Paralia
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 7801
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Kavej
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
2 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#81103 Üzenet linkje2008-09-16 14:28:17  Válasz a #81002. hsz-ra

Bizony kedves "vörös", Krisztee-nek igaza van és ezzel neked is....
Béke legyen velünk!

# 7802
Tundragon
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
8 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#81105 Üzenet linkje2008-09-16 14:33:58  Válasz a #81091. hsz-ra Előzmény #81091

Köszi, mi is reméljük.
Az idõjárás elõrejelzést még nem is néztem...

Idén most megyünk másodszor, mert nagyon sok mindent nem tudtunk megnézni, ugyanis jun. 30-tól, jul. 10-ig voltunk elöször Görögországban és nem bírnám ki, ha még egy évet várnom kellene.

Jó volt végigolvasni, hogy a fórumokon szinte mindenki rajong Görögországért, bennünket is elvarázsolt.

Üdv. és szép napot!
T

# 7803
Dinnyebubus
Aktív fórumos
Aktív fórumos
139 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#81106 Üzenet linkje2008-09-16 15:07:13  Válasz a #81091. hsz-ra Előzmény #81091

Sziasztok!

Mi pont egy hete értünk haza Paraliáról és nagyon-nagyon hiányzik!icon_sad.gif 17 napot töltöttünk ott, minden nagyon jó volt, víz, idõjárás. Motort 10 euróért béreltünk reggel 9tõl este 11ig. Ne hagyjátok ki Panos túráit, nagyon jók!icon_smile.gif Én nagyon megkedveltem!icon_smile.gif A quad túrán olyan "jó" quadot kaptunk, hogy alig ment, így végül Panossal utaztam robogón, a párom meg egyedül és Panos a lábával tolta a párom quadját!icon_smile.gif Érdekes volt!icon_smile.gif Amúgy ahonnan bérli a jármûveket, az nagyon gatya, de jövõre váltani fog azt mondta. A motoros túrára készüljetek fel, mert extrém, kötélen mászás stb!icon_smile.gif Mi spec. nem másztunk kötelet, mert papucsban voltam és visszafordultunk már az elején. Ékszerek: ezüst 1gr-1euro, de csak a legnagyobb ékszeresnél, ami Panos felé van, vettem jó pár dolgot ott!icon_smile.gif Irigylem azokat, akik most mennek, pedig a vége felé, már vágytunk haza, de most már újra mennék.

# 7804
Vörös
Aktív fórumos
Aktív fórumos
177 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#81140 Üzenet linkje2008-09-16 22:10:47 

Uhh tényleg, az ezüstrõl még nem is írtunk...mondjuk senki sem kérdezte: mindig csak az alkohol, meg az édesség...jaj milyenek ezek a paralia-funok!
MI ott vettük grammját 1 €-ért, ahol magyarok az eladók és az õ ékszerüket sorsolják Panos tomboláján! meg persze ott is adnak tombolát, ha vásárolsz.
Tényleg! van itt valaki, aki már nyert azon a tombolán?

# 7805
Vörös
Aktív fórumos
Aktív fórumos
177 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#81141 Üzenet linkje2008-09-16 22:11:59  Válasz a #81105. hsz-ra Előzmény #81105

Hát tundragon nagyon szerencsés vagy, hogy kétszer mehetsz. Igaz tavaly én is kétszer voltam, de az sajnos már a múlt icon_confused.gif
És elõször merre voltatok?

# 7806
Tundragon
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
8 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#81146 Üzenet linkje2008-09-16 22:48:36 

Szia "vörös"!
Valami nyüzsis helyet akartunk, ezért Paráliát választottuk ajánlás alapján. Nem bántuk meg, most is oda megyünk vissza.

A szeptember végi nyaralások meg olyan olcsóak, hogy inkább ebben az évben kihagyok minden plusz szórakozást, fölösleges vásárlást és Parálián bulizok, kirándulok stb.

Kár, hogy nem találok senkit, aki szintén most jönne és gyerekkel...

Te merre jártál Görögországban?

# 7807
Vörös
Aktív fórumos
Aktív fórumos
177 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#81148 Üzenet linkje2008-09-16 23:07:14 

Szintén Paralia, mind a kétszer...és idén is. Öröm hallani hogy gyerekkel is jól éreztétek magatokat!
Tavaly én is így voltam vele csak mi a grandnál választottuk az uccsó turnust, így került 22000 ft-ba a hét! idén sajnos nem fér bele! icon_sad.gif

# 7808
Christee
Törzstag
Törzstag
502 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#81151 Üzenet linkje2008-09-17 00:34:20 

Tundragon! icon_exclaim.gif Hát én is sárgulok icon_eek.gif !Én még nem voltam olyan szerencsés,hogy kétszer mehessek egy évben Görögbe icon_sad.gif !
Én voltam Sartin és kétszer Paralián,(bár ezt tõlem senki nem kérdezte icon_biggrin.gif ),de én nem mernék már ilyenkor menni,mert félnék a rossz idõtõl,de remélem meg fogsz cáfolni icon_exclaim.gif !Én imádom a kánikulát,de csak ha víz melett vagyok! icon_lol.gif
Mondjuk miket s beszélek,Szilveszterre is szívesen mennék Görögbe,nem érdekelne az idõ,de inkább nyárra gyûjtök,hogy ne csak 1 hét legyen,ami semmire nem elég! icon_confused.gif

# 7809
Christee
Törzstag
Törzstag
502 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#81154 Üzenet linkje2008-09-17 00:44:28 

Ja! icon_exclaim.gif És egy jó tanács icon_exclaim.gif !Most Vörössel elég sok helyre eljutottunk icon_exclaim.gif !Plaka,Katerini,Olimpic Beach,szóval érdemes körül nézni icon_exclaim.gif !Mert ezek nincsenek messze Paraliától! icon_biggrin.gif
Én tavaly Athénba szerettem bele,de annyi látnivaló van,hogy az ember csak kapkodja a fejét és nincs idõ a pihire! icon_surprised.gif
Persze Athén azért jóval messzebb van,de megéri! icon_exclaim.gif

# 7810
Tundragon
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
8 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#81172 Üzenet linkje2008-09-17 09:45:39 

Szia Christee! Köszi az ötleteket, elfogunk menni.
A terv a következõ:
-Katerini
-Olimpic Beach
-Olympos
Thessaloniki
-talán Athén
-görög est
-kalózhajó
...ha jó az idõ, ha nem jó icon_smile.gif

Az egy hét nekünk nagyon kevésnek bizonyult és miután hazajöttünk elmentünk egy "normál" családi bevásárlásra az Interspárba, otthagyva 35 E Ft-ot, hát itt szállt el az agyam, hogy mire is költünk mi tulajdonképpen? Akkor született meg a nagy ötlet, hogy inkább Görögország mégegyszer.
A másik érv, hogy hazajöve mély depi, nem találtam a helyem, stb. stb. mind olyasmi amit a Ti hozzászólásaitokban is olvastam.

Ha van ötleted, tanácsod vagy bárki másnak, nagyon szívesen veszem, mint kezdõ "görögös".

# 7811
Vörös
Aktív fórumos
Aktív fórumos
177 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#81174 Üzenet linkje2008-09-17 10:20:22 

Tundragon!
én a görög estet nem javaslom...sztem pénzkidobás, és több helyrõl hallottam ezt a véleményt. Kevés a folklór, rossz a kaja, a bor minõsége csapnivaló.
Thessaloniki, mindenképpen egyénileg vonattal Katerinibõl: olcsóbb, és még nem vagytok korlátozva sem...Paralia-n is lehet Szaloniki térképet kapni, azon minden nevezetesség rajta van
Kalózhajó: mindenképp az Ariannal menjetek, mi mind velük voltunk, innen a fórumról az egyik lány árulja a jegyeket, a sétálóutcában (az elsõ, ami a parttal párhuzamos) - és a szekeres étteremmel szemben van!

# 7812
Vörös
Aktív fórumos
Aktív fórumos
177 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#81175 Üzenet linkje2008-09-17 10:21:40 

Egyébként ha mennétek nézelõdni: a vonatnak a vonalán rajta van Litohoro is, állítólag az is gyönyörû!
# 7813
Fundy
Aktív fórumos
Aktív fórumos
100 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#81177 Üzenet linkje2008-09-17 10:45:48 

Tundragon de jó neked, hogy idén 2x is mehetsz Görögországba icon_razz.gif icon_lol.gif
# 7814
Dinnyebubus
Aktív fórumos
Aktív fórumos
139 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#81189 Üzenet linkje2008-09-17 12:53:56  Válasz a #81174. hsz-ra Előzmény #81174

Vörös

Hmm, a szekeres étteremben isteni töltött tintahalat adnak és nem drága. Körettel együtt 6,5 euro, mindenképpen javaslom!icon_smile.gif

Amúgy az ékszerek kapcsán sztem ez is fontos info, hogy ott tényleg nagyon olcsón lehet venni, én pl tudatosan spóroltam erre, mert vettem olyan szetteket, amit itthon többszörös áron tudtam volna csak. Én is ott vettem, ahol magyarok az eladók (bár mindenhol van magyar eladó szinte..). Én 5x voltam sorsoláson legalább a 2 hét alatt és egyszer sem nyertem. 3x az ékszeresnél, 2x meg Panosnál.

Ja, van egy kis negatívum a részemrõl. Elárasztották az utcákat az árusok, egész este hülye nyerítéseket lehet hallani, mert gagyi mûanyag lovakat árulnak, meg villogó szemû macskát stb, ez kicsit bosszantott, mert tavaly ilyet nem tapasztaltam.

# 7815
Tundragon
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
8 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#81191 Üzenet linkje2008-09-17 12:59:19 

Nagyon köszönöm az infókat, kis cetlikre írogatok mindent, hogy semmit ne felejtsek el icon_smile.gif

Majd hozok nektek egy tele börönd meleget icon_smile.gif

Esetleg egyéni kívánság? Hátha teljesíthetõ... Sorsolás nélkül természetesen.

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 520 521 522 ... 800 801 802   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu