Vagy én nem jól értelmezem (több mint 20 év vasúti múlttal)
Csaba
Én ezt a Thessaloniki pályaudvaron kiragasztott lefényképezett táblázat alapján tettem be ide, ami alapján utaztam is a vonattal és ez csak az ingázó járatra vonatkozik ami Larissa - Thessaloniki között közlekedik oda-vissza !!! Egyébként vannak járatok amiket kihúztak de a rendszerbe ezek szerint még benne van, lehet később a főszezonra majd újat nyomtatnak újat. Egyébként meg mi amikor Larissába mentünk át N.P-ből, hamarabb ért be a vonat N.P. állomásra és hamarabb is indultunk tovább, nem a megadott időpontban, hanem kb. 5 perccel korábban.
Nem tud valaki valami infot a Jannis apartmanrol???
SZia!
Mire vagy kíváncsi? Mi tavaly a mellette lévő házban laktunk, de egy idősebb pár a Yannis ap. földszintjén lakott, náluk voltunk "vendégeskedni".
A földszinti stúdió az nagyon szuper volt, nagy terasszal, tök hangulatos volt. Tavaly az OTP Travelnek volt az egyik szálláshelye. Oda mentek? Szerintem nem fogtok csalódni!
Nem nézted véletlen,hogy mennyibe kerül az autó bérlés?
szia Eramama!
Pár oldallal arrébb írtam Fiat Panda-ra árakat. A Hotel Evilion-nál lévő Alexandrosból több autót is lehet bérelni. Hány személyes és milyen erős autó kellene?
A következő autókat lehet bérelni: Fiat Panda, Fiat Punto, Citroen C3, Opel Corsa, Seat Cordoba, Fiat Doblo (7 személyes). Van km kötelezettséges is, meg van anélküli is. Az apartmanunkban lévő hírdetőtáblán az induló ár 43 euró a plafon 560 volt (utóbbi a Fiat Doblo egy hétre km megkötés nélkül). Átlagba 50-75 euro/napot kell számolni, plusz a kapudíjak, plusz a 400 forintos benzin.
Nem nézted véletlen,hogy mennyibe kerül az autó bérlés?
szia Eramama!
Pár oldallal arrébb írtam Fiat Panda-ra árakat. A Hotel Evilion-nál lévő Alexandrosból több autót is lehet bérelni. Hány személyes és milyen erős autó kellene?
Szia Bridzsit! A környéket szeretnénk bejárni, négyen vagyunk, elég kis autó is.
Sziasztok!
Az idén nem volt még senki a Dias apartmanban Nei Porin? Mi oda foglaltunk szállást. Ha valaki tud róla valamit írja már meg. Előr is köszönöm. Üdv.
Szia Bridzsit! A környéket szeretnénk bejárni, négyen vagyunk, elég kis autó is.
Szerintem arra elég a Panda is. Az a legolcsóbb. Az 43 euróról indul és 100 km megkötés van. Ami km nélküli az 58. Ez egy napra szól. 2 napra. Két napra már 132. A Hotel Evilion az ide sokszor belinkelt térkép jobb szélén van. Gondolom a portán kell az autót kérni. Nekünk azt mondta az idegenvezető, hogy előtte 1-2 nappal szólni kell, hogy bent legyen az autó.
Csak síkságon szeretnétek menni, vagy pl az Olympus-ra, Meteorákra is?
Szerintem arra elég a Panda is. Az a legolcsóbb. Az 43 euróról indul és 100 km megkötés van. Ami km nélküli az 58. Ez egy napra szól. 2 napra. Két napra már 132. A Hotel Evilion az ide sokszor belinkelt térkép jobb szélén van. Gondolom a portán kell az autót kérni. Nekünk azt mondta az idegenvezető, hogy előtte 1-2 nappal szólni kell, hogy bent legyen az autó.
A Meteorákhoz biztos nem, inkább Tempi völgye, csigaház környéke,öreg Pori, Paralia, még össze kell állítanom az útvonalat. este még pecázni szeretnénk a folyó torkolatnál. Sokan tettek már fel beszámolót, hogy merre jártak, illetve nézegettem a fotóalbumokat is. Nagyon szép helyek vannak a környéken. Ti merre jártatok?
A Meteorákhoz biztos nem, inkább Tempi völgye, csigaház környéke,öreg Pori, Paralia, még össze kell állítanom az útvonalat. este még pecázni szeretnénk a folyó torkolatnál. Sokan tettek már fel beszámolót, hogy merre jártak, illetve nézegettem a fotóalbumokat is. Nagyon szép helyek vannak a környéken. Ti merre jártatok?
Öreg Pori-t megtalálni nem sikerült nekem sem, igaz sokan POROI-val össze tévesztik. De ha meg nézed a google térképen jól kinagyítva még út sem megy Pori-ig- próbáltam motorral de Poroi-után meg szűnt az aszfaltozás és nem merészkedtem tovább. A fénykép albuban megláthatod milyen az út Poroi után ahol a kecskék vannak lefényképezve. De ettől függetlenül próbáljátok meg, hátha nektek sikerül.