Nagyon-nagyon ügyes voltál és gratulálok a diplomához!!
Most aztán ezerrel írhatod nekünk újra a tapasztalatokat,hiszen sokunknak még elöttünk a nyaralás!!
Gyugyu!
Ti tavalyelőtt az Ibusz-al voltatok a Spanosban?
Láttam az albumodban, hogy tengerre néző apartmanotok volt:) Nekem nem mondták sajnos, hogy milyen lesz. Ráadásul mi egyénileg megyünk, de Ibuszos apartmanba.
Csak, hogy hogy készüljek, van rá vajon esély, hogy minden reggel ilyen szép kilátásunk lesz vagy nem?
Köszi előre is
Van valakinek tapasztalata a Sokratis apartmannal kapcsolatban?
Elsősorban az érdekelne mennyire zajos. A térképen megtaláltam és egész jó helyen van mert innen nincs olyan messze a homokosabb partszakasz.
Köszönöm
Szia!
Van egy tavalyi beszámoló asuto-tól (2010.08.29):
a sokratis felszereltsége meglepően jó. vannak poharak, bögrék, csészék, tányérok, még kiskanál, merőkanál, szűrőkanál is. kávéfőző nincs, mi azt évek óra viszünk egy kis egyszemélyes kotyogót. viszont van egy kis tejmelegítő, ha valakinek elég a nescafé, abban forralhat vízet. egy nagyfazék és egy serpenyő. kezdéshez kaptunk wc papírt, folyékonyszappant és mosogatószert is. ez utóbbiak elég is voltak egész végig. tiszta, rendes a szállás, bár a szlovák szomszédaink panaszkodtak, hogy recseg az ágyuk. nálunk tökéletes volt. az is jó, hogy az első emeleten van a szállás, mert néha elnéztem az alagsori lakásokat, hát brrr... na meg egy szép lugas van a balkon alatt, nem lát fel senki az utcáról. a fürdőben kicsik a mosdók, de a konyhai edények környékén van egy kislavór.
Remélem segít! Idén még nem hallottam itt senkitől, hogy oda menne, de ki tudja:)
Van valakinek tapasztalata a Sokratis apartmannal kapcsolatban?
Elsősorban az érdekelne mennyire zajos. A térképen megtaláltam és egész jó helyen van mert innen nincs olyan messze a homokosabb partszakasz.
Szia ildicskó! Mi is repülővel megyünk sajnos nem éppen olcsó a transzfer le Sartiig mert oda vissza 220euro .Az ottani utazási irodától rendeltük meg.Ez akkor lenne olcsóbb fejenként ha többen mennétek ,mert ugye eloszlik az összeg.Vagy az a megoldás lehetséges még,hogy Teszaloniki repülő térről busszal mentek le Sartiig.
Ildicskó, mit szeretnél tudni? Kérdezz inkább!
Én kicsit bánom, mert nem vittünk semmit Hajniéknak. Barátaink, akik voltak, vittek egy pálinkát. Ha mégegyszer mennék, vinnék nekik valamit, vittem újságokat, rejtvényt, azokat odaadtam neki (volt, amibe nem kezdtem bele), azoknak örült. Vagy esetleg a gyerekeknek valamit, amit kint nem lehet kapni, mondjuk túró rudit, de ti ugye repülővel mentek....
Sziasztok!
Egy kis segítséget vagy ötletet szeretnék kérni. 07.23.-án megyünk repülővel Sartira, de még nincs megoldva a transzfer. Van valakinek valami javaslata?
Pokusz! Ha olvasod, légyszi, írd meg, hogy ti hogy fogtok eljutni a reptérről Sartira.
Ginaaaa! Mi is leszünk egy pár napot a Hajniéknál, ahol tavaly ti is voltatok. Írnál egy pár mondatot róla?(Mármint az apartmanról.) Nagyon kedves a Hajni, biztos minden rendben lesz, nem aggódom, csak azon gondolkodom, hogy vigyünk-e nekik valami apróságot Magyarországról, vagy ez már túlzás?
Én csak jót tudok mondani róluk, annyira meg voltunk elégedve tavaly nyáron, hogy minden programot velük fogunk szervezni és mindenkinek ajánlom (ez itt a reklám helye)...
Na de komolyan...
Onnan indult az egész, hogy amikor megérkeztünk úgy fogadtak, mint sehol eddig...Zolival voltunk egy lovagláson és olyan volt mintha a legjobb gyerekkori barátommal lettünk volna(itt hozzá kell tennem, hogy nagyon hasonló az egyéniségük)
Köszönöm a kielégítő válaszokat mindenkinek!Én nem aggódtam csak asszony kicsit félősebb a kelleténél.Ha ufók szállnák meg a görög partvidékeket az sem érdekelne, csak mehessek!