A Meteorákhoz biztos nem, inkább Tempi völgye, csigaház környéke,öreg Pori, Paralia, még össze kell állítanom az útvonalat. este még pecázni szeretnénk a folyó torkolatnál. Sokan tettek már fel beszámolót, hogy merre jártak, illetve nézegettem a fotóalbumokat is. Nagyon szép helyek vannak a környéken. Ti merre jártatok?
Arra akkor teljesen jó a Panda. A Tempi völgye max 10 percre van kocsival, legalábbis az 1es úton. A csigaház is max 15-20 percre van. Paralia meg kb. 40 km.
Mi voltunk a Tempi völgyében, Meteoráknál, kagylóháznál, Olympuson, Platamonasban. Ha nem lett volna drága az autóbérlés, akkor Sartiba is elmentünk volna (kb 150 euro lett volna oda-vissza).
#1681512011-07-02 16:14:43 Válasz a #168098. hsz-ra
Szia Jamasz
Teljesen véletlenül nincs ismerettséged N.Poritol délebbre,Nea Mesagkala vagy Paralia Koulouras falukban? Olyan házakat keresünk ahol a kertben engedik hogy sátrat verjünk. Láttunk olyat ahol lakokocsik álltak,de ugyi nem nagyon beszélnek ott angolul és nem tudtuk megkérdezni ezt a lehetöséget. Kempinget nem választanánk mert amennyit kérnek naponta,azért az árért jobb egy szobát bérelni.
Helló "Pinga"
Össze jön akkor a nyaralásod az idén?
Hali
Még csak probálkozások vannak,tudod a tenger megfertözött minket,tehát menni kellene és persze kocsival hogy ne kelljen ott bérelni, a szállást probáljuk leárazni. Mivel vadkempingezni nem lehet ezért keresünk egy szabad udvart. A falu a folyo torkolatánál épp tökéletes hely lenne,onnan könnyedén bejutunk N.Poriba ha szükséges valami. A másik esélyes a lastminute még mindig, de akkor busszal. Lényegében ez sem lenne akadálya annak hogy Tallérral bedobjunk pár cipurot
Nei Poriban milyen fakultatív programokat érdemes kipróbálni?
Szia!
Mi 3 fakultatívon vettünk részt: az olimposzi túrán, a skiathosi hajós kiránduláson és az athénin. A mostani athéni tüntetések miatt, ezt a programot lehet, hogy kihagynám (nekünk június elején még szerencsénk volt), de a másik kettőn szerintem nagyon megéri részt venni.
Jövő héten indulok Nei Poriba kocsival.
Tudnátok javasolni optimális útvonalat, hogy merre érdemesebb menni?
Ez engem is érdekelne, igaz mi úgy tervezzük, hogy Szerbia, Macedónia! De ha valaki jobb útvonalat tud kérem írja meg, mert még nem jártunk Görögországban! A Görög határt Evzoninál fogjuk átlépni!
Szia Pinga!Az itt leírtak alapján úgy döntöttem mazsolabort iszok odakinn,persze majd kiderül hogy bírom-e?Az időpontod nem változik?
Már csak 50 nap!!!
#1682302011-07-03 10:18:56 Válasz a #168201. hsz-ra
Szia AniFeri!
Köszi az infót! Meg tudnád mondani, hogy mennyibe kerülnek és melyik napon vannak a programok?
Meteorákat nem javaslod,vagy csak ti szimplán kihagytátok?
Szia Pinga!Az itt leírtak alapján úgy döntöttem mazsolabort iszok odakinn,persze majd kiderül hogy bírom-e?Az időpontod nem változik?
Már csak 50 nap!!!
Az idöpont nem változna,mert akkor van szabadság,csak a többi képlékeny még