Szia SANCHO.DL-SZÉPSZEMŰ!!!
Sajna nekem letelt a gyöngyélet,holnaptól meló,de míg el nem felejtem,kívánok neked nagyon-nagyon szép utat,kellemes időtöltést és szuper nyaralást!!!
ÜDV!!!
Köszi az infót! Meg tudnád mondani, hogy mennyibe kerülnek és melyik napon vannak a programok?
Meteorákat nem javaslod,vagy csak ti szimplán kihagytátok?
Jaj, dehogynem! A Meteorák gyönyörű hely! Azt bocsi kihagytam (késő volt már nekem ), mert oda Sartiból mentünk tavaly.
Köszi az infót! Meg tudnád mondani, hogy mennyibe kerülnek és melyik napon vannak a programok?
Jaj, dehogynem! A Meteorák gyönyörű hely! Azt bocsi kihagytam (késő volt már nekem ), mert oda Sartiból mentünk tavaly.
Nekünk az Olimposzi túra hétfőn volt, ezért is mertem írni, hogy aki meg akarja nézni a piacot, azt Litochoroba megteheti. Legalábbis a Grand Tours-nál így volt. Szerdán Thessalonikibe lehetett menni, merthogy jelen pillanatban Athént nem vállalják be.
Nekünk az Olimposzi túra hétfőn volt, ezért is mertem írni, hogy aki meg akarja nézni a piacot, azt Litochoroba megteheti. Legalábbis a Grand Tours-nál így volt. Szerdán Thessalonikibe lehetett menni, merthogy jelen pillanatban Athént nem vállalják be.
Mi Apollonnal mentünk (ott az Evi Toursszal mentünk a fakultatívokra, mert hozzájuk tartoztunk), június 7-14-ig még így mentek a dolgok.
Igen, Athénnal szerencsénk volt, mostmár rizikós...
A párommal most megyünk először Nei Poriba. A Dias Zeus-szal utazunk és a Dias apartmanban leszünk. Megköszönném, ha tudna valaki információt adni a fakultatív programokról, melyik napokon vannak és mennyiért?
És, hogy milyen tapasztalatok vannak a Dias apartmanról?
[
Arra akkor teljesen jó a Panda. A Tempi völgye max 10 percre van kocsival, legalábbis az 1es úton. A csigaház is max 15-20 percre van. Paralia meg kb. 40 km.
Mi voltunk a Tempi völgyében, Meteoráknál, kagylóháznál, Olympuson, Platamonasban. Ha nem lett volna drága az autóbérlés, akkor Sartiba is elmentünk volna (kb 150 euro lett volna oda-vissza).[/quote]
Ezt mindet bejártátok egy nap alatt? Tudsz küldeni egy javasolt útitervet? Ha belefért egy napra a meteorák meg a Olympus is szóba jöhet...) Mikor indultatok, mikor értetek vissza?
#1684502011-07-04 16:40:48 Válasz a #168449. hsz-ra
"Csillag60"
Javasolnám a Meteorákat, és a Tempi völgyét mert útba esik ! Az Olymposzt, és Diont, nem messze vannak egymástól. Az Olymposzra menet Litochoro nevű városkát azon keresztül vezet az út az Olymposzra. Esetleg Thessaloniki, valamint Poroi-nevű falucskát érdemes meglátogatni és kiülni a Taverna teraszára egy frappe-ra a panoráma feledhetetlen ami elétek fog tárulni, az sem elhanyagolható, ha nyitott szemmel jártok ami az úton fogad benneteket.
#1684642011-07-04 17:39:37 Válasz a #168364. hsz-ra
Szia zsizsi22!
Mi tavaly voltunk a Dias apartmanban. Elfogadható a hely, árnak megfelelő. Kényelmes. Akkor valami építkezés volt szemben, néha zörgött a kis lánctalpas, de azt már biztos befejezték. Szinte a szomszédjában van egy kis boltocska, ott minden nap megfordultunk. A tenger 2 utcányira van lefelé. Ha konkrétan érdekel valami kérdezz nyugodtan!