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#210697 Üzenet linkje2013-10-17 11:19:14  Válasz a #210695. hsz-ra Előzmény #210695

"egyikőtök azt mondja jó volt a másik azt ,hogy nem"
Maci, ez így nem igaz, csak 1 negatív véleményt olvastál, az összes többi pozitív volt, a nettel meg mindkét helyen voltak ezek szerint időleges gondok, gondolom ez egy nyaralásnál nem szempont, max ha erre hagyatkozik az ember, bosszantó lehet. Amit pákótól megtudtunk a Hermes gyalázatos mivoltáról, hogy ő már 3 másik helyen is volt jobb apartmanban. Ezek igazán letaglózó érvek, mondjuk komolyan éppen nem vehetőek icon_biggrin.gif
Én azt mondom, a 3 grandos szállás közt van különbség, de érdeklődéseim alapján (utasoktól származnak) mind korrekt, későn (este 10-kor icon_smile.gif) hazatérő, és ne adj Isten zuhanyozó szomszéd pedig mindenhol adódhat, és egyik apartman sem a vastag falairól híres! Nekem ez a hadititok duma gyerekesnek tűnik, lehet valami oka volt a jeszóváltozásnak, és valakinek túl nagy kihívás volt, hogy megkérdezze, ezt nem tudom, de vicces, hogy ez a fő érv egy apartman értékelésénél icon_smile.gif Jó lenne, ha végre konkrétumokat is olvashatnánk pákótól, mert ez így nem túl hiteles!! Gondolom, nem lesz, max hogy messze volt a strand vagy sok volt a szúnyog este a sétányon és nem lehet fogni a Duna TV-t.

# 7804
Kónyu
Törzstag
Törzstag
3614 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#210698 Üzenet linkje2013-10-17 11:26:23  Válasz a #210688. hsz-ra Előzmény #210688

"buszos úttal elérhetők érdekelnek"
Miskolciutas!
Kaptál 1 korfui, 1 santorini és egy zakynthosi szállásnevet. Utóbbi 2 nem buszos elérhetőségű, úgy-hogy sokra nem mész velük!

# 7805
Pordanniki
Aktív fórumos
Aktív fórumos
433 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#210699 Üzenet linkje2013-10-17 14:12:36 

Sziasztok!

Mi 2012-ben szálltunk meg a Hermesben, szerintem teljesen átlagos apartman, voltunk már korábban színvonalasabb és kevésbé színvonalas apartmanokban is.
A célnak azonban a Hermes és Renieri is teljesen megfelelő. icon_smile.gif

Kónyu, Zakynthos busszal is elérhető Korfu mellett. icon_smile.gif A Grand is szervez oda buszos utakat.

# 7806
Hidalgo
Törzstag
Törzstag
570 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#210700 Üzenet linkje2013-10-17 14:14:29  Válasz a #210697. hsz-ra Előzmény #210697

Mi idén Thassoson tapasztaltuk, hogy rendszeresen változtatják a wifi kódját.
Egyszerűen azért, hogy csak az arra jogosultak használják (és ezáltal lassítsák) a netet, azok ne akik valahogyan x nappal korábban fél füllel meghallották.

# 7807
Kónyu
Törzstag
Törzstag
3614 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#210703 Üzenet linkje2013-10-17 16:03:01  Válasz a #210700. hsz-ra Előzmény #210700

Igaz, Niki, hiszen a mi buszunk fele is oda ment tovább - szántuk is őket icon_smile.gif
Hidalgo!
Akkor a wi-fi rejtély is megoldódni látszik, már csak a nyaraló szomszédokat kell valahogy rávenni, hogy 8-kor ágyba bújjanak - már ha ez Görögországban méltányolható elvárás egyáltalán...mert arrafelé akkor indul a bakterház icon_smile.gif

# 7808
Fekikecske
Aktív fórumos
Aktív fórumos
240 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#210706 Üzenet linkje2013-10-17 19:30:46 

Ez a fórum nem egymás fikázására való....... icon_sad.gif icon_sad.gif
Zakhyntos elérheto busszal, én még nem voltam, de szeretnék menni, méghozzá busszal
Itt vagy normalisan adjunk egymasnak tanacsot, vagy töröljuk magunkat.
Az arcoskodást én sem szeretem.

# 7809
Miskolciutas
Törzstag
Törzstag
1313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#210720 Üzenet linkje2013-10-18 10:28:06 

Megnéztem mindhárom szállást,a látványt tekintve valóban jobbnak tűnik a korfui,mint a Hermesz,vagy mondjuk inkább,hogy szebbnek.Bár,az én szememben az 1 km távolság a központtól és a strandtól már semmilyen szép berendezéssel nem javitható.De ez nyilván egyéni igény kérdése.Úgy látom,paconak fontos a berendezés,a medence,a bár...de ezt láthatjuk a foglalásnál(bár az igazsághoz tartozik,hogy nem mindig az a kép van a prospektusban,amit aztán az ember helyben lát...)
# 7810
MaciG
Törzstag
Törzstag
816 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#210724 Üzenet linkje2013-10-18 11:32:49  Válasz a #210695. hsz-ra Előzmény #210695

Mivel mind 3 szállás majdnem azonos így maradtak az extrák, pl. wifi. Mert a központtól és a parttól való távolság annyira nem érdekel, mert ha messze van akkor felpattanunk a motorra és már ott is vagyunk ahol szeretnénk, mert azzal szinte bárhol le lehet parkolni. icon_smile.gif

kónyu: Látom tervbe van, hogy jövőre Kefalóniára jöttök. Nagyjából mikorra tervezitek?

# 7811
Kónyu
Törzstag
Törzstag
3614 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#210725 Üzenet linkje2013-10-18 11:37:25  Válasz a #210720. hsz-ra Előzmény #210720

Miskolciutas!
Én alapvetően arra lennék kíváncsi, hogy a Hermes-szel mi a baj, azonkívül, hogy van rajta 5% felár a buszosoknak (és 10% az egyéni utasoknak). A többi 3 említett apartman nem Kefaloniában van, így azok itt nem játszanak. Én sem a Hermeshez ragaszkodtam, de a Renierit és az Annát sem szidta senki, főleg az előbbiről írtak jókat.
Egyébként a zakynthosi szállást beírtam a gugliba, ezt dobta elsőnek: http://www.hoxa.hu/?p1=forum_tema&p2=40962
Akit érdekel, olvassa el a linken a 22. CS.z hsz-t! csak azért érdekes, mert ahány utas, annyiféle igény jelenik meg (említett szállástól mindenki óv a hoxa.hu-n!!).
Szóval a lényeg, engem komolyan az érdekelne, mik a Hermes problémái, bár legközelebb én magam is valszeg a Renierire váltok (de csupán az ára miatt, mi csak aludni járunk haza...meg reggelizni).

# 7812
Kónyu
Törzstag
Törzstag
3614 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#210727 Üzenet linkje2013-10-18 11:51:59  Válasz a #210724. hsz-ra Előzmény #210724

Maci!
Valszeg előszezon, mi mindig ugyanakkor megyünk, az vált be. Bár ugye manapság a melóhelyen is múlik, hogy mikor engedik a nejem.
Sokak a szeptemberre esküsznek, az a vízhőmérséklet miatt lehet nyerő, bár nekem az nem fontos, 18-tól már rendben van icon_smile.gif Minden más tényező az előszezon mellett szól nálunk.

# 7813
MaciG
Törzstag
Törzstag
816 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#210728 Üzenet linkje2013-10-18 12:30:47  Válasz a #210727. hsz-ra Előzmény #210727

Értem. Mi júni 15.-e után tervezzük, ahogy lesz turnus, de akkor úgy érzem ti már hazaértek és lesznek friss infók. icon_razz.gif
# 7814
Miskolciutas
Törzstag
Törzstag
1313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#210732 Üzenet linkje2013-10-18 17:30:12 

Látjátok,mennyire mások az igények...engem pl. nem aggaszt a wifi,a Hermes halljában lévő őskövület gépen néhányszor hazaszóltam,egyébre nem kell.Viszont nincs moci,amire minden nap felpattanok,igy nem megyek 1 km-re lévő házba,bármekkora a medence....ha nagyon meleg a szoba,veszek légkondit,főszezonban talán minden szoba nagyon felmelegszik,ezt úgy alapvetőnek veszem!
Szerintem meg jó is egy ilyen kis veszekedés,mert jobban ütköznek az érvek,több mindent meg lehet tudni,mondjuk egy szállásról is...Pl.azt már tudom,ha valaki szállást keres,és mondjuk csak Paco véleménye van fenn az adott házról,hogy kell értelmezni.Neki fontos a mindig működő wifi,az esztétikus berendezés a medence,ilyesmi.Tehát,ha ő azt fogja irni valamiről,hogy nem jó,tudom,attól még nekem akár jó is lehet,mert nekem nem fontos a wifi és a medence.(Az esztétikus berendezés jó lenne,de nem irja felül mondjuk a távolságot a parttól,központtól.)
Ezt a hsz. törlést nem értem,voltam már szembehelyezkedve KÓNYUval,de még nem törölték ki...

# 7815
Rollo
Törzstag
Törzstag
1558 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#210735 Üzenet linkje2013-10-18 18:58:32  Válasz a #210733. hsz-ra Előzmény #210733

ha átfáradnál a dumcsi topikba, tudnád, h nem törölték az értékes hozzászólásaitokat, hanem áthelyezték oda, mivel max. odavaló, ha egyáltalán...
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
<   1 2 3 ... 520 521 522 ... 730 731 732   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu